وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان ملل: ۷۰۰ هزار افغانستانی در سال ۲۰۲۱ آواره شده‌اند

  • کد خبر: ۱۰۸۵۸۹
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵
سازمان ملل: ۷۰۰ هزار افغانستانی در سال ۲۰۲۱ آواره شده‌اند
کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان اعلام کرد که ۸۰ درصد بی خانمانان داخلی افغانستان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهنده‌گان اعلام کرده است که بحران شدید اقتصادی، افزایش فقر، ناامنی‌های داخلی، کرونا و بلا‌های طبیعی، چون خشکسالی و سیلاب‌ها باعث آواره شدن بیش از ۷۰۰ هزار نفر در افغانستان طی سال ۲۰۲۱ شده است.

این سازمان اضافه کرده که تعداد کل آواره شدگان داخلی به‌دلیل درگیری در سراسر افغانستان اکنون نزدیک به ۳.۴ میلیون نفر رسیده است.

کمیساریای عالی پناهندگان تصریح کرده است که ۵۹ درصد از مردم افغانستان نیازمند کمک‌های بشردوستانه و حفاظتی هستند.

در گزارش این سازمان آمده است که حدود ۲۴.۴ میلیون نفر که ۵۹ درصد از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، در سال جاری میلادی، به کمک‌های بشردوستانه نیاز خواهند داشت.

این در حالی است که پیش از این، کشور‌های جهان و سازمان‌های حقوق‌بشری نیز در کنار سازمان ملل، همواره از وضعیت بشری و معیشتی مردم افغانستان ابراز نگرانی کرده بودند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->