واکنش عراقچی به عدم تمدید معافیت تحریم صادرات برق| بر تعهد خود به دولت عراق پایبند هستیم اولیانوف: روسیه مخالف با غنی‌سازی ۹۰ درصدی ایران نیست ماجرای اشاره مقام معظم رهبری به بدعهدی سه کشور اروپایی چه بود؟ تحلیل رسانه عبری از مذاکرات آتش بس غزه: واشنگتن به دنبال خلع سلاح حماس است همکاری مسکو با تهران برای کشف لیتیوم در بیابان‌های ایران آمریکا: قطع برق غزه تاکتیک مذاکراتی برای فشار به حماس است آغاز ماموریت دیپلماتیک سفیر جدید ایران در نیکاراگوئه تهدید قاطع یمن برای صهیونیست‌ها: اگر کمک‌های انسانی وارد غزه نشود، حملات خود را آغاز می‌کنیم ابراز نگرانی شدید سازمان ملل از قطع برق غزه| تشدید خشونت در سوریه بر غیرنظامیان تاثیر می‌گذارد زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرد قتل‌عام بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی در سوریه توسط نیروهای تحریرالشام حمله ارتش اوکراین به پالایشگاه‌های نفت در روسیه اولیانوف: برای برجام، جایگزینی نیست یک نظامی لبنانی توسط رژیم صهیونیستی ربوده شد زلنسکی وارد عربستان شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار می‌شود برخورد نفتکش آمریکایی با کشتی باری در ساحل شرقی انگلیس+ فیلم (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) سردار سلامی: اگر تکیه خفیف هم به دشمن داشته باشیم آتش نصیب ما می‌شود فرمانده نیروی دریایی ارتش به توهم ترامپ پاسخ داد واکنش کرملین به نامه ادعایی «ترامپ» واکنش اژه ای به محکومیت دو وزیر از دولت سیزدهم در پرونده چای دبش پزشکیان: شرایطی به‌مراتب سخت‌تر از دوران دفاع مقدس داریم فشار‌های آمریکا بر عراق برای آزادی الیزابت تسورکوف، جاسوس موساد حمایت چین از مواضع کشور‌های اسلامی در قبال غزه آمار شهدای جنگ غزه به ۴۸ هزار و ۴۶۷ تن رسید (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) ابلاغ مصوبه اصلاحی کنکور از سوی رئیس جمهور ادغام نیروی زمینی ارتش و مرزبانی در مرحله کارشناسی است + فیلم با حکم پزشکیان، اعضای شورای انقلاب فرهنگی در شورای ستاد راهبری و نظارت سلامت انتخاب شدند
سرخط خبرها

پیگیری مجدد طرح صیانت از فضای مجازی با واکنش منفی مردم روبه‌رو خواهد شد

  • کد خبر: ۱۰۶۱۵۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۷
پیگیری مجدد طرح صیانت از فضای مجازی با واکنش منفی مردم روبه‌رو خواهد شد
نماینده سابق مجلس گفت: نمایندگان مطمئن باشند پیگیری مجدد طرح صیانت از فضای مجازی با واکنش منفی مردم روبه‌رو خواهد شد و نتیجه‌ای از این طرح نصیب طراحان آن نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد لاهوتی با اشاره به موضوع مطرح شدن طرح صیانت از فضای مجازی در مجلس و ارجاع آن به شورای‌عالی فضای مجازی، اظهار کرد: امروز نمی‌توان مردم را از تکنولوژی محروم کرد؛ بنابراین اگر جایی استفاده نادرستی از فضای مجازی یا هر ابزار تکنولوژیکی می‌شود و برخی از قابلیت‌های این فناوری‌ها برای مقاصد نادرست بهره می‌برند، باید به جای ایجاد محدودیت و ممنوعیت به دنبال چاره‌اندیشی و بهبود این وضعیت باشند.

وی یادآور شد: اگر به گذشته نگاه کنیم و روند اینگونه مخالفت‌ها را به یاد آوریم متوجه می‌شویم که چندان نتایج درخوری هم به دست نیامده است. زمانی در این مملکت گفته بودند که ویدئو ممنوع است و دستگاه‌های پخش آن از سوی مجریان امور باید جمع‌آوری می‌شد. در واقع یک مخالفت شدید و مقاومت فراوانی در برابر آن وجود داشت تا جایی که برای جمع‌کردن ویدئو به خانه‌ها هم می‌آمدند، اما نتیجه همه آن کار‌ها چه بود؟ آیا موفقیت لازم به دست آمد؟

نماینده سابق مجلس ادامه داد: ماجرای ویدئو که تمام شد، ماهواره‌ها به کشور وارد شد، بازهم برخورد‌هایی با آن رخ داد و شاهد پیگیری قضایی یا شکستن دیش ماهواره و جمع‌آوری آن‌ها بودیم، اما بازهم با گذشت زمان باید این پرسش را طرح کرد که چه موفقیت یا نتیجه قابل‌قبولی پشت این اقدامات شکل گرفت؟ همه این کار‌ها کمکی به بهبود وضعیت بهره‌برداری بخشی از جامعه از این ابزار‌ها شد؟ یا هر هدفی که مدنظر بود، تحقق یافت؟

لاهوتی با تاکید بر اینکه امروز مطالبه مردم چنین اقداماتی نیست، تصریح کرد: مطالبه مردم خلاف جهت این اقدامات در زمینه فضای مجازی است و امیدوارم دوستانی که در مجلس هستند این توصیه را از فردی که ۱۲ سال در مجلس نماینده بود، بپذیرند که اصل اساسی در نمایندگی مجلس پیگیری مطالبات مردم است و آنچه از مجلس‌نشینان انتظار می‌رود جدی‌گرفتن مطالبات مردم و چاره‌اندیشی برای وضعیت معیشتی و اقتصادی جامعه است.

وی گفت: مجلس مطمئن باشد پیگیری مجدد این طرح با واکنش منفی مردم روبه‌رو خواهد شد و نتیجه‌ای هم از این طرح نصیب طراحان آن نخواهد شد. اگر هم کسانی که این طرح را دنبال می‌کنند همچنان بر آن اصرار کنند برای کارنامه خودشان آثار مثبتی برجای نمی‌گذارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->