پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
مراسم بهترین های فوتبال آسیا؛

اکرم عفیف مرد سال فوتبال آسیا شد

  • کد خبر: ۱۰۵۴۰
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۶
اکرم عفیف مرد سال فوتبال آسیا شد
اکرم عفیف با پیشی گرفتن از علیرضا بیرانوند، مرد سال فوتبال آسیا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در نخستین روزهای ماه دسامبر، مهم ترین اتفاق فوتبال آسیا مراسم برترین های سال 2019 این قاره است که در زمینه های مختلفی جوایز به نفرات برنده اهدا می شود.

جایزه الماس آسیا اولین جایزه ای است که به عبدالله پاهانگ پادشاه مالزی رسید که نقش زیادی در گستردگی فوتبال در این کشور داشته است و این جایزه را از طرف کنفدراسیون فوتبال آسیا دریافت کرد. این جایزه تنها جایزه ای در این مراسم است که نامزدهای مختلف ندارد و به صورت مستقیم از طرف پنل AFC انتخاب می شود.

فدراسیون فوتبال گوام به عنوان بهترین فدراسیون سال در بخش (آینده‌نگری) انتخاب شد.

فدراسیون فوتبال هنگ‌کنگ به عنوان بهترین فدراسیون سال در بخش (توسعه) انتخاب شد.

فدراسیون فوتبال ژاپن به عنوان بهترین فدراسیون سال در بخش (الهام‌بخش) انتخاب شد.

جایزه بهترین مربی زن سال به تاکاکورا از ژاپن رسید. کتابون خسرویار از ایران در این بخش نامزد بود.

چانگ یونگ از کره جنوبی هم بهترین مربی مرد سال شد.

توموکی ایشیکاوا از ژاپن بهترین بازیکن فوتسال شد. جایزه این بازیکن را مهدی تاج اهدا کرد.

سون هیونگ مین هم بهترین لژیونر آسیا شد. آزمون هم در این بخش نامزد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->