جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جدایی میلاد و اسکرا پس از یک همکاری طولانی | ۱۷۸۲ امتیاز طی ۵ سال

  • کد خبر: ۱۰۹۹۴۸
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۱
جدایی میلاد و اسکرا پس از یک همکاری طولانی | ۱۷۸۲ امتیاز طی ۵ سال
کاپیتان تیم ملی والیبال قرار است فصل آینده در لیگ ایتالیا به میدان رود.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، میلاد عبادی پور و تیم لهستانی اسکرا پس از یک همکاری طولانی مدت راه خود را از هم جدا کردند. بازیکن ایرانی از سال ۲۰۱۷ همراه این باشگاه بود و از بانک سرمایه به اسکرا پیوست که در حال حاضر قوی‌ترین باشگاه کشورش است.
عبادی پور پیش از این در اولین فصل در پلاس لیگا قهرمان لهستان (۲۰۱۸) شد. او همچنین دو سوپرکاپ لهستان (۲۰۱۷، ۲۰۱۸) را در مجموعه خود دارد. ملی پوش ۲۸ ساله ایران در طول ۵ سال بازی با اسکرا، ۱۴۶ بازی در لیگ برتر لهستان به دست آورد که در مجموع ۱۷۸۲ امتیاز به دست آورد.
عبادی پور در راه ایتالیا است و احتمالاً آلیانتس میلانو را تقویت خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->