انفجار کانکس در یک مرکز نظامی سپاه در تهران| یک نفر شهید و ۱۰ نفر مصدوم شدند دستگیری ۴ متهم به کلاهبرداری‌های سایبری با ۵۲ شاکی در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) میان‌وعده‌ای که ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد بیش از یک کیلوگرم طلای قاچاق در مرز تایباد خراسان رضوی کشف شد مواد ارزیابی و تاریخ آزمون جامع دانشجویان دکتری ۱۴۰۴ اعلام شد فروش دارو‌های سرطانی کمیاب و فاسد با بسته‌بندی جدید در بازار آزاد ۵ ماده غذایی مفید برای افزایش قد امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های بهداشت و فرهنگ‌وارشاداسلامی درراستای کاهش تصادفات جاده‌ای برای پیشگیری از زوال عقل، از بطری، آب ننوشید رشد ۲ درصدی آمار اهدای خون در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ کشف کارگاه تولید دارو‌های تقلبی در جنوب تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)  خطر زایمان زودرس مادران باردار با بیماری‌های دهان و دندان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش باران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌‌سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است
سرخط خبرها

سرقت سریالی نوه از حساب پدربزرگ!

  • کد خبر: ۱۱۰۸۹۴
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
سرقت سریالی نوه از حساب پدربزرگ!
پیرمرد خیلی فکر کرد چه خریده که مبلغی از حسابش کسر شده است. خیلی به ذهنش فشار آورد، اما به نتیجه‌ای نرسید. این موضوع را پای پیری و کم حواسی اش گذاشت، اما این اولین و آخرین پیامک برداشت نبود و روز‌های بعد هم این برداشت‌ها تکرار شد.

ابوعطا | شهرآرانیوز؛ پیرمرد خیلی فکر کرد چه خریده که مبلغی از حسابش کسر شده است. خیلی به ذهنش فشار آورد، اما به نتیجه‌ای نرسید. این موضوع را پای پیری و کم حواسی اش گذاشت، اما این اولین و آخرین پیامک برداشت نبود و روز‌های بعد هم این برداشت‌ها تکرار شد، تا جایی که موضوع را به فرزندانش گفت، اما آن‌ها هم نفهمیدند چه اتفاقی افتاده است. همین موضوع موجب شد تا برای شکایت به پلیس فتای خراسان رضوی مراجعه کند.

پیرمرد تنها مقصر این برداشت‌ها را نقص در بانکداری الکترونیک می‌دانست؛ موضوعی که کارشناسان پلیس فتا با قاطعیت آن را رد کردند و گفتند: «در بیشتر پرونده‌های برداشت‌های غیرمجاز از حساب‌های بانکی، خود شهروندان زمینه سوءاستفاده و سرقت را مهیا می‌کنند.»، اما پیرمرد این را قبول نداشت و معتقد بود که ماجرای پرونده او با دیگر پرونده‌ها متفاوت است.

آغاز بررسی‌های تخصصی

با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، پس از تشکیل پرونده اولیه درباره شکایت این مرد مشهدی، بررسی‌های کارشناسان پلیس آغاز شد.
بررسی‌های تخصصی از حساب بانکی شاکی نشان داد که این اقدام در روز‌های مختلف تکرار شده است و پس از تجمیع همه پیامک‌های برداشت، سرجمع این برداشت‌ها به ۱۵ میلیون تومان رسید.
در ادامه مأموران اقدامات گسترده‌ای را در فضای سایبر آغاز کردند. بررسی‌های بعدی نشان داد که این مبالغ به صورت خرید‌های اینترنتی برداشت شده است. این درحالی بود که پیرمرد حتی با سازوکار خرید‌های مجازی اصلا آشنا نبود.

پول‌هایی برای بازی آنلاین

پلیس در گام بعدی متوجه شد که همه وجوه برداشت شده، صرف خرید اکانت بازی‌های آنلاین شده است و فردی در مدت طولانی از حساب پیرمرد حساب بازی خود را شارژ کرده است. حرکت بعدی شناسایی متهم بود که سرنخ‌های به جامانده در فضای سایبر منجر به شناسایی پسری نوجوان شد. کارشناسان پلیس فتا با رسیدن به این سرنخ مهم، اطلاعات متهم را در اختیار شاکی قرار دادند. شاکی از آنچه می‌دید، شوکه شده بود.

شکایت پدربزرگ از نوه

پیرمرد با دیدن مشخصات عامل برداشت‌های غیرمجاز آه سردی کشید و اعلام کرد که متهم درواقع نوه خودش است و از اعتماد و سهل انگاری او سوءاستفاده کرده است.
به گفته سرهنگ جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، با توجه به اینکه متهم نوه شاکی بود، وی از شکایتش صرف نظر و رضایتش را اعلام کرد، اما پرونده همراه با مستندات برای سیر مراحل قضایی به دادسرا ارجاع شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->