دستگیری حدود ۵۰۰ نفر در جریان اعتراضات حامیان فلسطین در لندن نماینده مشهد در مجلس: حدود ۳۰ میلیون جمعیت کشور درگیر بازی‌های رایانه‌ای هستند| نقش بازی در تأثیرگذاری از سینما بیشتر و پررنگ‌تر است اربعین؛ فرصتی مهم برای انتقال پیام ایستادگی در برابر محور غربی_عبری است اتحاد ۳ شیخ بارز دروزی علیه نیرو‌های الجولانی در السویداء قالیباف: جنگ شناختی و رسانه‌ای مؤثرتر از جنگ سخت و نظامی است السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع)
سرخط خبرها

فرمانده کل سپاه با خانواده‌های شهدای حرم مطهر رضوی دیدار کرد

  • کد خبر: ۱۰۸۳۵۳
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۷
فرمانده کل سپاه با خانواده‌های شهدای حرم مطهر رضوی دیدار کرد
فرمانده کل سپاه با خانواده‌های شهیدان حجج‌اسلام محمد اصلانی و محمدصادق دارایی شهدای جنایت عناصر تکفیری در حرم رضوی دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با خانواده‌های معظم شهیدان حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق دارایی و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد اصلانی شهدای جنایت عناصر تکفیری در حرم مطهر رضوی دیدار و گفتگو کرد.

سرلشکر حسین سلامی در این دیدار با پاسداشت یاد، نام و مجاهدت‌های صادقانه این شهیدان گرانقدر، شهادت آنان در ماه مبارک رمضان و با زبان روزه را معنادار و بسیار ارزشمند توصیف کرد و اظهار داشت: این دو شهید عزیز در مسیر شهادت‌های کم‌نظیر قرار گرفته‌اند و شما خانواده‌های گرانقدر با اهدای این هدایای ارزشمند به اسلام، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قطعا به خداوند نزدیک‌تر و از اجر و پاداش فراوانی نزد او بهره‌مند شده‌اید.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه که نام و یاد شهدا برای همیشه باقی خواهد ماند، افزود: بی‌شک تربیت و تولید این سرمایه‌های بزرگ در خانواده و جامعه اسلامی جای تبریک دارد، انسان‌هایی فاضل و با اخلاص که تمام زندگی‌شان وقف خدمت به مردم مظلوم و محروم جامعه شده بود و هیچ چیزی غیر از شهادت هم نمی‌توانست اجر و پاداش مجاهدت‌های آنان باشد.

وی ادامه داد: این دو شهید نحوه شهادت‌شان درست شبیه مولای‌شان امام حسین (ع) و فرزندان و اصحاب ایشان شهادت در اوج مظلومیت بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->