آیا ترور افسران ایرانی در بغداد صحت دارد؟ (۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه، جنایت رژیم صهیونیستی علیه یمن را محکوم کرد شهادت پاسدار کرمانی در منطقه مرزی سراوان (۸ شهریور ۱۴۰۴) هلاکت یک نظامی ارشد ارتش اسرائیل در غزه (۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام انصارالله یمن: رژیم صهیونیستی از خطوط قرمز عبور کرد | انتقام اجتناب‌ناپذیر است خاطره رهبر انقلاب اسلامی از ماجرای کاندید شدن شهید رجایی برای نخست‌وزیری دانمارک به‌دنبال اعمال تحریم علیه وزرای صهیونیست رقابت ۲ کریدور ایرانی در قفقاز | نقشه راه تهران برای تبدیل شدن به هاب ترانزیت اوراسیا ترور ابوعبیده، سخنگوی القسام تکذیب شد حزب‌الله: شهادت رهبران یمنی نتیجه جنایت جدید رژیم صهیونیستی است ترامپ سفرش به هند را لغو کرد تصویب بسته نظامی ۳۳۰ میلیون دلاری برای کمک به اوکراین بیماری ترامپ چیست؟ وزیر دفاع یمن: ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان با عراقچی دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان کشف شد جانشینی رئیس‌جمهور آمریکا در صورت مرگ دونالد ترامپ چگونه است؟ سخنگوی وزارت دفاع: آمادگی دفاعی و عملیاتی نیروهای مسلح ایران افزایش یافته است نخست وزیر پیشبرد امور یمن تعیین شد شهادت نخست وزیر یمن تایید شد (۸ شهریور ۱۴۰۴) آکسیوس حال ترامپ را خوب توصیف کرد دیدار دبیر شورای امنیت ارمنستان با سرلشکر موسوی سفارت اوکراین در بغداد: در فعالیت‌های غیرقانونی در عراق مشارکتی نداریم تلاش مصر برای کاهش تنش و فراهم کردن زمینه مذاکرات میان ایران و آمریکا برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی ریاست جمهوری (۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازداشت «برخی عناصر نفوذی» در آستانه روز معلم| هدف دستگیرشدگان "ایجاد اغتشاش و به‌حاشیه کشاندن مطالبات معلمان" بود

  • کد خبر: ۱۰۷۱۹۴
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
بازداشت «برخی عناصر نفوذی» در آستانه روز معلم| هدف دستگیرشدگان
عده‌ای از عناصر معاند و نفوذی که در ادامه تحرکات و برنامه‌ریزی‌های قبلی در تلاش بودند در آستانه روز معلم مطالبات به‌حق معلمان را به حاشیه بکشانند، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) بازداشت شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، عده‌ای از عناصر معاند و نفوذی که در ادامه تحرکات و برنامه‌ریزی‌های قبلی در تلاش بودند در آستانه روز معلم مطالبات به‌حق معلمان را به حاشیه کشانده و اقداماتی در این خصوص انجام دهند با اشراف اطلاعاتی موجود، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) بازداشت شدند.

این افراد که با شبکه‌های ضدانقلاب مرتبط و از طریق بعضی از عناصر اپوزیسیون خارج از کشور مورد هدایت قرار می‌گرفتند، درصدد بودند تجمعات فرهنگیان به مناسبت روز معلم را به اغتشاش بکشانند.

همچنین برخی از افراد بازداشت شده دارای سابقه امنیتی بوده و با سوء استفاده از عنوان تشکل‌های صنفی فرهنگیان که یک شورای غیرقانونی است، در تلاش بودند مطالبات به‌حق و صنفی فرهنگیان را که با پیگیری‌های معلمان و اهتمام دولت در زمینه اجرایی‌کردن قانون رتبه بندی در حال تحقق است به انحراف کشانده و مقاصد سیاسی و امنیتی سوء خود را اجرایی کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->