اعتبار بازسازی برج تاریخی «رادکان» خراسان رضوی ۲برابر شد جزئیات جدید از حمله رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت جنبش جهاد اسلامی فلسطین: ما زیر بار توافقی که منجر به تسلیم شود، نخواهیم رفت حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر بیت‌حانون مکرون خواستار مقابله اروپا با تعرفه‌های ترامپ شد انگلیس خواستار تحقیقات مستقل درباره حملات اسرائیل به صف توزیع غذا در غزه شد مظفری: در حوزه اقتصاد، خراسان رضوی از میانگین کشور فقیر‌تر است | بانوان می‌توانند موتور توسعه استان باشند تظاهرات گسترده علیه سکوت دولت سوئد در قبال جنایات رژیم اسرائیل در غزه عراقچی: زمان و شرایط بازگشت به میز مذاکره را ایران تعیین می‌کند بهروزآذر: حضور زنان در مدیریت، تشریفاتی نیست؛ حاصل اعتماد و شایستگی است | دولت به دنبال توسعه انتصابات در حوزه زنان است مکزیک به تعرفه‌های ترامپ واکنش نشان داد کشف ریزتراشه جاسوسی از کفش بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پرواز‌های اربعین هیئت‌های سوری و اسرائیلی در باکو دیدار می‌کنند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند ۴ نظامی صهیونیست در غزه زخمی شدند (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) المیادین: هیچ پیشنهادی از روسیه برای توقف غنی‌سازی به ایران نشده است زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین ترامپ: مکزیک و اتحادیه اروپا منتظر تعرفه ۳۰ درصدی باشند علی‌اف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه توافق کرد اسکندر مومنی به مجلس خواهد رفت + جزئیات دستورکار هفتگی مجلس ویدئو | رهبر شجاع، محبوب و کاریزماتیک ایران برگزاری نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) عراقچی: اگر مذاکراتی شکل بگیرد موضوع مذاکره فقط هسته‌ای خواهد بود | ایران همواره عضو NPT خواهد ماند واکنش بقائی به اخبار منتشره درباره مذاکره مجدد: این حرف‌وحدیث‌ها همیشه شنیده می‌شود رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام: ⁧وحدت جامعه در برابر دشمن⁩، نه‌تنها یک توصیه، بلکه ضرورتی عقلی و شرعی است وزیر بهداشت: داوطلبان جوان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مراکز درمانی عملکرد مطلوبی ارائه دادند
سرخط خبرها

واکنش فرانسه به بازداشت دو تبعه این کشور توسط وزارت اطلاعات ایران

  • کد خبر: ۱۰۸۴۳۴
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۱
واکنش فرانسه به بازداشت دو تبعه این کشور توسط وزارت اطلاعات ایران
وزارت اطلاعات روز گذشته از بازداشت دو فرد اروپایی سازمان‌دهنده آشوب و بی‌نظمی خبر داده بود. امروز دولت فرانسه اعلام کرد این دو فرد تبعه کشور فرانسه هستند و در واکنش به این اقدام، کاردار جمهوری اسلامی ایران در پاریس را احضار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک روز بعد از آنکه وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای، از بازداشت دو فرد اروپایی سازمان دهنده آشوب و بی‌نظمی در کشورمان خبر داد، پاریس اعلام کرد که این دو نفر تبعه فرانسه هستند و در این ارتباط کاردار ایران را احضار کرده است .

پایگاه خبری وزارت امور خارجه فرانسه روز پنجشنبه با انتشار بیانیه ای، اعلام کرد: به محض مشخص شدن این اطلاعات، سفیر فرانسه در تهران با مقامات ایرانی برای دسترسی کنسولی به دو تبعه این کشور اقدام کرده است.

این بیانیه می افزاید: در همین ارتباط کاردار سفارت ایران در پاریس نیز به وزارت اروپا و امور خارجه فرانسه احضار شد.

دولت فرانسه با اعلام بسیج مقامات این کشور، این دستگیری را بی اساس اعلام و آن را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری این دو تبعه فرانسوی است.

اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به استحضار ملّت شریف ایران می‌رساند، دو فرد اروپایی که با هدف سوء استفاده از مطالبات به حق برخی از صنوف و اقشار کشور و تغییر جهت مطالبات عادی به آشوب، بی‌نظمی اجتماعی و بی‌ثبات سازی جامعه وارد کشور شده بودند، توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) شناسایی و بازداشت شدند.

این اطلاعیه افزود: توطئه‌گران بیگانه که از سناریوهای متعدد و متنوع سال‌های اخیر خویش علیه این ملک و ملّت طرفی نبسته بودند، با هدف اجرای طرحی ترکیبی از روش‌های نوین نرم و سخت، دو مأمور با تجربه‌ خود را به ایران اعزام کرده بودند.

وزارت اطلاعات تصریح کرد: این افراد مأموریت داشتند با توجیه، هدایت، شبکه‌سازی و مرتبط‌سازی افراد و شبکه‌های آلوده داخلی، بر مشکلات و مطالبات اقشار شریف و زحمت‌کش جامعه اشراف پیدا کرده و با منحرف سازی مطالبات و مرتبط‌ سازی گروه‌های متصل به خود، جامعه را با موج سهمگینی از تخریب و شرارت و نا امنی مواجه نمایند.

این اطلاعیه خاطرنشان کرد: دو عنصر اصلی، از اتباع یک کشور اروپایی و سازماندهی شده توسط سرویس‌های جاسوسی، از متخصصین حرفه ای در زمینه ی ایجاد شورش و بی‌ثباتی هستند که سال‌ها در چندین کشور هدف، تجربه اجرای چنین سناریوهایی را به مأمورین محلی خود آموزش داده بودند.

وزارت اطلاعات اضافه کرد: افراد موصوف بر اساس رهگیری‌های فرامرزی وزارت اطلاعات، در تور اطلاعاتی هوشمند این وزارت‌خانه قرار گرفته بودند و از لحظه‌ی ورود به ایران تا زمان بازداشت، کلیه‌ی برنامه‌ها و ملاقات‌های پنهان آنها، پوشش‌های استفاده شده و خطوط عملیاتی مخرب انتقالی به برخی کانون‌های مرتبط، منجمله به تشکل غیرقانونی موسوم به (( شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان )) تحت نظارت کامل امنیتی قرار گرفته و مستند شده است. 

این اطلاعیه عنوان کرد: وزارت اطلاعات ضمن هشدار جدی به کانون‌های توطئه‌گر بیگانه و پایگاه‌های آلوده داخلی آنها اعلام می‌نماید که در پاسداری از امنیت و آرامش مردم عزیز و سربلند ایران اسلامی و اقشار و صنوف معزز و خدمت‌گزار جامعه، کمترین چشم‌پوشی را روا نمی‌داند. ضمناً در اولین زمان ممکن، بخشی از مستندات صوتی و تصویری به استحضار ملّت شریف ایران خواهد رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->