عراقچی با رئیس‌جمهور الجزایر دیدار کرد وزیر خارجه عربستان به آمریکا سفر کرد عارف با خانواده شهید برونسی دیدار کرد ایران و سلاح هسته‌ای، آری یا نه؟ نتانیاهو: روابط ما و آمریکا دوستانه است پزشکیان: تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان یک ضرورت است ظریف با تاکید بر توانایی تیم مذاکره کننده: توپ در زمین آمریکاست عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: شیوه‌ای به‌جز مذاکرهٔ غیرمستقیم را نمی‌پذیریم + فیلم چشم بیداری بگشایید حمایت روسیه از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا وزیر راه و شهرسازی با الهام علی اف در باکو دیدار کرد ترامپ: از بودجه نظامی یک تریلیون دلاری آمریکا خبر داد دست‌نوشته رهبر انقلاب در صفحه اول قرآنی که به خانواده‌ شهید آوینی اهدا کردند + عکس و فیلم طالبان ادعای مطرح شده درباره واگذاری بگرام به آمریکا را رد کرد نایب رئیس مجلس: اتحادیه بین المجالس باید اشغالگران را وادار به عقب نشینی از غزه کند صباح زنگنه: مذاکرات فرصت مناسبی برای ایران ایجاد می‌کند | باید معادله برد_برد ایجاد کرد رئیس‌جمهور سابق روسیه: تعداد کشور‌های دارای زرادخانه هسته‌ای افزایش خواهد یافت قالیباف: هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست اخبار ضدونقیض درباره واگذاری پایگاه نظامی بگرام از سوی طالبان به آمریکا استقبال پکن از حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران دیدار وزیر خارجه با سرپرست سفارت ایران در کابل (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مذاکرات ما با آمریکا غیرمستقیم بوده و در عمان برگزار می‌شود | مذاکراتی خردمندانه پیش رو خواهیم داشت جلسه غیر علنی مجلس با موضوع بررسی ابعاد حادثه ترور دو قاضی شهید برگزار شد مذاکرات ایران با کشورهای عضو برجام و آمریکا در چه وضعیتی قرار دارد؟ افتتاح بزرگترین کارخانه تولیدکننده تیرآهن در شرق کشور با حضور معاون اول رئیس‌جمهور | عارف: ارزش حال معادن کشور ما از نفت بیشتر است عارف در مشهد: وفاق یک طرفه در نهایت به بن‌بست ختم می‌شود ابراز نگرانی سازمان ملل از تنش‌زایی میان آمریکا و ایران
سرخط خبرها

یورش نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی و زخمی‌شدن شماری از نمازگزاران فلسطینی

  • کد خبر: ۱۰۵۷۱۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۲
یورش نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی و زخمی‌شدن شماری از نمازگزاران فلسطینی
در جریان یورش نظامیان صهیونیست به مسجدالاقصی شماری از نمازگزاران فلسطینی زخمی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، «طارق عزالدین» سخنگوی رسمی جنبش جهاد اسلامی در کرانه باختری در واکنش به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در مناطق مختلف اعلام کرد که رژیم اشغالگر در حالتی از سردرگمی و ناامیدی به‌سر می‌برد و نمی‌داند در برابر موضع قهرمانانه مقاومت که حمایت خود را از اهالی قدس ثابت کرده است، چگونه عمل کند.

وی درباره تجاوزات شب گذشته رژیم صهیونیستی در نوار غزه اعلام کرد: در سایه آمادگی مقاومت برای مقابله با دشمن، رژیم صهیونیستی در تلاش است موقعیت و اعتبار خود را بازگرداند؛ در حالی که ما همچنان کنار فرزندان ملت خود برای مقابله با تجاوزات شهرک‌نشینان صهیونیست ایستاده‌ایم.

همه گزینه‌ها برای مقاومت روی میز است

این مسئول جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد: رژیم اشغالگر در حال گذراندن یک وضعیت سردرگمی امنیتی و سیاسی است و این وضعیت صهیونیست‌ها منطقه را به‌سمت شرایط خطرناکی سوق می‌دهد. اکنون همه گزینه‌ها برای مقاومت روی میز است و ما از وظیفه مقدس خود در دفاع از سرزمین و اماکن مقدس و مردم فلسطین در سراسر وطن خود ـ از کرانه باختری تا قدس اشغالی ـ دست برنمی‌داریم.

