نتیجه و ویدیو خلاصه بازی اسپانیا و پرتغال در فینال لیگ ملت‌ها(۱۸ خرداد ۱۴۰۳)| جام در دستان رونالدو پخش زنده بازی پرتغال و اسپانیا در فینال لیگ ملت‌های اروپا (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نخستین واکنش درویش به شایعه جدایی کارتال+ ویدئو| سرمربی پرسپولیس در فنرباغچه؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فرانسه و آلمان در لیگ ملت‌های اروپا| پایان تلخ ژرمن‌ها! امیری با پرسپولیس تمدید کرد | عالیشاه هم تمدید می‌کند؟ پهلوان در راه اصفهان کاریله استقلال را محکوم می‌کند؟ پخش زنده بازی آلمان و فرانسه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشنهاد عجیب زارع به استقلال جباری دوباره سرمربی استقلال شد | سرمربی خارجی منتفی است؟ جدایی مدافع مشهدی سپاهان تیم ملی شاداب نیست + عکس طارمی، گزینه اصلی جانشینی اوسیمن خداداد عزیزی: حتماً اسپانیا کودک‌گرایی کرده است! تراکتور، مشتری جدی عالیشاه | مذاکرات کاپیتان با پرسپولیس در بن‌بست کارتال - فنرباغچه؛ جدی شد پول آمد، آقاسی استقلالی شد قهرمانی الفتی در پرش خرک قهرمانی آسیا تاریخ و ساعت بازی آلمان و فرانسه | بازی بزرگان در رده‌بندی تاریخ و ساعت بازی اسپانیا و پرتغال | حمله جواهر ماتادور‌ها به تاج‌وتخت رونالدو شروع مسابقات رنکینگ کشوری اسنوکر
سرخط خبرها

رونمایی از سردیس چهره‌های ماندگار ورزش ایران

  • کد خبر: ۱۱۰۴۹۴
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱
رونمایی از سردیس چهره‌های ماندگار ورزش ایران
محمدرضا داورزنی در مراسم رونمایی از سردیس محمدرضا یزدانی خرم گفت: در ۳۰ سال گذشته از یزدانی خرم جز تلاش چیزی ندیدم.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، مراسم رونمایی از سردیس چهره‌های ماندگار ورزش ایران محمدرضا یزدانی خرم، حسن غفوری فرد، اکبر ترکان و ابوالقاسم فارسی با حضور جمعی از مسئولان، مدیران و پیشکسوتان ورزش کشور در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
در این مراسم که امروز (یکشنبه هشتم خرداد) با حضور مسئولین وزارت ورزش، کمیته المپیک و برخی روسای فدراسیون‌های ورزشی از جمله دکتر محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار شد، از سردیس چهره‌های ماندگار ورزش ایران حسن غفوری فرد، اکبر ترکان، محمدرضا یزدانی خرم و ابوالقاسم فارسی با حضور خانواده‌های این عزیزان رونمایی شد.
در این مراسم که با ادای احترام به درگذشتگان حادثه فرو ریختن ساختمان متروپل آبادان آغاز شد، کلیپ‌هایی از حسن غفوری فرد، اکبر ترکان، محمدرضا یزدانی خرم و ابوالقاسم فارسی پخش شد و برخی از خانواده‌ها و نزدیکان چهره‌های ماندگار ورزش با اشاره به گوشه‌ای از زحمات این عزیزان یاد و خاطره شان را گرامی داشتند.
در ادامه مراسم رئیس کمیته ملی المپیک با تاکید بر انسانیت و اخلاق و معرفت در ورزش ایران گفت: امروز این مکان منور به حضور پیشکسوتان، بزرگان و قهرمانان ایران زمین است و به وجود این عزیزان افتخار می‌کنیم.
دکتر صالحی امیری تاکید کرد: اگر امروز ورزش ایران هویت دارد، به خاطر ریشه‌هاست. مبادا رسم و فرهنگ ایرانی را فراموش کنیم؛ فرهنگ ایرانی یعنی انسانیت، معرفت، اخلاق و احترام به بزرگان.
وی با بیان این‌که ورزش ایران قدمت سه هزار ساله دارد، افزود: نباید بزرگان ورزش ایران گوشه عزلت بنشینند. تمام تلاش کمیته ملی المپیک این است که نشان دهیم ورزش ایران تبار دارد و این سالن نمادی از تبار ورزش ایران است. بنابر این باید از تک تک سرمایه‌های ورزش کشور تقدیر و از سردیس‌شان رونمایی شود.
رئیس فدراسیون والیبال نیز در این مراسم گفت: برایم سخت است که بخواهم از همه خدمات این عزیزان یاد کنم. انصافا طی ۳۰ سال از یزدانی‌خرم و ترکان جز تلاش و انسانیت چیزی ندیدیم.
دکتر محمدرضا داورزنی با تحسین اقدام صالحی‌امیری برای برگزاری این مراسم، گفت: چه کار زیبایی است که در زمان زنده بودن غفوری‌فرد از او تقدیر می‌شود.
وی افزود: اگر در والیبال و کشتی در سطح جهان حرفی برای گفتن داریم، مرهون زحمات این عزیزان است. انشاا… بتوانیم راه این دوستان را ادامه دهیم و باعث سربلندی کشور شویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->