اعتراف صهیونیست‌ها به عدم خلع سلاح حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: یکهزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود
سرخط خبرها

امام‌جمعه تبریز: دولت بایدن به‌دنبال کشیدن ایران به پای مذاکره موشکی و منطقه‌ای است

  • کد خبر: ۱۰۷۲۶۳
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۷
امام‌جمعه تبریز: دولت بایدن به‌دنبال کشیدن ایران به پای مذاکره موشکی و منطقه‌ای است
امام‌جمعه تبریز گفت: دولت بایدن با مقصرسازی ایران به‌خاطر عدم موافقت با پیشنهاد آمریکا مبنی بر باقی‌ماندن نام سپاه قدس در فهرست گروه‌های تروریستی درصدد است ایران را پای میز مذاکره‌ای منطقه‌ای و موشکی بکشاند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام محمدعلی آل‌هاشم روز سه‌شنبه در خطبه‌های عید فطر تبریز با بیان اینکه جنگ روانی آمریکا برای تقابل افکار عمومی مردم ایران اسلامی است، اظهار داشت: مذاکرات وین مدتی است تقریبا متوقف شده، طبق انچه که مقام‌های سیاست خارجی ایران گفته‌اند مباحث فنی به‌طور کامل مطرح شده و نکته ابهامی برای اعضای دیگر باقی نمانده و آنچه هست بهانه جویی‌های آمریکایی است که به عنوان مهمترین مانع بر سر دستیابی به توافق است.

وی افزود: تلاش برای برجسته‌سازی بیش از اندازه مذاکرات و شرطی‌کردن بازار به خصوص بازار ارز و طلا به نشست‌های وین و ضریب دادن کاذب به این مذاکرات از جمله شگرد‌های تبلیغاتی دشمن است و این در حالی است که نظام اسلامی و دولت انقلابی همه تلاش خود را معطوف به مذاکرات رفع تحریم‌ها نکرده و خنثی سازی تحریم‌ها را راهبرد اصلی و وجه همت خود قرار داده است.

امام جمعه تبریز گفت: به طور قطع نمایندگان انقلابی ایران اسلامی در مذاکرات که از فرزندان شجاع و انقلابی مردم ایران هستند در مقابل این زیاده خواهی‌های شیطانی خواهند ایستاد و به چیزی کمتر از رفع تحریم‌ها رضایت نخواهند داد.

وی با تبریک هفته کارگر و بیان اینکه کار و کارگر ستون اصلی تولید کشور است، گفت: جامعه کارگری جامعه متدین و جزو وفاداران به انقلاب و نظام است و کارگرا ایرانی از بهترین کارگران جهان است و حل مشلات اقتصادی کشور وابسته به ملاحظه ویژه به جامعه کارگری و حمایت واقعی از کارگران است.

حجت الاسلام آل هاشم همچنین با تبریک هفته معلم اظهارداشت: معلم در آموزش و پرورش رکن اصلی در توسعه اجتماعی و فرهنگی قلمداد و به منزله قدرتمندترین ابزار شکل دهی آینده محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: غربی‌ها تلاش می‌کنند تا دانش آموزان ما را سرباز خود قرار دهند از این رو باید از بچه‌ها و دانش آموزان خود مراقبت کنیم.

نماینده، ولی فقیه در آذربایجان شرقی  تاکید کرد: مسوولان وزارت آموزش و پرورش باید در ارتباط با مساله معیشت معلمان و حق و حقوق قانونی و مشروع آنان دقت کافی کنند و به خواسته‌های قانونی توجه خاصی داشته باشند.

وی همچنین با اشاره به اینکه روز عید فطر در اسلام روز مقدسی بوده و از اعیاد بزرگ اسلامی است، گفت: عید فطر روز بیداری و آگاهی انسان‌ها و روز بازگشت به فطرت نخستین و توجه به خدا و یوم حساب است.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه روز عید فطر روز دریافت جایزه الهی بوده و برای مسلمانان روز مهمی است و جشن تبعیت و اطاعت از فرمان حق و شادی مسلمانان است،  ادامه داد: زکات فطره به عنوان حمایت از فقرا است و نمازگزاران باید قبل از نماز عید فطر و یا تا نماز ظهر پرداخت کنند.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->