پایان قهر سه ساله پدر و دختر در برنامه تلویزیونی دمتون گرم «لاک‌پشت و حلزون» از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) روی پرده می‌رود+ پوستر نظر کاربران درباره فصل اول سریال وحشی چیست؟ فیلم سینمایی «تکاب» تابستان ۱۴۰۴ اکران می‌شود زهره حاتمی، داستان‌نویس پیشکسوت، درگذشت + علت فوت نمایش ۴ فیلم کمدی در شبکه نمایش + زمان پخش سریال خارجی «باج» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش نرگس آبیار رئیس هیئت داوران جشنواره فیلم‌های بشردوستانه TRT شد صدور پروانه ساخت برای سام قریبیان و سعید سهیلی اولین اطلاعات از فصل دوم سریال «وحشی» + تعداد قسمت‌های فصل جدید درباره «شاپور قریب»؛ کارگردان جریان‌ساز سینمای اجتماعی ایران هم‌زمان با سالروز درگذشتش تغییر شکل عجیب کریستین بیل برای فیلم «مدِن»+ عکس خودنمایی مدیران، آفت برگزاری جشنواره‌های هنری است نگاهی به بازار نشر در هفته گذشته (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | «صاد»، حرف تازه سعید تشکری «پدر، مادر، خواهر، برادر» جیم جارموش در راه جشنواره ونیز اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره هنری زنان و خانواده را بشناسید فیلم کوتاه راننده تاکسی در راه بلغارستان آمار فروش سینما‌های کشور در هفته گذشته (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | گیشه در تسخیر «صددام»
سرخط خبرها

جدیدترین اخبار از سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب| آغاز به‌کار نمایشگاه از ۲۱ اردیبهشت| ۲۸۰۰ ناشر آماده ارائه تخفیف‌های ویژه

  • کد خبر: ۱۰۷۴۲۶
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
جدیدترین اخبار از سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب| آغاز به‌کار نمایشگاه از ۲۱ اردیبهشت| ۲۸۰۰ ناشر آماده ارائه تخفیف‌های ویژه
سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ بصورت حضوری در مصلای امام خمینی (ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «با کتاب سلامتیم» از بیست‌ویکم تا سی‌ویکم اردیبهشت ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی (ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار می‌شود و پذیرای بازدیدکنندگان و دوستداران «یارمهربان» خواهد بود.

نکته حائز اهمیت این دوره از نمایشگاه کتاب، فروش مجازی، اختصاص تخفیف‌های ویژه و ارسال رایگان به سراسر کشور در صورت خرید از نمایشگاه مجازی است.

نمایشگاه حضوری و مجازی

نمایشگاه بین المللی کتاب سی سوم تهران بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ ناشر در فضای حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

بیش از ۱۷۰۰ ناشر به صورت حضوری در نمایشگاه شرکت کرده و با مخاطبان و مردم برای تبادل نظر درباره آثارشان و فروش آثار ارتباط مستقیم خواهند داشت.

فراهم شدن امکان فروش در فضای مجازی برای نمایشگاه کتاب از ویژگی‌های مهم نمایشگاه امسال نسبت به دوره‌های قبلی است. ناشرانی که در نمایشگاه غرفه دارند آثارشان را در سایت نمایشگاه به نشانی ketab.ir هم در معرض دید و فروش مردم گذاشته اند. علاوه بر این حدود ۱۱۰۰ ناشر هم در سایت نمایشگاه به صورت مجازی حضور دارند.

حضور ناشران خارجی

بیش از ۱۵۰ ناشر خارجی در نمایشگاه شرکت خواهند کرد و با توجه به برگزاری جام جهانی فوتبال در قطر، این کشور به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه بین المللی کتاب حضور خواهد داشت.

بن خرید اعتباری

تخفیفی که در نمایشگاه امسال ارائه می‌شود ۱۰ درصد در فروش مجازی و حضوری است.

در این نمایشگاه، میزان یارانه‌ای که به اساتید، طلاب و دانشجویان تعلق می‌گیرد نسبت به دوره‌های قبل افزایش قابل توجهی داشته باشد، برهمین اساس در سقف یارانه برای دانشجویان و طلاب ۳۵۰ هزار تومان و اساتید ۶۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده که بیش از ۴۰ درصد را وزارت ارشاد اسلامی و حامیان نمایشگاه متقبل خواهند شد و مابقی را مخاطبان پرداخت خواهند کرد.

استفاده از بن تخفیف در نمایشگاه مجازی

بن‌های نمایشگاه به‌طور اختصاصی در نمایشگاه مجازی امکان قابل استفاده است. البته اگر کسی پای غرفه بخواهد با بن تخفیف خرید کند باید به صورت الکترونیکی ثبت سفارش کند و امکان استفاده از بن در فروش مستقیم وجود ندارد.

ارسال رایگان با خرید از نمایشگاه مجازی

با پیش‌بینی‌های صورت گرفته با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یارانه درنظر گرفته شده برای ارسال کتاب‌های خریداری شده از نمایشگاه مجازی دو برابر شده و همه فاکتور‌های تا مبلغ ۷۵ هزار تومان بدون نیاز به هزینه از سوی ناشران ارسال می‌شود.

خریداران به هر مبلغی که خرید کنند هیچ هزینه‌ای بابت مرسولات پستی پرداخت نخواهند کرد. ناشران نیز برای ارسال بسته‌های پستی تا مبلغ ۷۵ هزار تومان پولی پرداخت نمی‌کنند و بیش از آن هم با تخفیف‌های حداکثری از امکانات پست بهره‌مند خواهند شد.

خدمات دهی اتوبوسرانی و مترو

اتوبوسرانی در خصوص انتقال مسافران کمک ویژه‌ای خواهد کرد. مترو امکانات ویژه‌ای در این ایام برای مسافران در مسیر نمایشگاه تدارک دیده است. قطار‌های ذخیره هم برای پشتیبانی از مسافران و بازدیدکنندگان تدارک دیده شده است. فاصله توقف در ایستگاه‌ها نیز برای بازدید از نمایشگاه منظم شده است.

منبع: حوزه‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->