مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ویلیامز از رد پیشنهاد بارسا پشیمان شد ویرتز در حسرت حضور در منچسترسیتی جانشین قلعه‌نویی مشخص شد| گالیاردی جای امیر را می‌گیرد شاهرخ بیانی: نازون استقلال را ۱۰ نفره کرد برنامه کامل ورزشکاران ایران در روز نخست بازی‌های کشور‌های اسلامی + عکس جریمه سنگین در انتظار باشگاه پرسپولیس| محتوای غیراخلاقی دردسرساز شد توضیحات سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت میزبان دربی استقلال و پرسپولیس+ فیلم ماجرای پخش ویدئوی فحاشی هواداران پرسپولیس به استقلال چه بود؟+ فیلم نتیجه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شروع طوفانی اوسمار ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پتی یک تنه ذوب را شکست داد!

  • کد خبر: ۱۰۶۲۵۵
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۰
پتی یک تنه ذوب را شکست داد!
حدود نیمی از امتیازات تیم بسکتبال شهرداری گرگان در دیدار فینال برابر ذوب آهن توسط پری پتی به دست آمد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، در دیدار اول تیم‌های شهرداری گرگان و ذوب آهن اصفهان در سری فینال لیگ برتر بسکتبال گرگانی‌ها توانستند حریف خود را ۷۲ بر ۶۴ شکست دهند.
در این بازی گرگانی‌ها کوارتر اول را ۲۰ بر ۱۹ پیروز شدند و کوارتر دوم با حساب ۱۷ بر ۱۶ به سود ذوب آهن تمام شد تا دو نیم نیمه را با تساوی به رختکن بروند.
در کوارتر سوم گرگانی‌ها که مدعی اصلی قهرمانی هستند، اختلاف را بیشتر کردند و ۲۴ بر ۱۱ پیروز شدند.
۱۰ دقیقه پایانی بازی را ذوب آهنی‌ها ۱۷ بر ۱۲ بردند، اما در نهایت شاگردان مهران حاتمی موفق شدند ۷۲ بر ۶۴ پیروز شوند. با این برد گرگانی‌ها یک گام به قهرمانی نزدیک شدند. دیدار دوم دو تیم روز چهارشنبه برگزار می‌شود.
در این دیدار پری پتی بازیکن خارجی شهرداری گرگان با کسب ۳۲ امتیاز، ۷ ریباند و ۲ پاس منجربه گل تاثیرگذاری ۳۵ را بدست آورد و به عنوان بهترین بازیکن میدان شناخته شد. اما جالب است دیگر بازیکنان گرگان نتوانستند امتیازات خود را دو رقمی کنند و محمد جمشیدی، میثم میرزایی و آنتاناس ۹ امتیاز کسب کردند!
برای ذوب آهن هم ارسلان کاظمی با کسب ۱۶ امتیاز، ۱۰ ریباند و ۴ پاس منجربه گل تاثیرگذاری ۲۰ را به دست آورد. آرمان زنگنه هم با ۱۱ امتیاز و ۹ ریباند در کنار فرید اصلانی با ۱۴ امتیاز و ۵ پاس منجربه گل درخشیدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->