بازگشایی بولوار رضویه؛ رونق صنایع محور غرب مشهد ویدئو| آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) در مشهد برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با پویش بفرمایید افطار رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است + فیلم افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) اجرای کامل طرح اگو مشهد در ۳ سال آینده استقبال از بهار مشهد با بیش از ۶۰۰ المان تلفیقی تصویب طرح تفصیلی توس در کمیسیون ماده‌۵ خراسان رضوی آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی شهرداری مشهد درپی صدور هشدار بارش شدید باران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد تعبیه بیش از ۳ هزار جای پارک موقت پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: توسعه و ساخت ۵ ایستگاه آتش‌نشانی در سال ۱۴۰۴ شهروند خبرنگار | نمایی از روستای معدن فیروزه سفلی - نیشابور
سرخط خبرها

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باید تلاش کنیم بین دو ملت ایران و افغانستان جدایی نیافتد

  • کد خبر: ۱۰۷۰۵۹
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۵
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باید تلاش کنیم بین دو ملت ایران و افغانستان جدایی نیافتد
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: باید تلاش کنیم در شرایط کنونی جهان بین دو ملت جدایی نیفتد و امیدوارم رویداد ماه امت در این راستا اثرگذار باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن موحدیان در جریان بازدید از رویداد بین المللی «ماه امت» اظهارکرد: با توجه به حضور شماری از مردم افغانستان در ایران، ما به عنوان میزبان در مقابل آن‌ها وظایفی داریم که یکی از این وظایف، تلاش برای میزبانی هرچه بهتر از مهمانان خود است.
وی ادامه داد: ما با ملت افغانستان اشتراکات بسیار زیادی همچون زبان، دین و فرهنگ مشترک داریم و برگزاری رویداد بین المللی «ماه امت» این نقاط مشترک بین دو ملت را به هم متصل می‌کند.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان این که این که رویداد ماه امت در منطقه گلشهر و در بین افغانستانی‌ها برگزار شده اتفاق خوبی است، گفت: همه ما مدیون این افراد هستیم، زیرا در توسعه شهر مشهد کار‌های زیادی کرده اند و در پیشرفت این شهر بسیار تاثیر گذار بوده اند.
وی اظهار کرد: برگزاری رویداد بین المللی ماه امت در این منطقه باعث شده که ظرفیت‌های منطقه گلشهر دیده شود. استقبال چشمگیر مردم از این رویداد بیانگر آن است که ما بیشتر باهم حرف بزنیم و در کنار هم باشیم.
موحدیان بیان کرد: کشور افغانستان یک کشور مظلوم است که ۴۰ سال درگیر جنگ و اختلافات داخلی است و ما باید به آن بیشتر توجه می‌کنیم.
وی افزود: ما یک امت واحد هستیم و همه کشور‌های مسلمان جهان و همه کشور‌ها باید کمک کنند تا امنیت به افغانستان بازگردد؛ مردم این کشور نیز، چون سختکوش هستند و به خاطر اقتصاد آزادی که دارند می‌توانند خیلی زود پیشرفت کنند.
نخستین رویداد بین‌المللی «رمضان، ماه امت» تا ۱۶ اردیبهشت ماه در سالن شهدای مدافع حرم واقع در آوینی (گلشهر) ۵۷ میزبان علاقه‌مندان است.
شهروندان برای حضور در این رویداد می‌توانند عدد ۸ را به ۱۰۰۰۱۰۸ پیامک کنند یا در سامانه ثبت‌نام کنند. هزینه ثبت‌نام برای بلیت عادی پنج هزار تومان و بلیت ویژه ۲۵هزار تومان است. در این رویداد فرهنگی قرار است که گروه‌های قوالی پاکستان، منقبت‌خوانی افغانستان و یک گروه لبنانی در کنار گروه‌های خراسانی برنامه اجرا کنند.

منبع:روابط عمومی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->