استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود
سرخط خبرها

قدردانی آیت‌الله علم‌الهدی از بصیرت مردم در مواجهه با اصلاح یارانه‌ها| کوچک‌ترین حرکتی که انقلاب را دچار مشکل کند از خراسانی‌ها سر نزد

  • کد خبر: ۱۰۹۳۷۳
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۲
قدردانی آیت‌الله علم‌الهدی از بصیرت مردم در مواجهه با اصلاح یارانه‌ها| کوچک‌ترین حرکتی که انقلاب را دچار مشکل کند از خراسانی‌ها سر نزد
امام‌جمعه مشهدمقدس گفت: بصیرت و مقاومت مردم مشهد و استان خراسان رضوی در برخورد با اصلاح طرح هدفمندی یارانه‌ها کامل و بی‌نقص بود و این امر قابل قدردانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سیداحمد علم‌الهدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی با اشاره به اجرای طرح اصلاح ارز ترجیحی، اظهار داشت: این حرکت اقتصادی، جریان ساده‌ای نبود و برای مقابله با این حرکت دو گروه شامل دلالان و سودجویان و دشمنان نظام خود را آماده کرده بودند. سودجویان در این طرح با احتکار قصد در ایجاد اخلال داشتند، به‌طوری که در یکی از مناطق حاشیه شهر از میان ٣۵ نانوایی، فقط ۳ نانوایی اقدام به پخت نان کرده و مابقی آرد دریافتی را احتکار کرده بودند.  

امام‌جمعه مشهدمقدس خاطرنشان کرد: دشمنان خارجی نیز مانند موضوع گرانی بنزین در سال ٩٨، در این طرح قصد ایجاد آشوب داشتند، آن‌ها پیاده‌نظام خود را در داخل آماده کرده بودند تا هیجانی ایجاد و نظام را دچار آشوب کنند، اما شما مردم با بصیرت این توطئه را نقش برآب کردید. در سرزمین خراسان، کوچکترین حرکتی که نظام را دچار مشکل کند، از سوی مردم سر نزد که این مهم دلالت بر دین‌مداری مردم دارد.

وی خاطرنشان کرد: دشمن همیشه در کمین ماست و در هر جریانی دشمن دنبال فرصتی برای اجرای دشمنی خود است تا ما را از راهمان برگرداند. دولتمردان آمریکا اعلام کرده‌اند که در مقابل تحریم اقتصادی ایران شکست خورده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه ایجاد ناامیدی در مردم در مقابل حرکات عظیم نظام، نوعی نفوذ راهبردی است، افزود: سرکوبگری، جاسوسی و نفوذ راهبردی از توطئه‌های دشمنان نظام است و آنان با نفوذ راهبردی می‌خواهند ولایت فقیه را از ما گرفته، ساختار نظام را وارونه کرده و نظام را ناکارآمد نشان دهند.

امام‌جمعه مشهدمقدس گفت: مسأله حجاب مسأله سیاسی نیست بلکه نفوذ راهبردی دشمن است و اگر رواج یابد سفره دین از زیر پای جوانان کشیده می‌شود. نهی از منکر بر همه واجب است و بی‌تفاوتی در خصوص بی‌حجابی جایز نیست، نباید منتظر ورود نیروی انتظامی در این خصوص بمانید، همه باید در این خصوص احساس وظیفه کنند.

وی با اشاره به برگزاری ویژه برنامه «سلام فرمانده» در عرصه میدان شهدای مشهد در هفته گذشته، افزود: این حرکت خودجوش، بیانگر این واقعیت است که این کودکان آینده‌سازان و سربازان امام زمان (عج) هستند. از ابتدای انقلاب تا کنون در هر عرصه‌ای مردم حضور داشته اند، نتیجه مطلوب حاصل شده است، لذا در موضوع امر به معروف و نهی از منکر هم همه باید ورود کنند.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) افزود: جمعه آینده اجتماع عظیم صادقیون قبل از نماز جمعه از میدان شهدا به سمت حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود که از خواهران و برادران دینی برای حضور در این اجتماع دعوت می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->