بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع
سرخط خبرها

وزیر امور خارجه: تهران برای رسیدن به توافق، حسن نیت و اراده لازم را دارد

  • کد خبر: ۱۰۹۴۱۶
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۶
وزیر امور خارجه: تهران برای رسیدن به توافق، حسن نیت و اراده لازم را دارد
«امیرعبداللهیان» در تماس با «جوزپ بورل»:تهران حسن نیت و اراده لازم را برای رسیدن به یک توافق داراست.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز جمعه در تماس جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با وی در خصوص آخرین تحولات مربوط به گفتگوهای وین برای لغو تحریم‌ها و مهمترین تحولات بین المللی از جمله بحران اوکراین به صورت تلفنی گفتگو و رایزنی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفتگو، با اشاره به سفر اخیر انریکه مو را معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به تهران، اظهار داشت: در سفر آقای انریکه مو را ابتکاراتی مورد بررسی قرار گرفته است.

امیرعبداللهیان با اشاره به جدی بودن جمهوری اسلامی ایران در توافق قوی و پایدار گفت: تهران حسن نیت و اراده لازم را برای رسیدن به یک توافق داراست.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین از تلاش‌های سازنده جوزب بورل و انریکه مو را تشکر کرد.

امیرعبداللهیان همچنین با اشاره به بحران اوکراین اظهار داشت، جمهوری اسلامی ایران همواره تأکید کرده است که مخالف کاربرد جنگ از جمله در اوکراین است.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه ایران هیچگاه استاندارد دوگانه در قبال بحران یمن، افغانستان، اوکراین و مانند اینها اتخاذ نکرده است، بیان داشت، جمهوری اسلامی ایران هر دو طرف درگیری را در کیف و مسکو به گفتگو و پایان دادن به جنگ دعوت می‌کند و راه حل برون رفت از این بحران را تمرکز بر دیپلماسی و گفتگو می‌داند.

امیر عبداللهیان با اشاره به گفتگوهای خود با وزرای خارجه روسیه و اوکراین در ماههای اخیر، از آمادگی کشورمان برای حمایت از صلح و امنیت و میانجیگیری خبر داد.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در این گفتگو ضمن تاکید بر ابتکارات مطرح شده از سوی جمهوری اسلامی ایران در طول مذاکرات وین، گفت: ما اکنون در مسیر جدید تداوم گفتگو و تمرکز بر راه حل‌ها قرار داریم.

بورل افزود: ما مصمم هستیم در تماس مستمر بین تهران و واشنگتن بمنظور نزدیک ساختن دیدگاه‌ها به تلاش خود ادامه دهیم.

جوزب بورل گفت: در رسیدن به نتیجه خوب امیدوار هستم.

بورل همچنین از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل بحران اوکراین تقدیر کرد و تلاش‌های ایران برای دعوت طرفین به گفتگو و پیشنهاد آتش بس را ناشی از حسن نیت جمهوری اسلامی ایران دانست.

وی تأکید کرد، متاسفانه طرفین یکدیگر را به نداشتن اراده برای گفتگو متهم می‌کنند و در چنین شرایطی رسیدن به صلح دشوار خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->