ساپینتو غایب استقلال در سوپر جام خبر شهرآرا تأیید شد | بعد از منتفی شدن حضور آدان، مذاکرات استقلال با اخباری جدی شد تکذیب مصدومیت آشورماتوف در زمان عقد قرارداد با استقلال جهانبخش در هلند ماندنی شد پشت پرده اختلاف افکنی زنوزی در پرسپولیس شرط عجیب دورسون، پیش روی درویش استقلال قید گولسیانی را زد؟ همه چیز درباره خرید احتمالی پرسپولیس | آن روی سکه اوریه ۵ ستاره در فهرست فروش آرسنال تاریخ برگزاری سوپرجام مشخص شد نتیجه بازی تدارکاتی استقلال و سپاهان(۴ مرداد ۱۴۰۴) در ترکیه + ویدیو گل‌ها| عملکرد امیدوارکننده ساپینتو گزینه استقلال، لباس گل‌گهر را انتخاب کرد+ عکس ویدئو| گل زیبای سوبوسلای برای لیورپول به آث میلان وقتی دلال‌ها سوت پایان را می‌زنند| استقلال و پرسپولیس در محاصره ایجنت‌ها افشای پشت پرده جذب ابرقویی‌نژاد توسط پرسپولیس| سکوت هاشمیان در برابر دلال‌ها! رضا جعفری، بازیکن مدنظر باشگاه استقلال کیست؟ + رزومه بازی و تیم های قبلی نیک نفس: باشگاه استقلال با آینده من بازی کرد کاپیتان سابق سپاهان، ستاره جدید چادرملو کورتوا در فرمول یک + عکس عمری در راه ترکیه
سرخط خبرها

توصیه مهم پاشازاده به مجیدی| ازحاشیه‌ها دوری کن

  • کد خبر: ۱۰۸۱۰۰
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۲
توصیه مهم پاشازاده به مجیدی| ازحاشیه‌ها دوری کن
مهدی پاشازاده دراین هفته‌های پایانی که حساسیت بازی‌های لیگ به اوج رسیده از فرهاد مجیدی می‌خواهد بیش از هر زمان دیگری حواسش به دوری از برخی حواشی باشد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مهدی پاشازاده، پیشکسوت خوش نام باشگاه استقلال بعد از پیروزی این تیم مقابل شهرخودرو، حرف‌های جالبی به زبان آورده است. پاشازده می‌گوید: «درباره بازی با شهرخودرو که نمی‌توان گفت لذت بخش بود. به نظر من که کلا لیگ ایران جذابیت بالایی ندارد. در واقع استرس و عدم تمرکز باعث شد رسیدن به امتیاز تا دقایق پایانی طول بکشد و درنهایت رمضانی برای استقلال گل بزند. واقعیت این هست که استقلال خیلی موقعیت ایجاد نمی‌کند، اما هر طور که بازی می‌کند ۳ امتیاز‌ها را می‌گیرد و اکنون با اختلاف ۶ امتیاز در صدر جدول است. ۵ سال دیگر کسی یادش نمی‌ماند که استقلال زیبا بازی می‌کرده یا نه، اما مهم کسب جام است.» پیشکسوت باشگاه استقلال در ادامه صحبت‌هایش گفت: «آرمان رمضانی با گلش به استقلال کمک بزرگی کرد و مشخص است که اکنون باید مورد توجه باشد. او بازیکن مستعدی است که شاید باید در موردش گفت که در زمان مناسبی وارد استقلال نشد، اما امیدوارم هم عملکردش بهتر شود و هم بیشتر بازی کند، چون خیلی به او بازی نمی‌رسد.» پاشازاده از فضای ایجاد شده در رسانه‌های مجازی به شدت ناراحت است: «فضای ایجاد شده در شبکه‌های اجتماعی هیچ کمکی نمی‌کند. جز بی مهری و سیاهی حاصلی برای ما ندارد. نمی‌دانم چرا همه در مورد همه چیز اظهار نظر می‌کنند.» پاشازاده سپس مثالی آورد: «ژاوی قهرمانی رئال را تبریک گفت و سپس تاکید کرد که برای سال آینده سعی می‌کنیم خودمان را به رئال نزدیک کنیم. ۵ سال پرسپولیس قهرمان شد باید به آن‌ها تبریک گفت. امروز استقلال قهرمان شود باید به این تیم تبریک گفت نه اینکه دنبال پایین کشیدن آن‌ها باشیم.» توصیه پاشازده به مجیدی از همه مهم‌تر است: «توصیه من به فرهاد مجیدی این است که حرف و حدیث‌ها گوش ندهد و نگاهش به عقب نباشد و رو به جلو حرکت کند. وارد حاشیه نشود. الان همه چیز دست خود کادرفنی و تیم استقلال است و به فکر نتایج سایر تیم‌ها هم نباشند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->