عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری باند بین‌المللی قاچاق موادمخدر در نزدیکی مشهد

  • کد خبر: ۱۰۶۸۵۵
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳
دستگیری باند بین‌المللی قاچاق موادمخدر در نزدیکی مشهد
باند بین‌المللی قاچاق مسلحانه مواد مخدر به سرکردگی شرور تحت تعقیب به هویت «جواد آفاق» در حالی متلاشی و تمامی اعضای آن دستگیر شدند که سرکرده باند چندی پیش در اقدامی مسلحانه یک نفر را در مشهد به قتل رسانده بود.

به گزارش شهرآرانیور؛ در یک مورد اعضای این باند که در حوالی روستای خلق‌آباد زندگی مخفیانه‌ای داشتند، برای قدرت‌نمایی به جاده کلات مراجعه و پس از بستن راه عبور و مرور شهروندان اقدام به تیراندازی با سلاح گرم به سوی خودروهای عبوری و حتی مغازه‌های اطراف می‌کنند.

«جواد آفاق» در یک درگیری مسلحانه دیگر یک نفر را با شلیک‌های مکرر گلوله و زدن تیر خلاص کشت و پس از این واقعه ایران را ترک کرد و با همکاری و پوشش اعضای باند مسلحانه قاچاق بین‌المللی مواد مخدر به افغانستان گریخت.

مقام قضایی با بازخوانی اقدام‌های جنون‌آمیز و خطرناک باند شرارت و قاچاق مسلحانه و بین‌المللی مواد مخدر به این نتیجه رسید که سرکرده باند با هویت «جواد آفاق» به صورت کاملاً حرفه‌ای دست به قاچاق مواد مخدر از کشور افغانستان می‌زند و در آن سوی مرزها افرادی اقدام‌های مجرمانه او را پوشش می‌دهند.

بررسی‌های بازپرس پرونده روشن کرد سرکرده باند مخفیانه به ایران آمده و با همراهی اعضای این باند در حوالی شهر مشهد اقدام به تولید مواد مخدر از نوع شیشه می‌کند و در حال حاضر آن‌ها از عاملان اصلی توزیع موادمخدر در شهر مشهد هستند.

تعدادی از اعضای باند «آفاق» در حوالی روستای کاهو یک ویلا را تبدیل به محل تولید مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه کرده و از آنجا شیشه‌ها را بین جوانان شهر توزیع و درآمدهای هنگفتی به جیب می‌زدند

با ورود ماموران اعضای این باند و درگیری، یک نفر زخمی و سه نفر دیگر دستگیر می‌شوند همچنین حدود ۷۰کیلوگرم هروئین، مقادیری مواد مخدر از نوع شیشه، ادوات و مواد اولیه تولید موادمخدر صنعتی به همراه یک کلت جنگی و چندین فشنگ مربوط به سلاح کلاشنیکف از آن محل کشف شد.

سرکرده باند برای پرداخت پول خرید و فروش مواد مخدر به قاچاقچی‌های بین‌المللی که در کشور افغانستان بودند روشی خاص داشت که تمامی زوایای کار نیز لو رفت و حساب‌های بانکی آن‌ها که میلیاردها تومان موجودی داشت مسدود شد.

چندین دستگاه خودرو سواری نیز که در اقدام‌های مجرمانه این افراد مورد استفاده قرار می‌گرفت نیز توقیف شد.

سلسله اقدام‌های تبهکارانه و مسلحانه اعضای این باند سبب شد تا به تمامی آن‌ها اتهام محاربه از طریق قاچاق مسلحانه مواد مخدر و افسادفی الارض تفهیم شود. اما به سرکرده این باند علاوه بر اتهامات مذکور با اتهام قتل عمد نیز روبه‌رو است.

درحالی تمامی اعضای این باند مخوف دستگیر و لانه‌های فساد آن‌ها شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت که متهمان با قرار بازداشت موقت در اختیار مأموران قرار گرفته‌اند تا دیگر زوایای مخفی این پرونده نیز روشن شود.

منبع: عقیل رحمانی- قدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->