یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خبر خوش وزیر راه برای مستاجران| بررسی پیشنهاد وام ۱۰۰ میلیونی اجاره با حضور رئیس‌جمهور| تصویب کمک ودیعه اجاره به‌زودی

  • کد خبر: ۱۰۸۸۹۱
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
  • ۱
خبر خوش وزیر راه برای مستاجران| بررسی پیشنهاد وام ۱۰۰ میلیونی اجاره با حضور رئیس‌جمهور| تصویب کمک ودیعه اجاره به‌زودی
وزیر راه وشهرسازی از مخالفت با رقم وام ودیعه مسکن ۶۰ میلیون تومانی خبر داد و گفت: فردا و با حضور رییس جمهور پیشنهاد وام ودیعه ۱۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران تهرانی بررسی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رستم قاسمی بعد از جلسه مشترک با همتای ارمنستانی خود در جمع خبرنگاران درباره برنامه دولت برای افزایش توان مستاجران در تهران و سایر شهرهای بزرگ، افزود: وزارت راه و شهرسازی با تسهیلات ودیعه ۶۰ میلیون تومانی مخالف است و این رقم با پیشنهاد جدید ما که فردا در جلسه شورای عالی مسکن و با حضور رییس جمهور بررسی خواهد شد، به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.

وی ادامه‌داد: همچنین با رقم سود تسهیلات ودیعه مسکن که از سوی شورای پول و اعتبار ۱۸ درصد تعیین شده است مخالفیم و این رقم باید کاهش یابد.

وزیر راه و شهرسازی همچنین از پیشنهاد افزایش وام خرید مسکن به ۷۰۰ میلیون تومان خبر داد که فردا در همین جلسه مورد بحث قرار می‌گیرد و گفت: بازار مسکن ملتهب است و جلسات زیادی در ستاد تنظیم بازار برای کنترل این بازار برگزار شده است.

وی با اعلام اینکه بسته پیشنهادی برای کنترل بازار مسکن به ستاد تنظیم بازار از سوی وزارت راه و شهرسازی ارائه شده است، گفت: عدد قابل توجهی به عنوان کمک ودیعه اجاره فردا در جلسه شورای عالی مسکن تصویب می‌شود که برای مستاجران تهرانی خبر خوشی است.

قاسمی بیان‌داشت: بلافاصله مردم در سایت دریافت وام ودیعه ثبت نام کنند و همه بانک‌ها موظف هستند این رقم را پرداخت کنند.

وی در پاسخ به ایرنا در خصوص عدم تمکین صاحبخانه‌ها و آژانس‌های املاکی از مصوبه سقف اجاره‌بها گفت: آژانس‌های املاکی باید به سامانه وزارت راه و شهرسازی متصل شوند تا بتوانیم وضعیت بازار اجاره را کنترل کنیم و مشخص شود قراردادهای اجاره با چند درصد افزایش منعقد شده است؟

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان‌کرد: اتصال آژانس‌های املاک به سامانه وزارت راه و شهرسازی و دریافت کارت برنامه جدید دولت برای کنترل بازار اجاره است. وقتی این سامانه راه اندازی شود هم بنگاه‌های املاکی موظف به رعایت مصوبه می‌شوند و هم از تعداد قراردادهای صوری کاسته خواهد شد.

منبع:‌ ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
0
0
وام میدن ظامن‌نداریم چه گلی‌بگیریم سرمون
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->