رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است از پایین‌خیابان تا محرم | مستند‌هایی برای زنده‌نگه‌داشتن حافظه شهری مشهد محسن چاوشی، علاج، دغدغه وطن و ادعایی که بی‌پاسخ نماند انتشار چاپ جدید رمان عاشورایی «دزد و شاهزاده» برای کودک و نوجوان پیکر بامداد بیات روی دوش حامی و مانی رهنما تشییع شد + فیلم
سرخط خبرها

شایعه تا واقعیت کناره‌گیری نجم‌الدین شریعتی از «سمت خدا»

  • کد خبر: ۱۰۹۴۰۰
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۴
شایعه تا واقعیت کناره‌گیری نجم‌الدین شریعتی از «سمت خدا»
درحالی در روز‌های گذشته شایعه کناره‌گیری نجم‌الدین شریعتی از برنامه «سمت خدا» مطرح شده که چنین موضوعی صحت ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، طی روز‌های گذشته خبری مبنی بر خداحافظی نجم الدین شریعتی از برنامه «به سمت خدا» منتشر شد و به سرعت در رسانه‌ها دست به دست شد.

اما نجم‌الدین شریعتی، در گفت‌و‌گویی ضمن تکذیب این شایعه‌ها عنوان کرد که از اینکه مجدداً این مطالب وایرال شده به شدت ناراحت است.

وی درباره علت انتشار این شایعه به یکی از خبرگزاری‌ها گفت: اصلِ ماجرا این بود که قبل از ماه مبارک رمضان صحبتش بود که بعد از «ماه من» یک یا دو ماه استراحت کنم و به کار‌های خودم برسم. بالأخره می‌دانید که ۱۵ سال است با افتخار برنامه «سمت خدا» را روی آنتن دارم و این برنامه هر روز به صورت زنده پخش می‌شود. من امسال احساس کردم شاید بعد از این سال‌ها، یک فاصله‌ی کوتاه برای استراحت لازم باشد. ضمن اینکه در ماه رمضان به خاطر فشردگی برنامه‌ها فشار مضاعفی داشتم و این استراحت ضروری‌تر بود. اصلاً صحبت از کناره‌گیری، خداحافظی، کناره‌گیری موقت و برکناری نبوده است.  

شریعتی افزود: در حالی این شایعه‌پراکنی‌ها اتفاق می‌افتد که من این روز‌ها «سمت خدا» را اجرا می‌کنم و اگر روزی قرار باشد چنین اتفاقی بیفتد حتماً با مردم مطرح خواهم کرد. واقعاً اتفاق خاصی نیست و با شبکه هم الحمدلله مشکلی نداریم. در طول این سال‌ها هم مدیران تلویزیون و هم مخاطبانِ جان همیشه به من لطف داشته‌اند و خاکِ پای مردمم، و البته محتاج همیشگی دعایشان.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->