آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تسریع در تعیین‌تکلیف مرز اختلافی شهرستان‌های مشهد و بینالود

  • کد خبر: ۱۰۳۵۱۶
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۱
تسریع در تعیین‌تکلیف مرز اختلافی شهرستان‌های مشهد و بینالود
نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: تعیین تکلیف مرز اختلافی شهرستان مشهد با طرقبه-شاندیز باید هرچه سریعتر توسط دولت رفع و رجوع شود چراکه ساخت‌‌وسازهای غیرمجازی در این محدوده انجام می‌شود و امکان ارائه خدمات نیز وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی در گفتگویی با اشاره به سفر رئیس جمهور و هیات دولت به مشهد، اظهارکرد: مشهدمقدس به برکت و اعتبار وجود مضع ملکوتی امام‌رضا (ع)، شهری بین‌المللی بوده و تقریبا هر ۳ سال یکبار، جمعیتی معادل کل کشور به شهرمان سفر می‌کنند.

وی با بیان اینکه پیش از فراگیری کرونا هم مشهد مقدس سالانه میزبان ۴ میلیون زائر خارجی بود، گفت: مدیریت این حجم از جمعیت با بودجه‌های محلی قابل تعریف نیست و لذا در سطح ملی باید توجه ویژه‌ای به اداره مشهد، به‌عنوان هدف زیارت میلیون‌ها ایرانی و خارجی، شود.

ناصحی سفر اخیر هیات دولت به مشهد مقدس، در آغازین روز‌های سال جدید را فرصت ارزشمندی دانست و افزود: حضور وزرای مختلف در محل‌های از پیش تعیین شده و مصوبات قابل توجهی که در حال پیگیری است، نویدبخش اختصاص فرصت بسیار خوبی برای مدیریت شهری در اداره شهر است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: تکمیل مترو، تعیین تکلیف مرز اختلافی بین شهرستان‌های مشهد و بینالود، حاشیه شهر، بازآفرینی، تامین زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل عمومی و ... از جمله محور‌های مدنظر مدیریت شهری در این سفر بوده که امیدواریم با حمایت رئیس جمهور، بتوان در کوتاه مدت، خدمات خوبی به مردم ارائه دهیم.

ناصحی درخصوص تعیین تکلیف محدوده و مرز اختلافی بین شهرستان مشهد و طرقبه-شاندیز، گفت: این موضوع باید هرچه سریعتر توسط دولت رفع و رجوع شود چراکه ساخت وساز‌های غیرمجازی در این محدوده انجام می‌شود و امکان ارائه خدمات نیز وجود ندارد.

وی افزود: در استانداری، تیم‌های کارشناسی درحال بررسی موضوع هستند و امیدواریم در سطح ملی تعیین تکلیف شود تا این تنفسگاه طبیعی در مسیر آرامش مردم بهره‌برداری شود و شاهد ارتقاء مدیریت باشیم.  

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->