حکومت طالبان: اتباع افغان مرتبط با ارتش بریتانیا تحت پیگرد قرار نمی‌گیرند مظفری: در سفر والی هرات به مشهد بسته اقتصادی پیشنهادی خود را ارائه می‌دهیم صحبت‌های کاظمی‌قمی درباره مهاجران افغانستانی | اخراج مهاجران، شیوه عمل خود را دارد + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پایان هفته دوازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان + جدول مسابقات معاون وزیر کشور: دوغارون خراسان رضوی نخستین گذرگاه بازگشت اتباع افغان به کشورشان است توضیحات یاراحمدی درباره علت بازگرداندن برخی از اتباع که گذرنامه دارند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴) تمدید مهلت بازگشت اتباع غیرمجاز برای دریافت ودیعه مسکن آن‌ها  سرپرست جدید سرکنسولگری جمهوری اسلامی افغانستان وارد مشهد شد (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) نیروی کار خارجی، ستون نامرئی اقتصاد ایران ادامه درخشش تیم نورزاد نیمروز در فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان سازمان ملل خواستار حمایت فوری بین‌الملل از مهاجران بازگشته به افغانستان شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) جبهه مقاومت ملی افغانستان با انتقاد از طالبان از حضور چین در پایگاه بگرام خبرداد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۴) برترین‌های هفته یازدهم لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول مسابقات معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی: ۹۱ درصد از اتباع خروجی، خودمعرف هستند + فیلم بهروزآذر: ما این طرف مرز در ایران مشکلی برای خروج اتباع نداریم | بیش از این امکان میزبانی از اتباع افغانستانی را نداشتیم + فیلم رسم خداحافظی با همسایه خروج مهاجران افغانستانی غیرمجاز ضرورتی ملی، نه از سر بی‌مهری
سرخط خبرها

ابوطالب مظفری: مشهد در ذات خود جهانشهر است

  • کد خبر: ۱۰۶۸۱۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۰
ابوطالب مظفری: مشهد در ذات خود جهانشهر است
شاعر و نویسنده نامدار افغانستانی گفت: مشهد از دیرباز پذیرای مهاجران زیادی از کشورهای مختلف بوده و به همین دلیل از قدیم، جهانشهر بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «سید ابوطالب مظفری» شاعر و پژوهشگر نام آشنای افغانستانی در حاشیه رویداد «ماه امت» اظهارداشت: سال‌ها است که در شهرهای مختلف ایران مهاجرانی از کشورهای مختلف حضور دارند، درس می‌خوانند و پژوهش می‌کنند و در این بین منطقه گلشهر به یک نماد تبدیل شده است.

وی در ادامه گفت: در طول این سال‌ها در مناطقی که مهاجران سکونت داشته‌اند، چهره‌های فرهنگی، ورزشی و نخبه‌های زیادی رشد کردند و به مدارج بالایی رسیدند که این ثمره مهمان نوازی مردم شریف ایران است که مجال رشد و ترقی را به آنها داده است؛ آن‌ها نیز به شکرانه این محیط امن توانستند، استعدادهای خود را بروز دهند.

ماه امت می‌تواند مایه همدلی دو ملت شود

این پژوهشگر زبان و ادبیات فارسی بیان کرد: برنامه‌هایی مثل رویداد ملی «ماه امت» باید تداوم داشته باشد تا مایه همدلی و وحدت دو ملت باشد.

وی گفت: مشهد در ذات خود جهانشهر است به ویژه از زمانی که امام رضا(ع) وارد این شهر شدند، اقوام مختلف و زیادی برای سکونت به این شهر مهاجرت کردند.

مظفری خاطرنشان کرد: در حقیقت این شهر از زمان‌های دور جهانشهر و مرکز آمال و آرزوی افراد زیادی بوده تا بتوانند در این شهر زندگی کنند و چه خوب است که این اتفاق جهانشهر شدن مشهد آگاهانه صورت بگیرد و به مردم دنیا معرفی شود.

این چهره فرهنگی افغانستانی افزود: از کشورهای مختلف افراد زیادی برای زندگی یا برای سفر و زیارت به این شهر می‌آیند و در بازگشت به کشور خودشان معرف فرهنگ مشهد می شوند، لذا نام جهانشهر شدن برای مشهد بسیار زیبنده است.

گفتنی است که نخستین رویداد بین‌المللی «رمضان، ماه امت» تا ۱۶ اردیبهشت ماه در سالن شهدای مدافع حرم واقع در آوینی (گلشهر) ۵۷ برگزار می‌شود. شهروندان برای حضور در این رویداد می‌توانند عدد ۸ را به ۱۰۰۰۱۰۸ پیامک کنند یا در سامانه ثبت‌نام کنند. هزینه ثبت‌نام برای بلیت عادی ۵ هزار تومان و بلیت ویژه ۲۵هزار تومان است. در این رویداد فرهنگی قرار است که گروه‌های قوالی پاکستان، منقبت‌خوانی افغانستان و یک گروه لبنانی در کنار گروه‌های خراسانی برنامه اجرا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->