استاندار سمنان: خطای فردی، علت حادثه معدن دامغان است قتل مرد جوان به دست سرایدار جنایتکار قتل هولناک همسر با ضربات پتک در پایتخت | قاتل متواری شد فوت ۷ نفر از کارگران معدن در دامغان در پی گاز گرفتگی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پیکر بی‌جان ۵ معدنچی در معدن دامغان پیدا شد| جست‌و‌جو برای یافتن ۲ کارگر ادامه دارد تزریق ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای شتاب‌بخشی به ساخت بیمارستان ۵۴۰ تخت‌خوابی در حاشیه شهر مشهد بازگشت عجیب گرگ‌ها به اروپا ۷ معدنچی در دامغان گرفتارند | امدادگران هنوز به معدنکاران نرسیدند غرق شدن جوان ۲۸ ساله در حوالی مشهد | هشدار جدی درباره خطر استخر‌های ناایمن مرزبانان خراسان رضوی با قاچاقچیان مسلح مواد مخدر درگیر شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) محور‌های غرب و جنوب خراسان رضوی رکورددار تصادفات و جان‌باختگان نوروزی مهم‌ترین نشانه‌های بهداشت فردی را بشناسید | زنگ بهداشت دستگیری یکی از مظنونان زورگیری از دانشجوی گلستانی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) درباره مرحوم علیرضا افضلی‌پور، شیمی‌دان و خیر فقید کشورمان | تو در کویر دمیدی، بهار جاری شد تصمیم در خصوص تأثیر معدل یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ چه زمانی مشخص می‌شود؟ آغاز سراسری برنامه ملی ارتقای تغذیه سالمندان در کشور موزه ملی ایران به روایت تصاویر و تاریخ نحوه اعطای مجوز به متقاضیان مشاغل خانگی در صنعت غذا ابتلای ۱۱۲۷ نفر به «تب دنگی» در سال ۱۴۰۳ شیوع «آبله مرغان» در فصل بهار جزئیات جدید مصوبه «تاثیر معدل»| آتش انتقادات دوباره شعله‌ور شد ممنوعیت فعالیت معلم‌بلاگرها آیا واقعاً اجرایی می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش کیفیت هوا در راه مشهد سناریوی زورگیری از امیرمحمد خالقی تکرار شد | این بار در گلستان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور فردا (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) کدام بازنشستگان از دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی خط خوردند؟ گزارش صدای مردم از دغدغه‌های مردمی برای کیفیت نان | خرده روایت‌های نان از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟ انهدام باند کلاهبرداری توسط پلیس فتای مشهد | راز  ویلای سیاه برملا شد گرد و غبار در کمین مشهد ۳ ماه حساس، پیش روی تأمین آب مشهد
سرخط خبرها

حادثه در پرواز مشهد_اصفهان با وجود ۱۷ ساعت تاخیر و نارضایتی شدید مسافران (۱۳ خردادماه ۱۴۰۱) + ویدئو

  • کد خبر: ۱۱۱۰۷۵
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۱
حادثه در پرواز مشهد_اصفهان با وجود ۱۷ ساعت تاخیر و نارضایتی شدید مسافران (۱۳ خردادماه ۱۴۰۱) + ویدئو
تاخیر چند ساعته پرواز شماره ۳۹۱ ساعت ۸/۲۰صبح از مشهد به اصفهان منجر به نارضایی شدید مسافران این پرواز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، تاخیر چند ساعته پرواز شماره ۳۹۱ ساعت ۸/۲۰صبح از مشهد به اصفهان منجر به نارضایی شدید مسافران این پرواز شد.

بامداد امروز پرواز شماره ۳۹۱ هما که قرار بود ساعت ۸:۲۰ صبح پنج‌شنبه مشهد را به مقصد اصفهان ترک کند با بیش از ۱۷ ساعت تاخیر در ساعت ۱:۴۰ بامداد پارکینگ خود را ترک کرد در حین تاکسی کردن به سمت باند ترمز‌های هواپیما فعال شدند و هواپیما در تاکسی وی متوقف شد.
در این حادثه تعدادی از مسافران و مهمانداران از ناحیه سر و گردن آسیب دیدند ضمن اینکه مسافران هواپیما در همان محل تاکسی‌وی از هواپیما خارج شدند و با اتوبوس به سالن فرودگاه بازگشتند. 
یکی از مسافران این پرواز در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: ساعت پرواز شماره ۳۹۱ به مقصد اصفهان ۸/۲۰ صبح روز ۵ شنبه بود که اعلام شد با تاخیر  انجام خواهد شد؛ و این در حالی بود که مسئولان مربوطه فرودگاه مدعی بودند که این تاخیر از طریق پیامک به مسافران اطلاع داده شده و در ظاهر اینطور نبود چرا که مسافران از این موضوع بی اطلاع بودند.
وی افزود: در نهایت مسافران به دلیل تاخیر چند ساعته از سوی فرودگاه به هتلی در خیابان امام رضا (ع) رهنمون شدند تا اینکه بعد از چند ساعتی  مسافران دوباره از هتل به سمت فرودگاه بازگشتند تا اینکه در ساعت ۲۲ روز ۵ شنبه این پرواز بعد از ساعت‌ها تاخیر انجام شد.
وی ادامه داد: متاسفانه به محض پرواز هواپیما  و در وسط باند، صدای جیغ و داد مسافران بلند شد و ظاهرا  هواپیما قفل کرده بود ، دو نفر از مهمانداران و چندنفر از مسافران به راهرو هواپیما پرتاپ و مصدوم شدند. تنی چند از مسافران نیز از این وضعیت، حالشان بد شد. مسافران به سالن فرودگاه منتقل شدند، اما متاسفانه اورژانسی هم در آن وقت وجود نداشت تا پاسخگوی بیماران باشد! در نهایت این سفر، پاسخی که به مسافران در ساعت ۱۲ و نیم بامداد جمعه بود این بود که می‌توانند پرواز خود را کنسل کنند!

نقص فنی، پرواز مشهد- اصفهان را زمینگیر کرد

مدیر روابط عمومی فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مشهد گفت: نقص فنی در پرواز مشهد- اصفهان متعلق به شرکت هواپیمایی ایران ایر موجب لغو پرواز شد.

حسن جعفری افزود: این پرواز پس از تاخیری۱۷ ساعته قرار بود دیشب انجام شود، اما قبل از "تیک آف" هواپیما دچار نقص فنی شد و مسافران در ساعت ۲۳ و ۱۵ دقیقه از هواپیما پیاده و به سالن فرودگاه بازگشتند.

وی اضافه کرد: این اتفاق مصدوم نیز داشت، اما طبق اعلام شرکت هواپیمایی ایران ایر، اطلاعات تکمیلی توسط شرکت اعلام خواهد شد.

مدیر روابط عمومی فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مشهد گفت: پرواز یاد شده باطل اعلام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->