پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

کدام بانک‌ها وام جهیزیه می‌دهند؟

  • کد خبر: ۱۰۵۸۳۸
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱
کدام بانک‌ها وام جهیزیه می‌دهند؟
با ابلاغ بانک مرکزی برای پرداخت وام جهیزیه متقاضیان می‌توانند به زودی برای دریافت وام به بانک‌ مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، از میان همه بانک‌های موجود، تنها پنج بانک وام جهیزیه می‌دهند. بانک سپه، ملی، پارسیان، کارآفرین و سینا بانک‌هایی هستند که متقاضیان برای دریافت وام جهیزیه می‌توانند به آنها مراجعه کنند؟

مشخصات وام جهیزیه چیست؟

هنوز بانک مرکزی هیچ توضیحی درباره جزئیات وام جهیزیه اعلام نکرده است. اینکه مبلغ وام جهیزیه چقدر است، مدت بازپرداخت و اقساط آن چگونه است و شرایط ضامن و دریافت آن چیست.

تنها اطلاعاتی که درباره این وام بانکی اعلام شده این است که وام جهیزیه در قالب وام قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود پس احتمالا کارمزد آن تنها چهار درصد است.

بانک‌های پرداخت‌کننده وام جهیزیه هم مشخص شده و متقاضیان باید برای دریافت این وام بانکی به شعب مختلف بانک‌های سپه، ملی، پارسیان، کارآفرین و سینا مراجعه کنند. این وام تنها برای خرید جهیزیه و کالای ایرانی اختصاص پیدا می‌کند و با آن نمی‌توان کالای خارجی خرید.

از طرف دیگر، این وام به حساب متقاضی واریز نمی‌شود. بلکه آنگونه که در بخشنامه بانک مرکزی آمده ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد احسان متولی پرداخت وام جهیزیه هستند.

بر این اساس تسهیلات خرید کالای ایرانی جهیزیه به حساب مورد تفاهم بنیاد احسان و بانک‌های عامل واریز می‌شود. متقاضی توع کالای ایرانی را مشخص می‌کند و سپس بنیاد احسان، کالای انتخاب شده توسط متقاضی را تهیه و ارسال می‌کند.

پیش از این در سال ۱۴۰۰، وام خرید کالای ایرانی به بازنشستگان داده شد که مبلغ آن ۳۰ میلیون تومان بود که فقط برای خرید کالای ایرانی پرداخت می‌شد. پیش از این هم گفته شده بود که با حداقل ۳۰ و حداکثر ۹۰ میلیون تومان می‌توان جهیزیه تهیه کرد. بر این اساس احتمالا وام جهیزیه مبلغی حدود ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان است.

یکی از جزئیاتی که درباره وام جهیزیه عنوان شده، شرایط ضامن و وثیقه دریافت آن است.

بانک‌ها باید اعتبار فردپ متقاضی دریافت وام را بررسی کنند و در صورت تایید اعتبار فرد متقاضی، با دریافت سفته یا یک ضامن معتبر، ‌وام جهیزیه را پرداخت کنند.

همچنین متقاضیان وام جهیزیه می‌توانند برای ثبت‌نام و دریافت اطلاعات بیشترِ‌، به سامانه بنیاد احسان به آدرس مراجعه کنند.

زمان پرداخت وام جهیزیه

بخشنامه پرداخت وام جهیزیه ایرانی اولین روز اردیبهشت ماه توسط بانک مرکزی اعلام شد. در این بخشنامه تاکید شده که ظرف یک هفته باید دستور پرداخت وام جهیزیه به بانک‌های عامل ارسال شود. بر این اساس انتظار می‌رود نهایتا تا نیمه اردیبهشت ماه، پرداخت وام جهیزیه در دستور کار بانک‌ها قرار بگیرد.

اما نکته مهم درباره این وام این است که تنها توسط پنج بانک پرداخت می‌شود. نکته دیگر این است که برخی از این بانک‌ها در بسیاری از شهرهای کوچک فعال نیستند.

از جمله بانک سینا،پارسیان و کارآفرین که در بسیاری از شهرها فعالیت ندارند. از طرف دیگر بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، سهمیه هر بانک برای پرداخت وام جهیزیه شش میلیارد ریال معادل ۶۰۰ میلیون تومان است که با توجه به محدودیت فعالیت برخی از این بانک‌ها در شهرهای کوچک، احتمالا تقاضا برای دریافت این وام، بیش از مبلغ تعیین شده باشد.

منبع: خبرآنلاین

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->