ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد هشدار پلیس فتا درباره جعل هویت در فضای مجازی آخرین آمار جان‌باختگان انفجار در بندر شهید رجایی + اسامی پیکرهای احرازهویت‌شده‌ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم؟ جزئیات زمان‌بندی نقل‌وانتقالات دانشجویان اعلام شد سرکنسول‌ها و نمایندگان کشور‌های خارجی در مشهد به تماشای جاذبه‌های خراسان‌رضوی رفتند بلایای طبیعی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند چرا اندازه دور کمر با افزایش سن، بیشتر می‌شود؟ پیش‌بینی بارش باران و خنک‌ترشدن هوا در برخی استان‌ها از فردا (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوشیدنی‌های خانگی مؤثر در سم‌زدایی کبد توصیه به بانوان در سنین باروری: مشاوره بارداری بگیرید یاری انسان‌دوستانه | ارسال ۱۰۰ واحد خون از خراسان رضوی به بندرعباس پس از حادثه انفجار اسکله شهید رجایی سرانه مصرف سالیانه لبنیات در ایران، ۱۷۰ کیلوگرم کمتر از میانگین جهانی سقف و کف حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + میزان افزایش حقوق‌ها با اجرای متناسب‌سازی کمبود این ریزمغذی‌های حیاتی را جدی بگیرید سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی: پاسخ‌گویی فقط در اداره‌کل متمرکز نیست مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی: برای ایجاد ۱۱ هزار فرصت شغلی در سال ۱۴۰۴ هدف‌گذاری کرده‌ایم بازسازی صحنه قتل نوجوان دهه‌هشتادی | قتل «صالح» به هوا‌خواهی از «صالح» شنیده شدن صدای چندین انفجار از محل آتش سوزی در بندر شهید رجایی بندرعباس + فیلم فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل برون ‎شهری خراسان رضوی | حمل ونقل جاده ای، لبه  پرتگاه انتقال ۵ نفر از مصدومان حادثه انفجار بندرعباس به تهران (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شرط جدید وزارت علوم برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویی دانشگاه‌ها

  • کد خبر: ۱۰۸۶۰۲
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
شرط جدید وزارت علوم برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویی دانشگاه‌ها
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از شرط جدید این وزارتخانه برای ایجاد رشته در دانشگاه‌ها خبر داد و تاکید کرد از این پس دانشگاه‌ها بدون لحاظ شرایط رفاهی، اجازه پذیرش دانشجو ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در شصت و نهمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌های کشور با تاکید بر اینکه وام‌های دانشجویی دانشجویان متأهل در سال جاری ۹۵ درصد افزایش یافته است، تأکید کرد: این مبلغ افزایش وام‌های متأهلی می‌تواند کمک خوبی در راستای تشکیل خانواده برای دانشجویان باشد.

وی همچنین با اشاره به تبعیضی که بین وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم وجود دارد، گفت: در دانشگاه‌هایی که دانشجویان رشته مرتبط با علوم پزشکی و رشته‌های غیرمرتبط با علوم پزشکی وجود دارد، ما شاهد خوابگاه‌هایی هستیم که از هتل پنج ستاره هم به‌روزتر هستند، اما در عین حال در کنار همان خوابگاه‌ها، خوابگاه‌هایی را با امکانات حتی کمتر از مسافرخانه‌ها می‌بینیم و این در حالی است که ۹۸ درصد دانشجویان کشور در دانشگاه‌های مرتبط با وزارت علوم تحصیل می‌کنند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم همچنین با اشاره به وجود آشپزخانه‌های سنتی در تعدادی از دانشگاه‌های کشور اظهار داشت: در سال جاری تمام آشپزخانه‌های سنتی دانشگاه‌های کشور حذف می‌شوند و به آشپزخانه‌های صنعتی تبدیل می‌شوند. همچنین آشپزخانه‌های نیمه صنعتی نیز در آینده نزدیک باید به آشپزخانه‌های صنعتی تبدیل شوند.

گنجی همچنین از تغییر رتبه‌بندی خوابگاه‌های دانشجویی خبر داد و گفت: رتبه بندی فعلی خوابگاه‌های دانشجویی مشکل دارد و این رتبه بندی باید تغییر کند. در حال حاضر رتبه بندی خوابگاه‌های دانشجویی بین یک تا پنج است. بر اساس رتبه بندی فعلی در سال جاری ما رتبه پنج خوابگاه‌های دانشجویی دیگر نخواهیم داشت.

وی اضافه کرد: ۴۷۵ میلیارد تومان وام دانشجویی امسال در نظر گرفته شده است که به دانشجویان پرداخت خواهد شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم همچنین با اشاره به نامه جدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به روسای دانشگاه‌ها گفت: هر دانشگاه باید آمار دانشجویی خود را در سامانه مربوطه ثبت کند، از این به بعد ارائه رشته باید بر اساس میزان امکانات و تجهیزات آن دانشگاه باشد، یعنی اگر امکانات دانشگاه پاسخگوی نیاز آن تعداد دانشگاه نباشد، افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در آن دانشگاه صورت نمی‌پذیرد. ۵۰ درصد وام ودیعه مسکن دانشجویان متأهل باید توسط وزارت علوم پرداخت شود که برای پرداخت آن مشکلی وجود ندارد و این مبلغ در شهر تهران ۱۵۰ میلیون تومان، در شهر‌های بزرگ ۱۲۰ میلیون تومان و در شهر‌های کوچک ۶۵ میلیون تومان است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ وام‌های دانشجویی ۳۰ درصد افزایش داشته است.

گنجی گفت: برای کمبود ظرفیت خوابگاهی دانشگاه‌ها به ازای هر دانشجو در تهران ۵ میلیون تومان و در شهر‌های بزرگ ۴ میلیون تومان و در شهر‌های کوچک به ازای هر دانشجو ۳ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->