واکنش یمن به نتایج نشست دوحه: ناامید کننده بود واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه آمریکا درباره ناآرامی‌های شهریور ۱۴۰۱ در ایران تشریح حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به اسرائیل (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) بازداشت شبکه جاسوسی مرتبط با رژیم صهیونیستی در ارومیه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو راهی آمریکا می‌شود (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۳۰ درصدی مراجعه به نهادهای خیریه برای تامین داروهای روانپزشکی در اسرائیل گوترش: می‌توان از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کرد ۱۰۶ فلسطینی دیگر در حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) یمن: در کمتر از ۳ ساعت به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ قدرتمندانه دادیم واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران را تبریک گفت پوتین از اجرای مرحله اصلی زاپاد ۲۰۲۵ بازدید کرد  پیام رهبر انقلاب درپی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران: از تلاش اعجاب‌انگیزتان تشکّر می‌کنم گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) پاپ لئو درباره وضعیت مردم غزه ابراز نگرانی کرد لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است ادعای انتخاب کفیل ریاست‌جمهوری پس از قهر احمدی‌نژاد تکذیب شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی خواستار موضع صریح ترامپ در قبال جنگ اوکراین شد عارف: پاکستان در ایام جنگ یک صدا از ایران حمایت کرد ترامپ: کشور‌های اروپایی از روسیه نفت نخرند پزشکیان: تضمین سلامت جسمی و روانی هر ایرانی وظیفه ماست حماس به عملیات گسترده ارتش صهیونیستی در شهر غزه واکنش نشان داد
سرخط خبرها

وزیر کار: واریز یارانه برای ۷۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر| ۴.۵ میلیون نفر درخواست بازنگری اطلاعات ثبت کردند

  • کد خبر: ۱۰۹۵۷۷
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۷
وزیر کار: واریز یارانه برای ۷۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر| ۴.۵ میلیون نفر درخواست بازنگری اطلاعات ثبت کردند
وزیر کار با اشاره به اینکه از حدود ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار نفری که یارانه آن‌ها قطع شده، چهار میلیون و ۵۰۰ هزار نفر درخواست بازنگری اطلاعات خود را ثبت کرده‌اند، گفت: در مجموع برای ۷۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در دور اول براساس اسناد و مدارک یارانه واریز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست امروز صبح هم‌اندیشی نمایندگان برای اجرای سیاست‌های کلی نظام در خصوص آخرین وضعیت نحوه تخصیص یارانه‌ها گفت: رئیس‌جمهور در تمامی جلسات دولت با وزرا بر رفع مشکلات و تامین معیشت مردم تاکید کرده و اعلام کرده‌اند که در این راه آبروی خود را برای مردم می‌گذارند.

وی ادامه داد: پیش از این ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به عنوان یارانه به جیب قاچاقچی‌ها، خارجی‌ها، تولید‌کنندگان خارج از کشور می‌رفت و تنها مقدار بسیار کمی از این یارانه به جیب مردم ایران می‌رفت، براین اساس تصمیم گرفته شد تا با مدیریت ارز ترجیحی و ساماندهی یارانه‌ها این منابع را بر سر سفره مردم ببریم و این موضوع موجب افزایش رفاه عمومی، ایجاد اشتغال، اصلاح ضریب جینی، جلوگیری از قاچاق و ... خواهد شد.

عبدالملکی تاکید کرد: براساس قانون بودجه ۲۵۰ هزار میلیارد تومان برای باز توزیع یارانه میان مردم در تبصره ۱۴ قرار داده شده و در جای دیگر ۷۵ هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه ۴۵ هزار تومانی و معیشتی در نظر گرفته شده است و در دولت بعد از بحث‌های متعدد قرار شد، این منابع به صورت یارانه مستقیم در اختیار مردم قرار بگیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به حذف دهک‌های پردرآمد براساس قانون، گفت: طبق قانون به ویژه قانون جوانی جمعیت باید دهک‌های پردرآمد حذف می‌شدند، براین اساس دولت تصمیم گرفت در مدیریت جدید ارز ۴۲۰۰ تومانی، یارانه به دهک دهم پرداخت نشود.

