کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟
سرخط خبرها

طرح جدید مجلس درباره افزایش سن داوطلبان آزمون‌های استخدامی

  • کد خبر: ۱۰۵۹۶۴
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۶
  • ۲
طرح جدید مجلس درباره افزایش سن داوطلبان آزمون‌های استخدامی
نماینده مردم نیشابور در مجلس از آخرین وضعیت طرح جدید مجلس برای افزایش حداکثر سن داوطلبان شرکت در آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی از طرح جدید جمعی از نمایندگان تحت عنوان افزایش حداکثر سن داوطلبان شرکت در آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی، خبر داد.

وی افزود: بر اساس این طرح پیشنهادی، میزان ۲ سال به سن داوطلبان مشارکت در آزمون‌های استخدامی در دستگاه‌های اجرایی افزوده خواهد شد و از ۳۵ به ۳۷ سال افزایش می‌یابد.

نماینده نیشابور در توضیح علت اصلی تدوین طرح افزایش سن داوطلبان آزمون استخدامی، بیان کرد: بسیاری از متولدین دهه ۶۰ که جویای کار هستند، به دلیل اینکه سن آن‌ها بیشتر از ۳۵ سال است امکان شرکت در آزمون‌های استخدامی را ندارند، لذا طبق این طرح در تلاش هستیم سقف مجاز بودن شرکت کنندگان در آزمون‌های استخدامی را از ۳۵ سال به ۳۷ سال افزایش دهیم.

ارکانی با بیان اینکه طرح افزایش حداکثر سن داوطلبان آزمون‌های استخدامی به کمیسیون اجتماعی مجلس ارائه شده است، گفت: این طرح در کمیسیون اجتماعی در حال بررسی است و هنوز جمعبندی نشده است.

نماینده نیشابور در مجلس اظهار کرد: در صورتی که طرح مذکور در کمیسیون اجتماعی تصویب شود، گزارش آن جهت بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود.

در حال حاضر سقف مجاز برای شرکت در آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های اجرای ۳۵ سال است که با تصویب و اجرای این طرح به ۳۷ سال افزایش می‌یابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۹
0
0
تورو خدا سن رو به ۴۰سال برسونین تادهه ۶۰سوخته هم بتونن شرکت کنن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۸
تو را خدا سن ارشدها را از چهل به چهل و سه افزایش دهید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->