اعتراض نماینده مردم مشهد به هیئت‌رئیسه مجلس | استیضاح وزیر کار چرا آمد و چرا رفت؟

  • کد خبر: ۴۵۰۴۲۶
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۷
ظهوریان
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، با انتقاد از روند بررسی استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خواستار توضیح هیئت‌رئیسه درباره چرایی ورود و خروج این استیضاح از دستور کار مجلس شد.

به گزارش شهرآرانیوز، میثم ظهوریان در جلسه علنی وبیناری امروز (سه‌شنبه ۱۴ مهر) مجلس در تذکری گفت: درباره سازوکار مجلس باید وضعیت تعیین تکلیف شود؛ الان معلوم نشد که چرا بین این همه تقاضای استیضاح وزرا، استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دستور کار آمد و به کمیسیون ارجاع شد.

وی افزود: این موضوع را از اعضای هیات رئیسه پرسیدم که گفتند مصوبه هیات رئیسه این بوده که برای استیضاح‌ها، استمزاج از نمایندگان شود، اما استیضاح آقای میدری وزیر کار بدون استمزاج آمد بعد هم بدون دلیل از دستور کار خارج شد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: هیات رییسه برای نمایندگان شان قائل شود و به نمایندگان توضیح دهد که براساس چه روالی استیضاح وزیر کار آمد و براساس چه روالی خارج شد.

ظهوریان با اشاره به بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان گفت: طبق آیین‌نامه اگر بررسی طرح بیشتر از ۶ جلسه طول بکشد، باید جلسات علنی مجلس هر روز برای اتمام آن طرح برگزار شود نه اینکه تعداد جلسات از ۳ روز در هفته به ۲ روز در هفته کاهش پیدا کند و بعد با ابهامات متعدد به این طرح، روند بررسی طولانی شود.

وی در پایان گفت: اگر این موارد رعایت شود، ان‌شاءالله آن خواسته‌ای که رهبر انقلاب داشته‌اند مبنی بر اینکه مجلس در تراز ملت باشد، ان‌شاءالله محقق خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.