رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسراییلی، جنگ در غزه فورا متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران سوگند به پرچم زیبای وطن فرماندهان و کارکنان ارتش به‌مناسبت روز ارتش با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس شورای عالی استان‌ها: در مذاکرات، منافع ملی و بلندمدت را مدنظر قرار خواهند داد | مذاکرات بر مبنای سیاست‌های نظام پیش خواهد رفت مذاکرات گروسی و اسلامی در تهران آغاز شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) وزیر دفاع عربستان سعودی امروز به ایران می‌آید (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم سرباز وطن | گفت‌و‌گو با سیروس امان‌اللهی ارشد ارتش در شمال شرق کشور که روزگاری نه چندان دور، فرمانده کلاه‌سبز‌ها بوده است معاون وزیر خارجه: امیدواریم جولانی عناصر غیرسوری را از مردم سوریه دور کند واکنش کره شمالی به پرواز بمب‌افکن‌های آمریکایی بر فراز کُره | پاسخ می‌دهیم عراقچی برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقام‌های ارشد روسیه عازم مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) معاون وزیر خارجه ایران به عربستان سفر کرد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی گفت‌و‌گو با گروسی را مفید ارزیابی کرد دیپلمات ارشد آمریکایی: دور دوم گفت‌وگوها با ایران برای تعیین چارچوب مذاکرات است درخواست از انگلیس برای بازداشت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گروسی دیدار با عراقچی را مهم توصیف کرد (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) غریب‌آبادی: مکان مذاکرات تا این لحظه پایتخت ایتالیاست | ایران دنبال اتلاف وقت نیست
سرخط خبرها

انتقادها به بی‌تفاوتی استاندار تهران نسبت به جان مردم در روزهای آلوده

  • کد خبر: ۱۰۴۴۱۳
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۰
  • ۱
انتقادها به بی‌تفاوتی استاندار تهران نسبت به جان مردم در روزهای آلوده
اعضای شورای شهر تهران در جلسه امروز به عدم توجه و عملکرد استاندار تهران در جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا نسبت به سلامت و جان مردم در پی گردوخاک شهر تهران انتقاد کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد صادقی در جریان پنجاه‌و‌هفتمین جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه برخی از بحران‌ها قابل پیش‌بینی و برخی غیرقابل پیش‌بینی هستند گفت: زلزله از جمله بحران‌هایی است که قابل پیش‌بینی نیست، اما مواردی از جمله خشکسالی و تغییر اقلیم و ... قابل پیش‌بینی است و اینجور مسائل یکی از بحران‌های بین‌المللی است که در سطح جهان شهروندان را آزار می‌دهد.

وی با بیان اینکه شهرداری تهران متولی چنین آلودگی‌هایی نیست، گفت: سوال من از شهرداری تهران و از اداره کل محیط زیست این است که به عنوان مطالبه‌گر در بحث آلودگی هوا (گردوخاک) چه تعداد مکاتبه با سازمان محیط زیست و دولت و مسئولان مربوطه انجام داده‌اند و اگر صورت گرفته چه پاسخی داده است؟

ناصر امانی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه توقع داشتیم به دلیل اهمیت بحث آلودگی هوا در روز‌های گذشته و همچنین جنجالی که علیه شهرداری تهران در روز‌های گذشته به راه افتاده بود شخص شهردار یا معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در جلسه امروز حاضر می‌شدند، گفت: این کار احترام به افکار عمومی است و شهردار تهران و معاونش می‌توانست با حضور خودشان بر اهمیت سلامت شهروندان تاکید داشته باشند.

وی با بیان اینکه ما هم می‌دانیم آلودگی ۴۸ ساعت گذشته در تهران هیچ ارتباطی به شهرداری تهران ندارد و مهمان ناخوانده‌ای است که از کشور‌های همسایه به تهران رسیده است، گفت: با توجه به تفویض اختیار در بحث آلودگی هوا به شهرداری تهران و تشکیل قرارگاه در این رابطه بهتر بود آقای شهردار در این جلسه توضیحی را در این باب مطرح می‌کرد.