وی با اشاره به اینکه موضع جنبش جهاد اسلامی آمادگی کامل برای رویارویی با دشمن است تأکید کرد: ما در هر شرایطی به وظیفه خود عمل خواهیم کرد و اشغالگران باید بدانند که مسئولیت عواقب حوادث اخیر به‌عهده آنهاست؛ زیرا آن‌ها هستند که جنگ را در سرزمین ما آغاز کردند.

سخنگوی جنبش جهاد اسلامی ادامه داد: گروه‌های مقاومت تأکید می‌کنند که برای مقابله با تجاوزات دشمن صهیونیستی آماده رویارویی با هر سناریویی هستند و در صورتی که جنگی به ما تحمیل شود مقاومت آمادگی کامل دارد. نبرد شمشیر قدس در مه سال گذشته وحدت مقاومت در نوار غزه و کرانه باختری و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ و قدس را ثابت کرد و ما می‌گوییم که هر نبرد پیش‌ِرو مانند جنگ‌های قبلی نخواهد بود.

وی ادامه داد: اکنون اشغالگران از گشودن جبهه جدید در نوار غزه می‌ترسند؛ زیرا کرانه باختری به‌روی یک آتشفشان داغ قرار دارد و همچنین اهالی قدس آماده آغاز یک انتفاضه جدید هستند و بنابراین هر گونه نبرد و درگیری، همه مناطق فلسطین را شعله‌ور می‌کند. رژیم اشغالگر اکنون در تلاش برای آرام کردن اوضاع است و سیستم امنیتی این رژیم نابود و به دست قهرمانان فلسطینی در النقب و الخضیره و تل‌آویو به خاک سپرده شده است.

وی در ادامه گفت: تلاش‌های رژیم اشغالگر برای مقابله با غزه محکوم به شکست خواهد بود و نیرو‌های مقاومت آمادگی مقابله با هر سناریویی را دارند.

«عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس فلسطین نیز در این زمینه در یک مصاحبه مطبوعاتی اعلام کرد: حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه در راستای تلاش این رژیم برای سرپوش گذاشتن بر شکست آن در برابر اراده ملت فلسطین و مقاومت آنهاست. دیدیم که مقاومت اشغالگران را مجبور به تغییر مسیر راهپیمایی پرچم‌های شهرک‌نشینان صهیونیست کرد و همچنین مانع انجام مراسم ذبح و قربانی آن‌ها در مسجدالاقصی شد.

جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین نیز در واکنش به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: رژیم اشغالگر تنها زبان زور را می‌فهمد و مردم فلسطین نیز انتخاب خود را کرده‌اند و با همه اشکال مقاومت با دشمن مقابله می‌کنند. مردم فلسطین حق دارند از خود و سرزمین و مقدساتشان دفاع کنند و مقاومت در برابر اشغالگری حقی مشروع و تضمین‌شده برای مردم فلسطین است.

قدس خط قرمز مقاومت است

«خالد الازبط» سخنگوی جنبش مقاومت مردمی فلسطین نیز اعلام کرد: مقاومت حرف خود را زده است و ما تأکید می‌کنیم که قدس خط قرمز ماست، بنابراین میانجی‌ها باید به‌طور جدی برای مهار تجاوزات اشغالگران علیه فلسطینیان و به‌ویژه در مسجد الاقصی فشار بیاورند.

از طرف دیگر صبح امروز پنجشنبه شمار زیادی از نمازگزاران فلسطینی در نمازخانه «القبلی» (مسجد قبله‌ای) بعد از یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و استفاده آن‌ها از گلوله‌های پلاستیکی و گاز اشک‌آور علیه فلسطینیان، مجروح شدند.

منابع محلی گزارش دادند که نظامیان رژیم اشغالگر مسجد الاقصی و نمازخانه القبلی را محاصره کردند که منجر به درگیری آن‌ها با جوانان فلسطینی شد. نظامیان رژیم اشغالگر برای بیرون کردن نمازگزاران فلسطینی از نمازخانه القبلی اقدام به شلیک گلوله‌های ۱ لاستیکی و گاز اشک‌آور به‌سمت فلسطینیان کردند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->