اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت وقوع انفجار در حومه لاذقیه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)  استاندار خراسان رضوی خبر داد: تخصیص ۵۲۱ میلیارد تومان بودجه جهت رفع تنش آبی روستاهای خراسان رضوی واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد
سرخط خبرها

وزیر اطلاعات، رئیس اطلاعات سپاه و رئیسی درباره حوادث اخیر در مجلس خبرگان گزارش می‌دهند

  • کد خبر: ۱۰۶۱۱
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۱
وزیر اطلاعات، رئیس اطلاعات سپاه و رئیسی درباره حوادث اخیر در مجلس خبرگان گزارش می‌دهند
سخنگوی هیات رئیسه مجلس خبرگان گفت: هشتمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری «دوره پنجم» در تاریخ‌های ۱۴،۱۳ و ۱۵ اسفندماه سال جاری برگزار و طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری را بررسی خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری به ریاست آیت‌الله جنتی عصر دوشنبه ۱۱ آذر در تهران برگزار شد، آیت‌الله سید احمد خاتمی در پایان نشست امروز هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری مباحث مطرح شده در این جلسه را تشریح کرد.
سخنگوی هیات رئیسه خبرگان با اشاره به حوادث اخیر کشورمان گفت: در جلسه روز گذشته هیات رئیسه مقرر شد در جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیون‌ها که در تاریخ ۲۶ دی ماه برگزار خواهد شد، ابعاد گوناگون طرح مدیریت مصرف سوخت و مسائل و حوادثی که پیرامون اجرای این طرح رخ داد به طور مستند مورد بحث و ارزیابی قرار گیرد.
وی افزود: در اجلاس مشترک هیات رئیسه و کمیسیون‌های تخصصی مجلس خبرگان، حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به عنوان نائب رئیس این مجلس، وزیر اطلاعات و همچنین رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، اخبار و اطلاعات لازم را درباره حوادث اخیر کشور ارائه می‌کنند.
آیت الله خاتمی در ادامه با اشاره به مشکلات معیشتی مردم تصریح کرد: مردم، ولی نعمتان این نظام و انقلاب هستند و لذا در جلسه روز گذشته، بر لزوم توجه جدی مسئولان به معیشت مردم تأکید شد که مسئولان، مشکلات معیشتی مردم را درک کنند.
وی تصریح کرد: قرار بود قیمت کالا‌ها بالا نرود، اما نمی‌شود از واقعیت‌ها گذشت که نرخ کالا‌ها در حال افزایش است و این واقعیت را نمی‌شود نادیده گرفت.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس خبرگان افزود: در نشست امروز این هیات تاکید شد که همه مسئولان به ویژه مسئولان اجرایی بدانند که مردم صاحب این انقلاب هستند و باید برای رفع مشکلات معیشتی آنان باید اقدام ویژه شود.
عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان در پایان با اعلام زمان و دستور کار هشتمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان ابراز داشت: هشتمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری «دوره پنجم» در تاریخ‌های ۱۴،۱۳ و ۱۵ اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد و دستور کار این اجلاسیه بررسی مواد باقی مانده و تصویب نهایی «طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری» خواهد بود.
وی افزود: این طرح در کمیسیون آئین نامه مجلس خبرگان تصویب شده و نیاز است که تمام وقت اجلاس رسمی خبرگان در اسفند را به این موضوع اختصاص دهیم و آن را به اتمام برسانیم و به همین علت در اجلاس اسفند، شخصیت مدعو نخواهیم داشت.

 

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->