درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم نامه ایران به شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و صهیونیست‌ها علیه رهبر معظم انقلاب نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد
سرخط خبرها

معاون رئیس‌جمهور: تلاش دولت ایجاد ثبات در بازار است| التهابات در آینده‌ای نزدیک مدیریت می‌شود

  • کد خبر: ۱۰۷۸۰۸
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۹
معاون رئیس‌جمهور: تلاش دولت ایجاد ثبات در بازار است| التهابات در آینده‌ای نزدیک مدیریت می‌شود
معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: تلاش دولت ایجاد ثبات در بازار است و تمام مایحتاج عمومی به فضل یاری خدا و کمک مسئولین و تلاش آن‌ها ساماندهی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس‌جمهور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا برای اجرای اصلاح نظام یارانه‌ای میان دستگاه‌های اجرایی و استاندار‌ها هماهنگی وجود دارد؟ اظهار داشت: اولاً در توضیح مزایای اصلاح نظام اقتصادی مطالبی باید گفت، قانون گذار تکلیفی به دولت داده است. پس تصمیم دولت در راستای اجرای قانون است و این تصمیم برای کمک به اقشار نیازمند و کم درآمد جامعه است و این تصمیم سبب می‌شود از ویژه خواری‌ها و رانت خواری‌ها جلوگیری شود.

وی عنوان کرد: به عبارت دیگر با این تصمیم، اقتصاد برای همه ملی و رقابت پذیر می‌شود. بار‌ها عرض کردم مهمترین دغدغه آقای رئیسی این است که اقشار ضعیف جامعه تحت هیچ شرایطی نباید آسیب ببینند و دولت پشت مردم است و اگر قرار باشد این دولت به خیلی از پروژه‌ها کمتر اعتبار بدهد قطعاً اجازه نخواهد داد اقشار نیازمند جامعه و دهک‌های پایین آسیب ببینند.

معاون اجرایی رییس جمهور با تاکید بر اینکه حتماً در اجرای طرح اصلاح نظام یارانه‌ای، وزیر کشور با استانداران همراه و هماهنگ خواهد بود، گفت: اگر قرار باشد طرح اجرا شود همه دستگاه‌های اجرایی اعم از مجلس، قوه قضاییه، دولت و سایر دستگاه‌ها با هم هماهنگ خواهند بود. زیرا این تصمیم به نفع مردم و برای حل مشکلات مردم است.

مرتضوی با بیان اینکه به عنوان یک کارشناس کوچک اعتقاد دارم التهابات بازار در آینده نزدیک حتماً مدیریت می‌شود، خاطرنشان کرد: وقتی اقتصاد رقابتی شود حتماً التهابات به شدت کاهش پیدا خواهد کرد.

وی در رابطه با آخرین وضعیت پروژه‌های استانی که دستور رئیس جمهور را ضمیمه داشتند، بیان کرد: در بحث سفر‌های استانی تقریباً به بیست استان سفر داشتیم و تاکنون مصوبات سفر حدود ۱۷ استان قطعی و به استان‌ها ابلاغ شده و مابقی آن‌ها نیز در حال پیگیری هستند و دستور رئیس جمهور گرفته شده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور افزود: برای تامین اعتبار مصوبات استان‌ها چند منبع پیشبینی شده است. منابع عمومی و منابع داخلی وزارت خانه‌ها و مشارکت‌های انسانی از منابع پیشبینی شده هستند. به عنوان نمونه برای ۱۷ استانی که قبل از عید سفر کردیم حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان تعهد داشتیم که از محل منابع عمومی به عنوان پول نقد تخصیص داده شد و پرداخت شد.

مرتضوی اضافه کرد: به عبارت دیگر، تقریباً ۱۲۶ درصد بیشتر از تعهدات تحقق پیدا کرده است. نکته‌ای که قابل بیان است این است که میزان اختصاص یافته مربوط به یکسال نیست بلکه مربوط به سه سال است.

وی تاکید کرد: برخی مواقع برای استان‌ها تسهیلات در نظر گرفته می‌شود که به چند دسته تقسیم می‌شوند. مانند تسهیلات ازدواج که براساس گزارش بانک مرکزی بالای ۱۲۰ درصد عملیاتی شده است. تسهیلات مسکن که بستر زمین آن فراهم شده است آرام، آرام پرونده تشکیل می‌شود و بلوکه شده و کار در حال انجام است.

معاون اجرایی گفت: در پروژه‌های اقتصادی نیز دستگاه‌های اجرایی یا صاحبان صنایع طرح‌های خود را به بانک‌ها دادند که برخی از آن‌ها در حال بررسی هستند و اقساط اولیه بخشی از آن‌ها پرداخت شده است. گزارش‌های نهایی استانی گام به گام و مرحله به مرحله به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.

مرتضوی در تشریح جلسه هم اندیشی روز جاری نیز اظهار کرد: جلسه امروز مربوط به هماهنگی میز خدمت و پاسخگویی به مشکلات مردم است. دوستان ما در حوزه ارتباطات مردمی تمام‌قد وارد می‌شوند و دستگاه‌های اجرایی را وارد برنامه می‌کنند و بخشی از مشکلات کردم خوب می‌شود. برخی از مشکلات مردم در قالب تمام تلفنی، ارسال نامه و پیامک است که به تفکیک به وزارتخانه‌های مربوطه ارسال می‌شود. البته تکلیف دستگاه‌ها به معنای صد درصد عملیاتی شدن درخواست‌ها نیست و به اقتضای زمان و شرایط و امکان تحقق درخواست‌ها بررسی می‌شوند.

وی در دفاع از عملکرد و اقدامات دولت بیان کرد: دولت چند اقدام خوب انجام داده است که یکی از آن‌ها حل موضوع واکسن بوده است و امروز به حمد الله میزان فوتی‌ها و ابتلا به شدت کاهش پیدا کرده است. در بحث مسکن، سوداگری مسکن به نوعی رخت بر بسته است.

معاون اجرایی رئیس جمهور در پایان ادامه داد: تثبیت بازار دلار و سکه نیز از اقدامات مثبت دولت است و شاهد آن هستیم که دیگر سینوسی نیست و صرفاً اندکی بالا و پایین می‌شود. تلاش دولت ایجاد ثبات در بازار است و تمام مایحتاج عمومی به فضل یاری خدا و کمک مسئولین و تلاش آن‌ها ساماندهی خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->