شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

شهردار مشهد: شهرداری، آستان قدس و ارتش به خاطر مردم از منافعشان گذشتند

  • کد خبر: ۱۰۶۱۷۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲
شهردار مشهد: شهرداری، آستان قدس و ارتش به خاطر مردم از منافعشان گذشتند
سیدعبدا... ارجائی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بازگشایی معابر در زمین‌های بزرگ‌مقیاس مطالبه مهم مردمی است و یکی از این زمین‌ها مربوط به پادگان لشکر ۷۷ پیروز خراسان بوده است، اظهار کرد: مسائل فنی موضوع انتقال پادگان از گذشته و در دوره‌های پیشین انجام شده بود، اما به دلایلی این موضوع متوقف مانده بود.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ یکی از وعده‌های مهم مدیریت‌شهری در آغاز این دوره، پیگیری پروژه‌های کلان، زیرساختی و مهم شهر همراه با پرهیز از اجرای پروژه‌های هزینه‌بر و غیرضروری بود. با تصویب انتقال پادگان مشهد به خارج از شهر در کمیسیون ماده ۵ استان، پیگیری‌های مداوم مدیریت‌شهری برای عملی‌کردن یکی از همان وعده‌ها، در مسیر تحقق قرار گرفت؛ وعده‌ای که تا پیش از این دوره مدیریت‌شهری، بار‌ها از آن سخن به میان آمده، اما انتقال پادگان در حد حرف باقی مانده بود. شهردار مشهد در این‌باره گفت: در موضوع مصوبه دیروز کمیسیون ماده ۵ استانداری درباره انتقال پادگان ارتش، شهرداری مشهد، آستان قدس و ارتش به‌خاطر مردم از منافعشان گذشتند.

به گزارش خبرنگار ما، سیدعبدا... ارجائی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بازگشایی معابر در زمین‌های بزرگ‌مقیاس مطالبه مهم مردمی است و یکی از این زمین‌ها مربوط به پادگان لشکر ۷۷ پیروز خراسان بوده است، اظهار کرد: مسائل فنی موضوع انتقال پادگان از گذشته و در دوره‌های پیشین انجام شده بود، اما به دلایلی این موضوع متوقف مانده بود.

وی افزود: از حدود سه ماه پیش با پیگیری و نیز همکاری امیران ارتش و تولیت آستان قدس، همراهی استاندار و حمایت‌های رئیس قوه‌قضائیه و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد، این موضوع دوباره به جریان افتاد و حدود دو هفته پیش تفاهم‌نامه به امضای قائم‌مقام تولیت آستان قدس، شهرداری مشهد و امیران ارتش رسید.
ارجائی ادامه داد: این تفاهم‌نامه دیروز نیز در کمیسیون ماده ۵ به تأیید رسید و با نهایی‌شدن آن در شورای عالی معماری و شهرسازی، این گشایش انجام می‌شود.

کابری فضای سبز برای بخش زیادی از زمین‌ها

وی با بیان اینکه نوع استفاده از این زمین‌ها در نقشه مشخص شده است، تصریح کرد: مقدار زیادی از زمین‌های ارتش کاربری فضای سبز خواهد داشت و همچنین معابر اصلی و شریان‌های اصلی شرقی‌غربی و دسترسی به بیمارستان‌های هسته مرکزی شهر به‌وسیله این زمین‌ها فراهم می‌شود.

شهردار مشهد افزود: کاربری‌های خدماتی زیادی ازجمله ورزشی، مذهبی، موزه و فرهنگ‌سرا نیز به شهر اضافه می‌شود و در عین حال بافت تاریخی محوطه پادگان حفظ خواهد شد و آن‌هایی که قابلیت دسترسی عمومی داشته باشد، به روی مردم باز می‌شود. همچنین فضای سبز یکپارچه با مساحت چهل هکتار برای استفاده مردم بازگشایی می‌شود.

میدان «مشق» می‌ماند

وی با بیان اینکه این توافق، توافقی چندجانبه به سود مردم بود و ارتش به‌خاطر مردم از خواسته‌هایش گذشت، گفت: در موضوع انتقال پادگان و بازشدن راه مردم اقداماتی نیز برای تداعی‌کردن نام ارتش در این قسمت از شهر انجام می‌شود، به‌ویژه در میدان تاریخی «مشق» که در میانه پادگان است. این میدان حفظ خواهد شد و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->