پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات
سرخط خبرها

ترامپ: شاید دیکتاتور باشم، اما احمق نیستم

  • کد خبر: ۱۰۷۵۱۰
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۷
ترامپ: شاید دیکتاتور باشم، اما احمق نیستم
شاید مردم مرا «یک دیکتاتور یا چیزهای دیگر» خطاب کنند اما پس از انجام تست‌های شناختی دیگر مرا احمق خطاب نمی کنند. «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا هم باید این تست را بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا در گفت‌وگو با شبکه «سی بی ان نیوز» گفته است که به دلیل آنکه مردم او را احمق می‌دانستند، تست شناختی داده‌ است اما این تست‌ها منفی بوده است.

وی در این خصوص گفت، شاید مردم مرا «یک دیکتاتور یا چیزهای دیگر» خطاب کنند اما پس از انجام تست‌های شناختی دیگر مرا احمق خطاب نمی کنند.

وی در مصاحبه خود بار دیگر به تست شناختی که در سال ۲۰۱۸ انجام داد اشاره کرد و گفت که «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا هم باید این تست را بدهد.

وی در این گفت‌وگو گفت: «و من تصمیم گرفتم این تست را بدهم چون اخبار جعلی مسخره می‌کردند و برایشان فرقی نمی‌کرد که تو چه می‌کنی و من این تست را دادم و مسئله شگفت‌انگیزی که رخ داد این بود که آن‌ها هم‌اکنون مرا دیکتاتور و چیزهای دیگر خطاب می‌کنند اما آن‌ها مرا احمق خطاب نمی‌کنند».

در یکی از بخش‌هایی از این مصاحبه که قرار است روز پنج‌شنبه منتشر شود، از ترامپ در مورد شایستگی بایدن سؤال شد.

طبق این گزارش، بایدن در این خصوص گفت: «فکر می‌کنم فردی که برای کاندیداتوری نامزد می‌شود باید اقدامات زیادی انجام دهد. قبل از انتخابات فکر می‌کنم، (بایدن) بایدن یک تست بدهی».

او گفت که می‌دانسته است که یک رهبر به ‌عنوان رئیس‌ یک کشور با چه چیزی سروکار دارد و اینکه هر رهبری در صدر بازی آن‌ها قرار دارد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در این خصوص توضیح داد: «بعضی خوب هستند، برخی خوب نیستند، برخی شرور هستند [اما] همه آنها باهوش هستند.۱۰۰ درصد مطمئنم که اگر در قدرت بودم، جنگ اوکراین رخ نمی‌داد».

روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» در بخشی از گزارش خود در این رابطه نوشت که تستی که ترامپ به آن در مصاحبه خود اشاره کرده است، «ارزیابی شناختی مونترال» نام دارد. او پیش از این در گردهمایی‌های انتخاباتی خود، به نتیجه تست روان شناختی خود بعنوان یک افتخار نام می‌برد و از آن به عنوان تست هوش (IQ) نام برد.

بر اساس این گزارش، به نظر می رسد که ترامپ از عملکرد خود در این آزمایش روان شناختی، علیه مخالفان سیاسی خود استفاده می‌کند. با این حال، این آزمایش ۱۰ دقیقه ای برای تشخیص اختلالات شناختی خفیف مانند علائم اولیه زوال عقل طراحی شده است.

ایندیپندنت ادامه داد، در تست فوق، از ترامپ خواسته شد مجموعه‌ای از کلمات را تکرار کند: «شخص»، «زن»، «مرد»، «دوربین»، «تلویزیون» و پس از مدتی از او پرسیده شد که آیا این کلمات را به ترتیب به خاطر می‌آورد یا خیر.

بر اساس این گزارش، ترامپ پس از گذراندن این تست در آن زمان گفته بود: «این شگفت انگیز است. چگونه این کار را انجام دادی؟» من این کار را انجام می‌دهم چون حافظه خوبی دارم، چون از نظر شناختی روبراه هستم.»

طبق این گزارش، دونالد ترامپ همچنین از اینکه حزب جمهوری‌خواه در انتخابات میان‌دوره‌ای به عنوان یک حزب موفق ظاهر می‌شود پس از اینکه «جی‌دی ونس» نامزد مورد تأیید او، نامزدی جمهوری‌خواهان در سنای اوهایو را به دست آورد، به خود می‌بالید.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در این خصوص گفت: « کارنامه من بی‌نظیر است، تأیید من کاملاً بی نظیر است. هیچ‌کس تا به حال سابقه‌ای مانند این نداشته است. من تقریباً بی عیب هستم.»

پیش از رسیدن بایدن به ریاست‌جمهوری گمانه‌زنی‌ها درباره زوال عقل او مکرراً از زبان جمهوری‌خواهان مطرح می‌شد. گاف‌های متعدد او پس از رسیدن به ریاست‌جمهوری نگرانی مقامات و مردم آمریکا از توانایی اداره امور توسط رئیس‌جمهور کشورشان را دوچندان کرده است.

در جدیدترین موارد، روز سه‌شنبه هفته جاری (۱۳ اردیبهشت ماه)، بایدن در هنگام سخنرانی برای کارکنان شرکت صنایع هوافضایی، تجهیزات نظامی و امنیت اطلاعات آمریکایی «لاکهید مارتین» در جریان بازدید از این شرکت که سازنده موشک‌های ضدتانک «جاولین» است، بار دیگر گاف داد و به جای اوکراین از کلمه روسیه استفاده کرد.

وی در این سخنرانی تصریح کرد: «قبل از حمله روسیه به اوکراین، ایالات متحده اطمینان یافته بود که روسیه موشک جاولین و دیگر تسلیحات برای تقویت بخش دفاعی خود دارد».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->