نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

توزیع مهربانی در پایان جام رسانه و مهربانی مشهد

  • کد خبر: ۱۰۷۶۱۸
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۴
توزیع مهربانی در پایان جام رسانه و مهربانی مشهد
آیین اختتامیه مسابقات مینی‌فوتبال جام «رسانه و مهربانی» ویژه ماه رمضان با حضور مسئولان شهری و پیشکسوتان ورزش استان برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رقابت‌های مینی‌فوتبال جام رسانه و مهربانی سرانجام به ایستگاه پایانی رسید. بعد از یک ماه مسابقات پرنشاط و پرشور، آستان‌قدس بر سکوی قهرمانی ایستاد و شهرداری دوم شد، اما حقیقت آن است که همه برندگان این رویداد ورزشی جذاب بودند که شب‌های خاطره‌انگیز زیادی به شمار شب‌های ماه رمضان ۱۴۰۱ برای جامعه خبرنگاران و عکاسان ورزشی استان و پیشکسوتان فوتبال این شهر اضافه کردند.

در این تورنمنت پیشکسوتان، ۱۰ تیم ابومسلم، پیام، سیاه‌جامگان، سعدآباد، دهداری، شاهین، صنعت الکتریک، هواپیمایی، آستان‌قدس و شهرداری با تعدادی از خبرنگاران و عکاسان ورزشی استان ترکیب شدند و با نام تیم‌های ریشه‌دار فوتبال خراسان با یکدیگر رقابت کردند. مسابقاتی که هدفش از همان ابتدا نزدیکی و همدلی جامعه رسانه و ورزش با جامعه پیشکسوتان فوتبال بود و دست‌آخر به گلریزان و توزیع مهربانی بزرگ در جام مهربانی منجر شد.

همه بودند؛ از مسئولان تا پیشکسوتان

در روز پایانی جام رسانه و مهربانی همه آمده بودند؛ از پیشکسوتان فوتبالی و غیرفوتبالی که در اطراف زمین چمن مصنوعی آستان‌قدس‌رضوی هنگام برگزاری دیدار فینال حضور داشتند تا مسئولان شهری که در ماه مبارک هم هرازگاهی در محل برگزاری مسابقات حاضر می‌شدند که خودش باعث گرم‌شدن و جذاب‌شدن بازی‌ها شد. سیدحسین علوی رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد، مهدی ناصحی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، سردار ملاحی مدیرعامل سال‌های خوب ابومسلم در دهه ۸۰، و هادی رضایی مرد افسانه‌ای ورزش جانبازان و معلولان کشور، بخشی از مهمانان ویژه روز اختتامیه بودند و البته تنی چند از موسپیدان و بزرگان فوتبال شهرمان.

قهرمانی در روز قضاوت قهرمانی

محسن قهرمانی داور فینال این رقابت‌ها میان آستان‌قدس و شهرداری بود. دیداری که در وقت معمول با تساوی ۳ بر ۳ پایان یافت و در ضربات پنالتی این تیم آستان‌قدس بود که برنده این دوره از بازی‌ها شد. پیش از دیدار فینال هم دو تیم پیشکسوتان بیش از شصت سال شاهین و سعدآباد با یکدیگر دیدار نمادینی برگزار کردند که در آن بار‌ها صحنه‌های قشنگ پهلوانی در مستطیل قهرمانی به تصویر کشیده و ثبت و ضبط شد. جام اخلاق این دوره از مسابقات هم به تیم سعدآباد تعلق گرفت.

گلریزان مهربانی در گود پهلوانی

مراسم اختتامیه این مسابقات بعد از برپایی نماز جماعت مغرب‌وعشا در گود زورخانه آستان‌قدس‌رضوی برگزار شد. مراسمی که در آن انجمن خبرنگاران و عکاسان ورزشی استان به‌عنوان برگزارکننده این تورنمنت به همه تیم‌ها تندیس یادبودی اهدا کرد. بعد از آن بود که تیم‌های اول تا سوم جام‌هایشان را دریافت کردند. نقطه اوج این مراسم گلریزانی بود که با میان‌داری ورزشکاران باستانی‌کار انجام شد. ارگان‌ها و نهاد‌های مختلف از یک‌سو و افراد حقیقی که برخی از آن‌ها به‌شدت تأکید داشتند نامی از آن‌ها برده نشود، از سوی دیگر دست به جیب شدند تا به هدف تجهیز هشت روستای کم‌برخوردار با امکانات ورزشی کمک کنند.

اتفاقی که پایانی زیبا بر این جام بود و شرکت‌کنندگان آن، هم برندگان ورزش بودند و هم اخلاق. کسانی که خاطراتی شیرین برای خود و دیگران رقم زدند و در پایان کاری برای باقیات‌صالحات کردند که به‌گفته خودشان ذخیره‌ای ارزشمند برای آخرت آن‌هاست و چه ثوابی بهتر از خدمت به هم‌نوع.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->