پیشنهاد جذاب فنرباغچه برای زیدان مارکو یوهانسون، گلر مدنظر تراکتور، کیست؟ + رزومه و تیم‌های سابق بشار تیم ملی عراق را از دست داد پرونده ۱۰۰ میلیاردی جدید پیش روی استقلال خشم باشگاه پاری‌سن‌ژرمن از تیم ملی فرانسه برای مصدومیت دمبله یک دروازه‌بان سوئدی جایگزین بیرانوند می‌شود سرمربی جدید تیم فوتبال نوجوانان ایران معرفی شد فینال کافا برای فیفا ارزشی ندارد! احتمال غیبت ستاره استقلال برابر هم‌نام خوزستانی ۳ سکانس درخشان مسی در آلبی سلسته آمادگی خرید جدید یونایتد برای دربی منچستر نخستین دوره مسابقات فوتبال پایه جام «مشهد مهربان» برگزار شد محرومیت سنگین سوارس به دلیل انجام حرکتی غیراخلاقی هافبک بارسلونا از اردوی تیم ملی هلند خارج شد مصدومیت لوئیس انریکه با دوچرخه! ساپینتو نقره داغ شد ام‌باپه یک رکورد دیگر را هم جابجا کرد برنامه بازی‌های کشتی بزرگسالان قهرمانی جهان ۲۰۲۵ مشخص شد + زمان بازی‌ها برای مسی که رفت | غروب خورشید کوچک، طلوع افسانه جاودان
سرخط خبرها

پتی: لوبیاپلو بهترین غذای ایرانی است/ رقص را از پدرام و علیار یاد گرفتم

  • کد خبر: ۱۰۷۵۵۶
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۳
پتی: لوبیاپلو بهترین غذای ایرانی است/ رقص را از پدرام و علیار یاد گرفتم
بازیکن آمریکایی تیم بسکتبال شهرداری گرگان می‌گوید با آغوش باز و مشتاقانه با آدم‌ها و فرهنگ ایران برخورد کرده است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، پری پتی بازیکن آمریکایی تیم بسکتبال شهرداری گرگان که در این شهر بسیار به محبوبیت رسیده می‌گوید: وقتی در معرض فرهنگ جدیدی قرار می‌گیرید باید با آغوش باز و مشتاقانه با آدم‌ها و فرهنگ آن کشور برخورد بکنید.
او در ادامه می‌گوید: خون‌گرمی ایرانی‌ها پررنگ‌ترین احساس آن‌هاست. اگر کسی عکس و امضا بخواهد با روی خوش با او برخورد می‌کنم و سعی می‌کنم او را خوشحال نگه دارم. وقتی جوان‌تر بودم می‌دیدم که هم‌تیمی‌هایم تمایلی برای عکس و امضا دادن به هواداران شان ندارند، اما من از همان زمان دوست داشتم و الان خوشحال هستم که در ایران توانستم چنین تجربه‌ای را به دست آورم و با هوادارانم سعی می‌کنم درست رفتار کنم.
پتی درباره علاقه اش به غذا‌های ایرانی هم می‌گوید: لوبیاپلو غذا و چای نوشیدنی ایرانی موردعلاقه من است.  الان دیگر تقریباً ایرانی شده‌ام. بعد از لوبیاپلو، زرشک‌پلو، قرمه‌سبزی و دیزی و انواع کباب‌ها را هم دوست دارم.
او درباره رقص ایرانی هم می‌گوید: رقص را از پدرام فخفوری و علیار نجفی یاد گرفته‌ام و سعی می‌کنم از این طریق شادی‌ام را با هواداران شریک شوم و با آن‌ها می‌رقصم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->