حل معمای قتل هولناک سالارآباد پس از ۶ سال در مشهد | اعترافات هولناک قاتل آپاچی‌سوار زلزله استان گلستان را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) جان‌باختن سه دانش‌آموز تهرانی در اردوی سواحل رامسر + جزئیات آیا نگهداری از سگ برای همه خانواده‌های دارای اوتیسم مناسب است؟ قانون به‌کارگیری سلاح توسط محیط‌بان‌ها در مجلس بررسی می‌شود قطار‌های اربعین در آستانه تکمیل ظرفیت | فروش بلیت به ۷۰ درصد رسید (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت قرمز خون در خراسان رضوی کاهش ۴۲ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور و بحران واقعی کم‌آبی در کمین کلانشهر‌ها ۱۵ مصدوم و فوتی در سانحه رانندگی حامل زائران ایرنی در عراق + اسامی مصدومان (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | وزش باد پدیده جوی غالب در استان تا پایان هفته آینده حمله به دادستان رفسنجان با سلاح سرد+ جزئیات (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره آغاز شد (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۲ ریشتری تهران را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده ماندگار است (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) ویدیو | سخنگوی آموزش‌و‌پرورش: مشخص نیست سال آینده آزمون استخدامی داریم یا نه تحصیل ۴۵هزار دانشجوی ایرانی در خارج از ایران مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟
سرخط خبرها

راه اندازی اولین بانک ژنتیک معلولان ایران 

  • کد خبر: ۱۰۳۹۲
  • ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۹
راه اندازی اولین بانک ژنتیک معلولان ایران 
رییس سازمان بهزیستی گفت: برنامه‌هایی برای مشاوره ژنتیک، آزمایش ژنتیک و... برای یک میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار تحت پوشش بهزیستی که فرزند دارای معلولیت دارند، به صورت رایگان انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید قبادی دانا در مراسم گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت با بیان اینکه یک میلیون و ۵۰۰ هزار فرد دارای معلولیت و خانواده هایشان تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند، گفت: از این میان ۳۹ درصد جسمی حرکتی، ۲۴ درصد معلول ذهنی، ۵ درصد صوت و گفتار، ۱۱ درصد نابینا و کم بینا، ۱۳ درصد کم شنوا و ناشنوا و ۸ درصد دارای بیماری روانی مزمن هستند.
وی افزود: افراد دارای معلولیت باید دیده و جایگاهشان به رسمیت شناخته شود.
قبادی دانا ادامه داد: خیلی از خانواده‌ها مشکلات فرزندانشان ژنتیکی نبوده و نگران تولد فرزند دیگر خود هستند، از این رو برای حل این مشکل برنامه‌هایی رایگان جهت مشاوره ژنتیک، آزمایش ژنتیک و... برای یک میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار تحت پوشش بهزیستی که فرزند دارای معلولیت دارند، به صورت رایگان انجام می‌شود.
وی اضافه کرد: اینکار از مهر ماه شروع شده و تا ۴ سال آینده انجام می‌شود و اطلاعات آن در بانک ژنتیک معلولان ایران ثبت خواهد شد.
رییس سازمان بهزیستی با اشاره به قانون حمایت از افراد دارای معلولیت مصوب مجلس شد، تصریح کرد: روز چهارشنبه تخصیص اولین بودجه این قانون به سازمان بهزیستی ابلاغ شد و در کمترین زمان این مبلغ در بهزیستی کل کشور توزیع شد.
قبادی دانا افزود: بر این اساس برای ماده ۷ قانون حمایت از افراد دارای معلولیت، حق پرستاری از افراد دارای ضایعه نخاعی ۲۰۰ هزار تومان بود که به ۵۵۴ هزار تومان افزایش یافت و وارد کارت ۲۷ هزار معلول ضایعه نخاعی در سراسر کشور شد.
وی تاکید کرد: همچنین طبق ماده ۲۷ این قانون، افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید که شغل ندارند و حداقل حقوق برای آن‌ها پرداخت می‌شد، کار را شروع کرده ایم. آن‌ها که در ۵ سال اخیر هیچ تراکنش مالی نداشته، ۱۹۱ هزار خانوار هستند که ۳۶۰ هزار تا ۴۰۰ هزار تومان مستمری مهرماه، آبان و آذرماه روی کارت شارژ این عزیزان کارسازی گردید.
رییس سازمان بهزیستی اضافه کرد: در مراکز شبانه روزی بهزیستی ۴۷ هزار نفر نگهداری می‌شوند و سازمان برنامه و بودجه برای ۳۹ هزار نفر یارانه و قرار است برای بقیه هم این رایانه تخصیص پیدا کند و از امروز مراحل آن انجام شده است.
وی با اشاره به یارانه دریافتی افراد دارای معلولیت گفت: این یارانه دی ماه ۹۷، ۶۴۰ هزار تومان در ماه بود که برای هر فرد آبان ماه این مبلغ به ۹۲۰ هزار نفر افزایش یافت. این مبلغ برای ۱۴ هزار معلول مجهول الهویه به یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان افزایش می‌یابد.
قبادی دانا افزود: هدف ما مستمری نیست و بلکه توانمندسازی است.
وی درباره حق ۳ درصدی سهمیه آزمون استخدامی معلولین تاکید کرد: این حق به طور کانل متعلق به معلولین است و در صورت عدم شرکت این سهم برای سال آینده در نظر گرفته می‌شود.
رییس سازمان بهزیستی در پایان صحبت هایش از محمد شریعمتداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی قول سهمیه بنزین برای معلولان گرفت که باعث خوشحالی معلولان حاضر در جمع شد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->