سایپنتو قول قهرمانی داد وزارت ورزش هنوز بدهی خود به پرسپولیس را تسویه نکرده است پایان همکاری کلایورت و اندونزی رئیس هیئت دوچرخه‌سواری خراسان رضوی: مشهد میزبان ۱۲۰ رکاب‌زن از سراسر ایران است حسن اشجاری، مدافع سابق استقلال در ICU بستری شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و مس رفسنجان در لیگ برتر (۲۵ مهر ۱۴۰۴) | ساپینتو محکوم به برد مشهد، میزبان قهرمانان پیشکسوت دوچرخه‌سواری ایران + فیلم سالم الدوساری، بازیکن سال فوتبال آسیا تاتنهام به دنبال کین پایان گمانه‌زنی‌ها درباره دربی | تقابل سرخابی‌ها در شیراز قطعی شد سیاست عجیب درویش: مذاکره با مربی خارجی، جلسه با هاشمیان مشکل بزرگ هاشمیان در خط دفاع پرسپولیس باقری، شاکی از درویش و عبدی شاهرودی به‌زودی گردوخاک می‌کند؟ «کشتی‌های بی‌ساحل استقلال»؛ رؤیایی که در مه گم شد درخشان:دستیار قلعه‌نویی فقط کتاب زیر بغل می‌زند حمایت عجیب بیرانوند از قلعه‌نویی و کادر فنی تیم ملی تردید‌های ساپینتو برای انتخاب دروازه‌بان استقلال| نه فرعباسی، نه آدان! سخنگوی پرسپولیس: تعیین مکان برگزاری دربی تنها بر اساس نظر باشگاه نیست! فلیک با یک لشکر مصدوم، پیش از ال‌کلاسیکو
سرخط خبرها

هشدار بزرگ رضا عنایتی به فدراسیون فوتبال|نگرانیم، نگران

  • کد خبر: ۱۰۷۳۴۹
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۴
هشدار بزرگ رضا عنایتی به فدراسیون فوتبال|نگرانیم، نگران
رضا عنایتی، چهره خوش نام فوتبال ایران به شدت نگران وضعیت موجود در تیم ملی است و هشدار بزرگی را به مسئولان فوتبال ایران بابت آماده سازی داده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، شیوه آماده سازی تیم ملی به یک مسئله جدی برای فوتبال ایران تبدیل شده و انتقاد کارشناسان فوتبال را نیز به دنبال داشته است. یکی از منتقدان جدی وضع موجود رضا عنایتی است. مهاجم سابق تیم ملی ایران و سرمربی کنونی تیم هوادار تهران درباره نحوه آماده سازی تیم ملی این انتقاد را مطرح کرده است: «در تمامی تورنمنت‌های حساس این ناهماهنگی و بربرنامگی برای تیم ملی ما رخ می‌دهد. ما توقع داریم تیم ملی‌مان نتایج خوبی بگیرد البته با توجه به شرایط فعلی و بازیکنان باکیفیتی که داریم می‌توانیم خیلی از کمی و کاستی‌ها را جبران کنیم، اما با این برنامه‌ریزی خیلی چشمم آب نمی‌خورد که بتوانیم در جام‌جهانی نتایج خوبی بگیریم.»

عناینی براین باور است که استرس زیادی به تیم ملی وارد شده است:«همین الان هم خیلی از تیم‌های دیگر عقب‌تر هستیم. تمام توان و استرس‌مان را به مردم وارد کردیم که تیم ملی به جام‌جهانی صعود کند. اکنون استرس دیگری وارد کردیم که چطور می‌خواهیم با این تدارکات کم مقابل تیم‌های قدرتمند در جام‌جهانی بازی کنیم و این خیلی خیلی می‌تواند بد باشد. من نه اطلاعات دارم نه دست‌اندرکار هستم، اما یک هوادار تیم ملی فوتبال هستم امیدوارم شرایط خوب شود مدام در مورد این موضوع صحبت می‌کنیم و به خودمان امیدواری می‌دهیم امیدوارم که جدی‌تر روی این مسائل باشیم و حتی از رئیس‌جمهور درخواست می‌کنم که خودشان به این مسأله ورود کنند، چون همه هواداران نگران تیم ملی فوتبال هستند. چون آبروداری در تیم ملی می‌تواند وجه خوبی برای ما درست کند، اما اگر اتفاق بدی رخ بدهد مطمئنا به چند سال گذشته برمی‌گردیم و این برای ما خوب نیست آن هم در شرایطی که تیم ملی ما در رده اول آسیا است. امیدوارم تیم ملی تدارکات خوبی داشته باشد فکر نمی‌کنم خیلی سخت باشد یک همت می‌خواهد که این اتفاق رخ بدهد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->