وی ادامه داد: از سال ۹۳ سامانه یارانه‌ها بسته شد و دیگر کسی نمی‌توانست به صورت سیستماتیک در آن اطلاعاتی را وارد کند، تنها افراد با حضور در محل پلیس ۱۰+ می‌توانستند اطلاعات خود را در سامانه ثبت کنند. براساس سامانه رفاه ایرانیان ۷۳ میلیون نفر یارانه دریافت می‌کردند که ۶۱ میلیون نفر از این افراد همزمان یارانه معیشتی و یارانه ۴۵ هزار تومانی دریافت می‌کردند.

عبدالملکی تصریح کرد: بعد از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها و عدم واریز یارانه به حساب برخی خانوارها، سامانه‌ای را وزارت کار راه اندازی کرد که طی یک هفته حدود یک میلیون و پانصد هزار نفر از افراد درخواست بازنگری در اطلاعات خود را ثبت کردند و در حال بررسی است. یکی از اشکالات در وزارت کار این است که اطلاعات افراد کاملا مشخص نیست و برای پرداخت یارانه از دیگر مراکز اطلاعات خود را دریافت کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: به حدود ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از افرادی که در فروردین ماه یارانه تعلق می‌گرفت، در اردیبهشت ماه یارانه‌ای پرداخت نشد و در مجموع برای ۷۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در دور اول براساس اسناد و مدارک یارانه واریز شده است.

وی در واکنش به انتقاد نماینده‌ها در خصوص قطع یارانه برخی افراد، گفت: براساس قانون باید یارانه دهک‌های پردرآمد حذف شود، اما اگر می‌خواهیم به همه افراد و اقشار یارانه دهیم اینگونه یارانه در اختیار افراد ضعیف جامعه قرار نخواهد گرفت.

عبدالملکی ضمن تاکید بر اینکه باید شناسنامه اقتصادی خانوار‌ها شفاف شود، اظهار کرد: افرادی که درخواست یارانه کرده‌اند به دو گروه تقسیم می‌شوند، ابتدا افراد پردرآمدی که با وجود داشتن دارایی و سرمایه به عنوان یک ایرانی درخواست واریز یارانه دارند و آن را حق خود می‌دانند و دیگر خانواده‌هایی هستند که با وجود جداشدن فرزندان آن‌ها از خانواده و داشتن زندگی مستقل، به‌دلیل احتساب سرجمع خانواده، یارانه سرپرست خانواده قطع شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: برخی افراد نیز هستند که به دلیل عدم شفافیت شناسنامه اقتصادی، یارانه آن‌ها قطع شده است به‌طور مثال برخی افراد کارپرداز شرکتی هستند و یا دارای صندوق قرض‌الحسنه خانوادگی می‌باشند به این دلیل یارانه آن‌ها قطع شده است؛ بنابراین ما برای ایجاد شفافیت در اطلاعات اقتصادی خانواده‌ها سریعا سامانه‌ای را راه اندازی کردیم که از حدود ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار نفری که یارانه آن‌ها قطع شده ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر درخواست بازنگری اطلاعات خود را ثبت کرده‌اند.

عبدالملکی تصریح کرد: ما هر روز به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور جلسات خود را با حضور تمامی دستگاه‌های مربوطه برگزار می‌کنیم و موضوع مدیریت ارز ترجیحی و پرداخت یارانه‌ها را بررسی می‌کنیم، همچنین براساس دستور رئیس جمهور به حساب افرادی که پیش از این یارانه آن‌ها قطع شده بود، نیز یارانه واریز شد و هر زمان اطلاعات آن‌ها بررسی و نهایی شد می‌توانند این یارانه را برداشت کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص یارانه نان نیز گفت: وزارت کشور در حال بررسی اطلاعات افراد و حتی اتباع خارجی در کشور است تا یارانه نان در اختیار همه قرار بگیرد البته دولت هنوز بر روی بحث نان به تصمیم نهایی نرسیده و این موضوع به صورت پایلوت در زنجان در حال بررسی است و براساس تصمیم دولت یارانه نان هیچ شخصی حتی اتباع خارجی قطع نخواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->