امانی با بیان اینکه بر اساس قوانین و مقررات چنانچه شاخص بالای ۲۰۰ قرار بگیرد باید مدارس و ادارات تعطیل شوند، گفت: ما شاهد بودیم که در آلودگی اخیر شاخص به بالای ۴۰۰ رسید، اما کمیته اضطرار آلودگی هوا به ریاست آقای منصوری استاندار تهران هیچ توجهی را به این مسئله نداشته است.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه مردم در روز‌های گذشته و با توجه به عدم توجه به سلامتی‌شان، کامنت‌های تند و حتی فحش‌های سنگینی را نثار بنده کرده‌اند، گفت: مردم سردرگم شده‌اند و حق دارند و بنده از آن‌ها عذرخواهی می‌کنم.

سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران نیز در این جلسه با انتقاد از عملکرد استاندار تهران در کمیته اضطرار آلودگی هوا و عدم تعطیلی تهران در روز گذشته، گفت: ما با شرایط بد آلودگی هوا و پدیده‌ای از غبار از کشور‌های همسایه روبرو هستیم و قوانین و مقررات در این زمینه وجود دارد و مدیران باید در چارچوب آن تصمیم‌گیری کنند.

وی با بیان اینکه قوانین و مقررات در بحث آلودگی هوا کاملاً مشخص و روشن است، گفت: اگر میزان ذرات معلق زیر ۱۰ میکرون از ۱۵۱ تا ۲۰۰ بی‌پی‌ام باشد در وضعیت قرمز و در چنین وضعیتی باید فعالیت‌های عمرانی، مقاطع تحصیلی تعطیل شوند و در وضعیت بعدی بین ۲۰۱ تا ۳۰۰ باید در تردد پلاک‌های خودرو شخصی ممانعت و مدارس و ادارات و دانشگاه‌ها تعطیل شوند. همچنین بر اساس آیین‌نامه مصوب ۲۳ تیرماه ۹۸، در شرایط قهوه‌ای (۳۰۰ به بالا) باید فعالیت در شهر متوقف و شهر به حالت تعلیق در بیاید و این در حالیست که ما در روز‌های گذشته حتی شاخص ۴۹۲ را در پایتخت تجربه کرده‌ایم.

تشکری هاشمی با طرح این پرسش که چرا استاندار تهران علی‌رغم چنین شرایطی دستور به تعطیلی تهران نداده است، گفت: سوال اینجاست که چرا این کار صورت نگرفته و استاندار تهران باید پاسخ آن را بدهد.

وی با بیان اینکه عدم تعطیلی تهران در این روز‌ها بازی با جان مردم است، گفت: مسئله خطرناک است و انتظار ما این است که نهاد‌های مسئول از جمله سازمان محیط زیست با حضور در صحن شورا، در این باره توضیحاتی را مطرح کنند چرا که نوشتن قانون چند برگ است، اما عمل کردن به آن مهم است.

تشکری هاشمی با بیان اینکه هم‌اکنون نیز شاخص آلودگی در برخی مناطق مثل منطقه ۲۲ بر روی عدد ۱۷۸، منطقه ۶ بر روی عدد ۱۶۳ و منطقه ۱۵ بر روی عدد ۱۵۴ است، گفت: هم‌اکنون شرایط تهران شرایط خاصی است.

وی با بیان این جمله که ما شاهد احساس بی‌تفاوتی در سلامت جان مردم هستیم، تصریح کرد: همچنین باید از اورژانس تهران دعوت شود که اعلام کنند که در پی چنین تصمیمی که از سوی استانداری تهران اتخاذ شد چه تعدادی از هموطنان دچار مشکل تنفسی شده‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بنده خدا
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
0
0
تنها چیزی که در این مملکت ارزشی ندارد جون انسان است وبس
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->