تیلور سوئیفت کارگردان سینما شد! کاظم چلیپا: استاد فرشچیان ارتباط خاصی با امام رضا(ع) داشتند + فیلم فیلم جدید تام کروز به دلیل اختلاف بر سر بودجه تعلیق شد مسابقه «یک دو صدا» در ایام اربعین از رادیو پخش می‌شود حمایت بازیگران «بازی تاج‌وتخت» از مردم فلسطین همچنان ادامه دارد + تصاویر پخش برنامه‌های ویژه از شبکه مستند برای استاد فرشچیان پخش مصاحبه تلویزیونی استاد فرشچیان امشب (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) از تلویزیون برنامه «سر سفره خدا» در هنگام پیاده روی اربعین روی آنتن شبکه کودک می‌رود نظر شهید سلیمانی درباره استاد فرشچیان چه بود؟ هشدارهای جدی برنامه «هفت» به بهرام افشاری رمان «دختر آیینه‌پوش»، کتابی برای آشنایی کودکان با نماز پیام تسلیت بنیاد بین المللی امام رضا (ع) به دنبال درگذشت استاد فرشچیان مژده لواسانی با ویژه برنامه «دچار» روی آنتن می‌رود + زمان پخش پیام‌های تسلیتی برای درگذشت استاد «محمود فرشچیان» رونمایی از کتاب «درباره سینما با علیرضا خمسه»
سرخط خبرها

مهدی صباغی درگذشت + علت فوت | احتمال خاکسپاری در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۱۰۷۶
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۰
مهدی صباغی درگذشت + علت فوت | احتمال خاکسپاری در مشهد
«مهدی صباغی» هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون مدتی پیش در بیمارستان بستری شده بود که پس از بهبودی به منزل بازگشت، اما صبح امروز به دیار باقی شتافت.

به گزارش شهرآرانیوز، «مهدی صباغی» هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون مدتی پیش در بیمارستان بستری شده بود که پس از بهبودی به منزل بازگشت، اما صبح امروز به دیار باقی شتافت.

ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما این خبر را تایید کرد و گفت: این بازیگر به دلیل عوارض سکته ۱۳ خرداد ماه در بیمارستانی در کرج از دنیا رفت.

احتمالا این هنرمند در زادگاهش مشهد به خاک سپرده شود.

او در فیلم های، چون مهتاب روی سکو، آخرین نقش، راننده تاکسی، عاشق، ستاره‌ها (جلد ۲: ستاره است)، ستاره‌ها (جلد ۳: ستاره بود)، کافه ستاره، گل یخ، صورتی و. به ایفای نقش پرداخت.

تعداد بازدید : 289

مشهد عزیز را دوست دارم

مهدی صباغی با نام مستعار «فیروز» متولد‌۱۳۳۰ در مشهد، خاطرات بسیاری در تلویزیون، رادیو، تئاتر و سینما برایمان رقم زده است. یکی از افتخارات صباغی، این است که در چهارمین جشنواره تئاتر فجر برای بازی در نمایش «پیشنهاد» به کارگردانی جواد اردکانی، مقام نخست بازیگری را به دست آورد.

فوری: مهدی صباغی در قطعه هنرمندان بهشت رضا به خاک سپرده می‌شود

در رادیو نیز او علاوه‌بر تلاش‌هایی که برای احیا و معرفی لهجه مشهدی کرد، توانمندی این را داشت که با ۹‌لهجه گوناگون صحبت کند. همین موضوع، صباغی را از بسیاری از هم‌دوره‌ای‌ها و همکارانش متمایز می‌کرد.

بازیگری‌اش در «پلیس جوان» با نقش سرهنگ علی‌آبادی و «کافه‌ستاره» با نقش احمد را هر آدم فیلم‌بینی به خاطر دارد. «گل یخ» و «آسمان هشتم» نیز از‌جمله آثار سینمایی است که صباغی در آن‌ها توانمندی‌اش را روی پرده سینما به رخ کشید.

درباره مهدی صباغی؛ همشهری ِهنرمند؛ هنرمند پیش‌کسوت تئاتر، صدا و سیمای ایران و احیاگر لهجه مشهدی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->