جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها
رییس کل دادگستری خراسان رضوی:

شرایط به نفع سهامداران پدیده در حال رقم خوردن است

  • کد خبر: ۱۰۹۵۶
  • ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۳
شرایط به نفع سهامداران پدیده در حال رقم خوردن است
غلامعلی صادقی: مشکل شرکت پدیده، یک بحث ملی بود اما بدون بهره گرفتن از منابع ملی و با همدلی که در خراسان رضوی وجود دارد این مشکل حل شد

به گزارش شهرآرانیوز، رییس کل دادگستری خراسان رضوی روز جمعه در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور رییس دفتر رییس جمهوری در مشهد برگزار شد افزود: اولویت استان مسایل اقتصادی است و در این زمینه هماهنگی مطلوبی بین ارکان حاکمیت و بخش خصوصی با محوریت نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی وجود دارد که همه سازمانها، نهادها و دستگاه‌های اجرایی در آن سهیم هستند.

غلامعلی صادقی افزود: نخبگان و مردم خراسان رضوی شرایط کشور را درک کرده‌اند، سرمایه‌گذاران نیز برای همکاری استقبال کرده‌اند و بنا داریم نگاهمان در حوزه اقتصادی به پایتخت نباشد و به مدیران خود برای رفع مشکلاتشان کمک کنیم.

وی بیان کرد: مشکل شرکت پدیده، یک بحث ملی بود اما بدون بهره گرفتن از منابع ملی و با همدلی که در خراسان رضوی وجود دارد این مشکل حل شد و اکنون بیش از آنچه تصورمان بود شرایط به نفع سهامداران در حال رقم خوردن است.

رییس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به اقدامات این نهاد در یک سال اخیر گفت: شرکتها و تعاونی‌هایی در این استان پرونده قضایی داشتند که در این مدت مختومه شدند.

صادقی اظهار داشت: وحدت و همدلی را در خراسان رضوی شاهد هستیم و از همه گروه‌های سیاسی و احزابی که حول سه محور انقلاب، وحدت و مردم حرکت کنند، حمایت می‌کنیم و اجازه نمی‎‌دهیم عده‌ای شیطنت کنند و آرامش استان را مخدوش کنند.

وی اضافه کرد: بنا داریم در انتخابات با حمایت از همه گروه‌های سیاسی، فضا را برای پذیرش نقد و اعتراض آنان آماده کنیم و امیدواریم این همدلی و رفاقت در استان هم در مسایل اقتصادی و سیاسی زمینه خوبی برای توسعه همکاریهای آتی باشد.

 

۶۰ هزار میلیارد ریال طرح در خراسان رضوی آماده افتتاح است

علیرضا رزم حسینی نیز در این نشست گفت: همایش فرصتهای سرمایه‌گذاری که رویدادی مهم و در سطح ملی است تا پایان سال در مشهد برگزار می‌شود که از دیگر فعالیتهای مهم این منطقه به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد: هم اینک طبق گزارش اتاق بازرگانی مشهد، هیچ پرونده‌ای در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید باقی نمانده و به همه آنها رسیدگی شده است.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به طرح مثلث توسعه اقتصادی- فرهنگی گفت: هم اینک ۱۴۲ شرکت توانمند مربوط به بخش خصوصی و بخش عمومی در استان مسوولیت توانمندسازی روستایی و مدیریت توسعه روستاها در قالب این طرح را برعهده گرفته اند و ارکان حاکمیت شامل دادگستری، فرمانداری، امام جمعه و خود معین اقتصادی با امضای تفاهم‌نامه‌ای مبتنی بر اجرای طرح سرمایه‌گذاری در این روستاها از این طرح پشتیبانی می کنند.

رزم حسینی اظهار داشت: در فروردین ماه امسال یک نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی بدون هزینه دولت با بهره‌گیری از امکانات اتاق بازرگانی مشهد شکل گرفت تا پشتیبان و راهبر معین‌های اقتصادی در طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی باشد.

وی با اشاره به گشایش‌های اقتصادی که در نتیجه برجام برای کشور در روابط تجاری و مراودات بانکی و رونق تولید و صادرات رخ داد افزود: خراسان رضوی ۱۲۸ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در قالب امضا تفاهم نامه در چارچوب مثلث توسعه اقتصادی- فرهنگی در اختیار دارد اما بدبیاری بزرگ این است که دیگر "برجام" برای گشایش امور وجود ندارد.

استاندار خراسان رضوی شرایط کنونی اقتصادی را بسیار دشوار دانست و گفت: هیچ بانکی در خارج از کشور با ایران مراوده ندارد و فشار فزاینده‌ای به بانکها برای پرداخت تسهیلات وارد شده است و در این شرایط علاوه بر توجه به اقتصاد درون نگر، توجه به اقتصاد برون‌زا نیز حایز اهمیت است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->