فرماندار مشهد خبر داد: تکمیل ظرفیت ۶۰ درصدی هتل‌های مشهد هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان| تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند قیمت جدید برنج اعلام شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا امروز در مشهد چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم صادرات خراسان رضوی در آستانه بحران است | کاهش ۱۲ درصدی صادرات کشور در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | صعود دوباره طلا به کانال ۹۲ هزار تومان ضرورت نگرش جدید در حوزه سیاست‌های شهرسازی پس از جنگ ۱۲روزه پرواز‌ها از فرودگاه مشهد به ۲۱ مسیر خارجی برقرار شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه و سهامداران اعلام شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش قیمت نفت به ۶۰دلار با تداوم ثبات در منطقه تشکیل مرکز رسیدگی آنی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی | به‌زودی شهرک‌های صنعتی جدید در استان تأسیس می‌شوند شهرک‌های صنعتی ویژه صادرات در استان احداث می‌شوند | گره‌گشایی از مشکل شهرک‌های صنعتی، یک‌بار برای همیشه انحصار خودروسازان عامل اصلی رکود بازار خودرو است نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است | مردم گران‌فروشی‌ها را گزارش دهند
سرخط خبرها

احتمال افزایش اجاره‌خانه در مشهد پس از ماه رمضان

  • کد خبر: ۱۰۶۱۶۱
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
  • ۲
احتمال افزایش اجاره‌خانه در مشهد پس از ماه رمضان
مدیر اجرایی اتحادیه مشاورین املاک مشهد گفت: وقتی مدیریت شهری از سازندگان حمایت نکند و تراکم نداشته باشند، سازنده نمی‌تواند در آزادشهر و هاشمیه خانه بسازد و به الهیه رو می‌آورد. در حال حاضر شاهدیم که برخی از سازندگان سرمایه خود را در ترکیه خرج می‌کنند و سرمایه خود را از ایران خارج کرده‌اند.

گروه اقتصاد | شهرآرانیوز؛ حسین رستمی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص میزان افزایش قیمت اجاره‌خانه در مشهد عنوان کرد: افزایش اجاره خانه در مشهد پیش از سال جدید و در دی و بهمن ماه حدود ۵۰ درصد افزایش داشت. در سال جدید هنوز اجاره خانه‌ها افزایش نداشته است، اما بعد ماه رمضان ممکن است اجاره‌خانه‌ها افزایش یابد. احتمال دارد پس از ماه رمضان شاهد جابجایی‌های اندکی از سوی مردم باشیم. توان اقتصادی مردم آنقدر بالا نیست که بتوانند جابجا شوند. عموما مردم یا با صاحبخانه کنار می‌آیند و یا به حاشیه شهر مهاجرت می‌کنند.

وی گفت: در حال حاضر حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد مردم میل به تمدید دارند. به عنوان مثال اگر یک مستاجر در سال گذشته به ازای هر ماه یک میلیون تومان اجاره پرداخت می‌کرد و در سال جاری صاحبخانه از او ۴ میلیون طلب کرده است، می‌تواند با ۳ میلیون تومان به توافق برسد. چون مطمئنا با آن رقم اگر بخواهد جابجا شود دیگر نمی‌تواند در محله خود خانه‌ای پیدا کند و مجبور است از محله خود به یک محله رده پایین‌تر جابجا شود.

احتمال افزایش اجاره‌خانه در مشهد پس از ماه رمضان

مدیر اجرایی اتحادیه مشاورین املاک مشهد ادامه داد: فکر می‌کنم متاسفانه پس از ماه رمضان اجاره‌خانه افزایش داشته باشد. درست است که بازار خرید و فروش مسکن در رکود به سر می‌برد، اما سازنده گرانی مصالح روی قیمت خانه‌هایی که سازنده می‌خواهد در خرداد و تیر ماه بفروشد، اثر گذاشته است. طبیعتا وقتی قیمت خرید و فروش مسکن افزایش پیدا می‌کند، روی قیمت اجاره‌خانه نیز تاثیر می‌گذارد.

قیمت مسکن در الهیه از سجاد و هاشمیه سبقت گرفته است

رستمی تصریح کرد: در حال حاضر خانه‌ها در الهیه مشهد ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان رهن می‌شود، در حالی که در یک زمانی با ۱۰۰ میلیون تومان در آن منطقه خانه خریداری می‌کردند. از آنجا که ساخت و ساز در الهیه افزایش پیدا کرده و یک بافت جوان در مشهد محسوب می‌شود، قیمت‌ها در آن منطقه از آزادشهر، بلوار سجاد و هاشمیه بیشتر شده است!

سرمایه‌گذاری سازندگان مشهدی در ترکیه!

وی افزود: وقتی مدیریت شهری از سازندگان حمایت نکند و تراکم نداشته باشند، سازنده نمی‌تواند در آزادشهر و هاشمیه خانه بسازد و به الهیه رو می‌آورد. شهرداری و شورای شهر وقتی تراکم‌زدایی می‌کنند و اجازه ساخت نمی‌دهند، عرضه و تقاضا را بهم می‌زنند. از همین رو سازنده سرمایه خود را تغییر می‌دهد و حتی ممکن است از این صنف خارج شود و در یک حرفه دیگری فعالیت کند. حتی در حال حاضر شاهدیم که برخی از سازندگان سرمایه خود را در ترکیه خرج می‌کنند و سرمایه خود را از ایران خارج کرده‌اند؛ این در حالی است که مشهد یک شهر گردشگری و توریستی محسوب می‌شود و باید جذب سرمایه داشته باشد، در حالی که شاهد فرار سرمایه از این شهر هستیم.

مشکلات قیمت مسکن و اجاره‌خانه در جلسات درست نمی‌شود

مدیر اجرایی اتحادیه مشاورین املاک مشهد یادآور شد: هر سال بابت افزایش نرخ مسکن نگرانیم. حدود ۲۰ تا ۲۵ سال است که مدام برای این مشکل جلسه رفته‌ام، اما هیچ اقدامی انجام نمی‌شود. باید یک کار علمی و دقیق روی این موضوع انجام شود تا در سال‌های آینده بتوانیم از افزایش قیمت‌ها جلوگیری کنیم. این موضوع دور از انتظار نیست، اما نیازمند یک کار علمی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
0
0
هرانچه برسرمردم ازبابت افزایش دراجاره مسکن است ازطرف مشاورین املاک و اتحادیه های صنوفشان است وبس.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
0
0
متاسفانه مسئولین وخبرنگاران به گرانی ها دامن میزنند با پخش این مطلب که فلانی چی گفت وخوانده شدن توسط صاحبین منازل توهم کسب درامد بیشتر باعث معذل گرانی میشه لطفا درمورد گرانی ها هیچ مطلبی پخش نکنیدوتاثیرشو‌ ببینید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->