جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه
سرخط خبرها

حسینی رکورد کلین شیت را شکست

  • کد خبر: ۱۰۹۳۹۰
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۷
حسینی رکورد کلین شیت را شکست
سید حسین حسینی، دروازه‌بان استقلال با ثبت شانزدهمین کلین شیت در لیگ برتر توانست رکوردار بسته نگه داشتن دروازه‌اش در یک فصل کاری شود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سید حسین حسینی با ثبت کلین شیت در بازی مقابل آلومینیوم اراک در فاصله دو هفته تا پایان این رقابت ها، بهترین دروازه بان لیگ بیست و یکم شد. حسین پورحمیدی، دروازه بان آلومینیوم که نزدیک‌ترین تعقیب کننده حسینی برای کسب این عنوان بود به دلیل دریافت کارت زرد مقابل استقلال چهار کارته شد و بازی بعدی تیمش مقابل پیکان را از دست داد، پور حمیدی که حالا ۱۴ کلین شیت در کارنامه خود ثبت کرده است اگر در دیدار پایانی تیمش در اصفهان مقابل سپاهان هم دروازه تیمش را بسته نگه دارد و حسینی در هر ۲ بازی آینده استقلال موفق به ثبت کلین شیت نشود باز هم این دروازه بان استقلال است که با ۱۶ بازی بسته نگه داشتن دروازه عنوان بهترین گلر لیگ بیست و یکم را از آن خود می‌کند و به این ترتیب باید پرونده رقابت برای کلین شیت درلیگ برتر میان این دو دروازه‌بان را مختومه اعلام کرد. حسینی حتی ۲ بازی دیگر فرصت دارد تا رکورد خود را افزایش بدهد، اما وی در فاصله ۲ هفته به پایان لیگ عنوان بهترین دروازه بان را از آن خود کرده و برای اولین بار صاحب دستکش طلای فصل و بیست و یکم خواهد شد. البته دو سال است که مراسم بهترین‌های لیگ برگزار نمی‌شود باید دید پایان این فصل جایزه دستکش طلایی به دستان سید حسین حسینی داده می‌شود یا فقط باید به عنوان "بهترین دروازه بان لیگ بیست و یکم" بسنده کند. هواداران استقلال دو فصل پیش در انتظار اهدای جازه بهترین گلزن لیگ به شیخ دیاباته بودند، اما سازمان لیگ این مراسم را برگزار نکرد و حتی گفته شد که به دلیل شیوع کرونا مراسم برگزار نشده درحالی که کمترین انتظار استقلالی‌ها اهدای یک جام به مهاجم استقلال بود. هواداران استقلال انتظار دارند این بار به دلیل قهرمانی تیم‌شان مراسم درخور شانی از سوی سازمان لیگ برگزار شود تا شاهد اهدای جوایز به بازیکنان تیم محبوب خود باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->