برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟ اعطای ۳ روز مرخصی به مددجویان بازداشتگاه جوین به دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نظارت پاییزی بر شهربازی‌های خراسان رضوی آغاز شد | پلمب ۹۸ وسیله بازی فاقد استاندارد در استان مسواک فرسوده این بلا را سر دهانتان می‌آورد! آتش هورالعظیم از بهار ۱۴۰۴ خاموش نشده و احتمالاً تا پایان آبان‌ماه ادامه دارد | دود آتش‌سوزی تالاب در چشم خوزستان ۱۳۴ هزار غربالگری رایگان سرطان در مراکز بهداشتی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد دریافتی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی ۹.۵برابر پرداختی آن‌هاست + فیلم
سرخط خبرها

راه اندازی اولین بانک ژنتیک معلولان ایران 

  • کد خبر: ۱۰۳۹۲
  • ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۹
راه اندازی اولین بانک ژنتیک معلولان ایران 
رییس سازمان بهزیستی گفت: برنامه‌هایی برای مشاوره ژنتیک، آزمایش ژنتیک و... برای یک میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار تحت پوشش بهزیستی که فرزند دارای معلولیت دارند، به صورت رایگان انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید قبادی دانا در مراسم گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت با بیان اینکه یک میلیون و ۵۰۰ هزار فرد دارای معلولیت و خانواده هایشان تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند، گفت: از این میان ۳۹ درصد جسمی حرکتی، ۲۴ درصد معلول ذهنی، ۵ درصد صوت و گفتار، ۱۱ درصد نابینا و کم بینا، ۱۳ درصد کم شنوا و ناشنوا و ۸ درصد دارای بیماری روانی مزمن هستند.
وی افزود: افراد دارای معلولیت باید دیده و جایگاهشان به رسمیت شناخته شود.
قبادی دانا ادامه داد: خیلی از خانواده‌ها مشکلات فرزندانشان ژنتیکی نبوده و نگران تولد فرزند دیگر خود هستند، از این رو برای حل این مشکل برنامه‌هایی رایگان جهت مشاوره ژنتیک، آزمایش ژنتیک و... برای یک میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار تحت پوشش بهزیستی که فرزند دارای معلولیت دارند، به صورت رایگان انجام می‌شود.
وی اضافه کرد: اینکار از مهر ماه شروع شده و تا ۴ سال آینده انجام می‌شود و اطلاعات آن در بانک ژنتیک معلولان ایران ثبت خواهد شد.
رییس سازمان بهزیستی با اشاره به قانون حمایت از افراد دارای معلولیت مصوب مجلس شد، تصریح کرد: روز چهارشنبه تخصیص اولین بودجه این قانون به سازمان بهزیستی ابلاغ شد و در کمترین زمان این مبلغ در بهزیستی کل کشور توزیع شد.
قبادی دانا افزود: بر این اساس برای ماده ۷ قانون حمایت از افراد دارای معلولیت، حق پرستاری از افراد دارای ضایعه نخاعی ۲۰۰ هزار تومان بود که به ۵۵۴ هزار تومان افزایش یافت و وارد کارت ۲۷ هزار معلول ضایعه نخاعی در سراسر کشور شد.
وی تاکید کرد: همچنین طبق ماده ۲۷ این قانون، افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید که شغل ندارند و حداقل حقوق برای آن‌ها پرداخت می‌شد، کار را شروع کرده ایم. آن‌ها که در ۵ سال اخیر هیچ تراکنش مالی نداشته، ۱۹۱ هزار خانوار هستند که ۳۶۰ هزار تا ۴۰۰ هزار تومان مستمری مهرماه، آبان و آذرماه روی کارت شارژ این عزیزان کارسازی گردید.
رییس سازمان بهزیستی اضافه کرد: در مراکز شبانه روزی بهزیستی ۴۷ هزار نفر نگهداری می‌شوند و سازمان برنامه و بودجه برای ۳۹ هزار نفر یارانه و قرار است برای بقیه هم این رایانه تخصیص پیدا کند و از امروز مراحل آن انجام شده است.
وی با اشاره به یارانه دریافتی افراد دارای معلولیت گفت: این یارانه دی ماه ۹۷، ۶۴۰ هزار تومان در ماه بود که برای هر فرد آبان ماه این مبلغ به ۹۲۰ هزار نفر افزایش یافت. این مبلغ برای ۱۴ هزار معلول مجهول الهویه به یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان افزایش می‌یابد.
قبادی دانا افزود: هدف ما مستمری نیست و بلکه توانمندسازی است.
وی درباره حق ۳ درصدی سهمیه آزمون استخدامی معلولین تاکید کرد: این حق به طور کانل متعلق به معلولین است و در صورت عدم شرکت این سهم برای سال آینده در نظر گرفته می‌شود.
رییس سازمان بهزیستی در پایان صحبت هایش از محمد شریعمتداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی قول سهمیه بنزین برای معلولان گرفت که باعث خوشحالی معلولان حاضر در جمع شد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->