دبیر ستاد حقوق بشر: «عفو معیاری» جلوه‌ای از رأفت اسلامی و حقوق بشر است رایزنی‌های فشرده هاکان فیدان با وزرای خارجه قطر و اردن در آستانه نشست دوحه هشدار چین به فیلیپین | اقدامات تحریک‌آمیز را متوقف کنید آغاز بررسی تخلفات در توسعه و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل در دیوان محاسبات کشور نخست وزیر پاکستان خطاب به طالبان: میان پاکستان و جنگجویان یکی را انتخاب کنید خروج ۹۴۱ هزار نفر تبعه افغانستانی از طریق مرز دوغارون | ۸۰ درصد مسئله‌های امنیتی با راهبرد‌های اجتماعی قابل‌حل است وزیر خارجه چین: جنگ راه‌حل نیست؛ تحریم‌ها بحران را عمیق‌تر می‌کنند وزارت امور خارجه بیانیه گروه ۷ را ضدایرانی و تلاشی برای انحراف افکار عمومی از جنایت قرن دانست نخست‌وزیر عراق: زمان تشکیل ائتلاف اسلامی فرا رسیده است نیروی هوایی رومانی از رهگیری یک پهپاد روسی خبر داد توصیه عراقچی به ۳ کشور اروپایی درباره اسنپ‌بک آژیر خطر بار دیگر در سرزمین‌های اشغالی فعال شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) ۶۰۰۰ شهروند فلسطینی در بمباران‌های امروز غزه آواره شدند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش فضائلی به ادعای تحمیل برخی تصمیم‌ها به رهبر انقلاب حمله هوایی اسرئیل به پادگانی در حومه طرطوس سوریه (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار شدیداللحن نخست وزیر پاکستان به دولت افغانستان الی کوهن: رهبران حماس را بار دیگر هدف قرار می دهیم اعتراف نخست وزیران سابق رژیم صهیونیستی: عملیات در دوحه ناموفق و نابجا بود ۵۰ آزمایشگاه وایزمن اسرائیل در حمله ایران تخریب شد حرکت نخستین کشتی «ناوگان پایداری» از تونس به غزه + فیلم روایت عراقچی از نشست مشترک با کمیسیون امنیت ملی فالح فیاض و سردار رادان در بغداد دیدار کردند مصر به دنبال ایجاد یک نیروی مشترک عربی مشابه ناتو گشت هوایی لهستان در مرز با اوکراین پس از نفوذ پهپادهای روسی کودکی که زیر بمباران غزه، حافظ قرآن کریم شد + فیلم المیادین: لاریجانی به عربستان سفر می‌کند محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی مقابل تجاوز اسرائیل ایستاد
سرخط خبرها

کاهش تعداد زندانیان مهریه رکورد زد

  • کد خبر: ۱۰۸۷۲۵
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
کاهش تعداد زندانیان مهریه رکورد زد
رئیس هیئت امنا ستاد دیه کشور، گفت: جمعیت زندانیان بدهکار مهریه که سال گذشته ۸۲۱ بود طبق آمار در هفته پایانی اردیبهشت ۱۴۰۱ به کمتر از ۶۰۰ زندانی کاهش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید اسدالله جولایی با تشریح آخرین وضعیت زندانیان جرایم غیرعمد، اظهار کرد: با تلاش‌های صورت گرفته در راستای حبس‌زدایی از بدهکاران غیربزهکار در ماه رمضان و البته تلاش‌های دستگاه قضا درراستای زندان‌زدایی و کاهش ورودی محکومان غیرعمدبه زندان‌ها در حال حاضر ۲ هزار و ۸۶۸ زندانی بدهکار مالی و محکوم به پرداخت دیات غیرعمد (حوادث کارگاهی و سوانح رانندگی) درحبس هستند.

وی با بیان این که ۱۲۶ نفر از جمعیت محکومان غیرعمد را زنان تشکیل می‌شوند، افزود: از زندانیان تحت حمایت ستاد دیه ۳۱ نفر به دلیل ناتوانی در تامین دیات فوتی و جرحی ناشی از حوادث جاده‌ای، ۱۵ نفر به علت عدم توانایی در پرداخت دیات مرتبط با تعهدات کارگری و کارفرمایی و ۳۲ نفر نیز بابت دیون شبه‌عمد در حبس حضور دارند و سایر مددجویان که اکثریت ۹۷ درصدی محکومان غیرعمد را شامل می‌شوند بدهکاران چک، مهریه و پرونده‌های نفقه هستند.

رئیس هیئت امناء ستاد دیه کشور اظهار کرد: با همیاری خیرین در برپایی بیش از ۴۰۰ جشن گلریزان در ماه مبارک رمضان و همراهی کم‌نظیر برخی قضات محاکم در اعمال مجازت‌های جایگزین حبس و به طور ویژه قبولی دادخواست‌های اعسار یا تعدیل اقساط، آمار ۵ هزار و ۲۲۲ نفری زندانیان جرایم غیرعمد در ابتدای سال جاری امروز با کاهش ۵۵ درصدی محکومان همراه است.

جولایی با مقایسه آمار زندانیان بدهکار مهریه در اردیبهشت‌های ۵ سال گذشته گفت: جمعیت مردان بدهکار صداق از آمار ۲هزار و ۵۰۰ زندانی در اردیبهشت سال ۱۳۹۷ به مرور در سال ۱۳۹۸ با یک شیب تند به تعداد یک هزار و ۲۲۹ محبوس کاهش یافت و در ادامه با تاکید مکرر مراجع عظام تقلید در خصوص «عذر حبس بدهکاران دیون غیرمعوض» و دغدغه و اهتمام مسئولان قوه قضائیه این اعداد در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به ترتیب تا عدد ۹۴۵ و ۸۲۱ زندانی مهریه تقلیل پیدا کرد.

رئیس هیئت امناء ستاد دیه کشور ادامه داد: بر اساس آخرین آمار استخراجی در هفته پایانی اردیبهشت ۱۴۰۱ نیز خوشبختانه این عدد به کمتر از ۶۰۰ زندانی مرتبط با مطالبات و شکایات مهریه کاهش یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->