پیش‌بینی بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ رکورد سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه انرژی به ۳.۳ تریلیون دلار رسید همه چیز درباره عرضه اولیه «نان» رضوی در بورس فردا (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۲۹ دستگاه ماینر غیرمجاز در خراسان رضوی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | سردرگمی مصرف‌کنندگان در نبود مصوبه رسمی برای قیمت محصولات لبنی رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار
سرخط خبرها

وزیر صمت: قیمت خودرو‌های کارخانه‌ای افزایش نمی‌یابد

  • کد خبر: ۱۱۰۴۸۸
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۷
وزیر صمت: قیمت خودرو‌های کارخانه‌ای افزایش نمی‌یابد
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تصمیمی درباره افزایش قیمت خودرو‌های کارخانه‌ای نگرفته‌ایم و مطلبی هم در این زمینه ابلاغ نشده است.

 به گزارش شهرآرانیوز، سیدرضا فاطمی امین امروز در بازدید از خودروسازی سایپا در جمع خبرنگاران گفت: صنعت خودرو یک صنعت بزرگ و مهم است که با مسائل زیادی هم مواجه است. یک برنامه دو ساله در وزارت صمت با مشارکت قطعه سازان و خودروسازان تهیه شده تا این مسائل حل شود و قابل حل نیز هست.

فاطمی امین بیان داشت: در این نقشه راه مسائلی را از قبل آغاز کرده‌ایم و یکی از مسائل مهم در این ارتباط تولید است، سال گذشته تا حدود ۱۷۰ هزار دستگاه خودرو ناقص وجود داشت و در سایپا ۱۸ درصد بدون نقص و ایراد از خط تولید عبورد کرده بود.

وی افزود: ۱۸ درصد عبور مستقیم خودرو به معنای آن است که فقط ۱۸ درصد از خودرو‌هایی که وارد خط تولید می‌شد به صورت کامل از خط تولید خارج می‌شد و این موضوع مشکلات بسیاری را ایجاد می‌کرد که خوشبختانه با اقدامات انجام شده اکنون عبور مستقیم خودرو در ایران خودرو به ۱۰۰ درصد رسیده و در سایپا نیز به بیش از ۹۰ درصد رسیده است.

وزیر صمت اظهار داشت: کار‌های دیگری نیز در نقشه راه خودرو آغاز شده است. ۳۰ درصد از قطعات یدکی بازار جزء کالا‌های تقلبی و قاچاق است لذا در ۹ محور برنامه برای خودروسازان تعریف شده است و از آن‌ها خواسته‌ایم که مطابق این برنامه عمل کنند و لذا از این پس باید متمرکز به تغییرات محصول و محصولات جدید بود.

وی با بیان اینکه شاهین و تارا دو خودرو باکیفیت تولیدی است، گفت: این خودرو‌ها قیمت بالایی دارند و لذا برای عامه مناسب نیست لذا باید تمرکز ما بر این باشد که خودرو‌های با قیمت پایین‌تر نیز تولید شود و لذا برنامه ۲ ساله تاکنون خوب پیش رفته است.

فاطمی امین درباره قانون جوانی جمعیت بیان داشت: این طرح از سوی مجلس شورای اسلامی مصوب شده و دو خودروساز بزرگ کشور را در قبال آن متعهد کرده است که باید مطابق قانون اجرا شده و کار‌های آن به پیش بروند.

وی افزود: صنعت خودروی ایران به لحاظ ظرفیت‌های نیرو‌های انسانی و زیرساخت‌ها بسیار مناسب است، در بازدید از یکی از شرکت‌های خصوصی مشاهده کردم که این شرکت برنامه تولید ۲۰ هزار دستگاه در سال جاری دارند. به نظرم این صنعت هر چند مسائل و چالش‌های بسیار زیادی دارد و باید به مردم بابت ابراز گلایه حق داد و اگرچه وضعیت صنعت خودرو ما هنوز هم قابل دفاع نیست، اما نسبت به ۵ ماه گذشته رشد قابل توجهی داشته است و مسائل در حال حل شدن است.

وزیر صمت با بیان اینکه تمرکز ما روی تولید بود، اظهار داشت: وقتی تولید بالا می‌رود چند اتفاق می‌افتد، گردش مالی اتفاق می‌افتد و قیمت تمام شده کاهش می‌یابد و کیفیت قابل تغییر است و نکته دوم نیز تغییر محصول است.

وی اظهار داشت: بی‌کیفیتی که مردم از خودروساز و خودرو‌ها بیان می‌کنند بخشی مربوط به پلت‌فرم‌های قدیمی است که قابل اصلاح نیست لذا نکته مهم آن است که عیوب آن‌ها رفع شود، اما این عیوب به طور کامل قابل اصلاح نیست بنابراین باید ترکیب تولید عوض شود و لذا ایران خودرو و سایپا تولید دو خودرو تارا و شاهین که خودرو‌های با کیفیت است را در دستور کار قرار داده است.

قیمت خودرو‌های کارخانه افزایش نمی‌یابد

فاطمی امین در پاسخ به این سوال که آیا قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها افزایش می‌یابد، گفت: در خصوص این قضیه تصمیمی نداریم و مطلبی نیز ابلاغ نشده است.

وی درباره اینکه از این پس نام و نشان خودرو‌ها که بیشتر در معرض دید قرار دارد باید به صورت فارسی بر روی خودرو‌ها نصب شود، گفت: مقرر شده تا ایران خودرو، سایپا و سایر خودروسازان نسبت به این موضوع اقدام کنند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->