عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مومنی مقدم: باید به تصمیم عطایی درباره توتولو احترام بگذاریم|چالش بزرگی پیش روی کادر فنی است

  • کد خبر: ۱۱۱۱۱۰
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۲
مومنی مقدم: باید به تصمیم عطایی درباره توتولو احترام بگذاریم|چالش بزرگی پیش روی کادر فنی است
سرمربی تیم ملی والیبال جوانان گفت: نیازی به استفاده از مربیان خارجی وجود ندارد و به امید خدا با تفکرات مربیان ایرانی بهترین نتیجه را کسب خواهیم کرد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، غلامرضا مومنی‌مقدم در خصوص تصمیم اخیر بهروز عطایی در زمینه قطع همکاری با توماس توتولو گفت: در اردوی تیم ملی نیستیم و شرایط را نمی‌دانم، اما تصمیم گیرنده نهایی سرمربی تیم است و باید به نظر او احترام بگذاریم. طبیعتا کادری که با هم کار می‌کنند باید تفکرات یکسان و یکنواختی داشته باشند.
وی با بیان این که اختلاف نظر در زمینه تمرین و آنالیز ممکن است ضرر بیشتری نسبت به منفعت‌اش داشته باشد، تصریح کرد: در سال‌های گذشته والیبال ایران پیشرفت خوبی داشته است. وقتی در بحث پایه سکو داریم و جزء بهترین‌های دنیا هستیم نیازی به ورود مربیان خارجی نیست. مربیان ایرانی چیزی کم از مربیان خارجی ندارند. بحث به روز شدن مربیان بسیار مهم است، اما نیازی به استفاده از مربی خارجی وجود ندارد و حتی باید مربی ایرانی به کشور‌های دیگر صادر کنیم، چون هم نتیجه می‌گیرند و هم علم شان به روز است و پتانسیلی که دارند را می‌توانند در قالب تیمی استفاده کنند.
مومنی مقدم با تاکید بر این که نباید بازیکنان فعلی تیم ملی را با بازیکنان و تیم‌های سال‌های گذشته ایران مقایسه کرد، گفت: تیم ملی جوان شده و کادر تغییر کرده است. باید به تفکرات کادر فنی بها دهیم تا ثمر این تفکرات را در سال‌های آینده ببینیم.
وی ادامه داد: با توجه به این که تیم ملی بزرگسالان تغییراتی در بازیکنان داشته و بزرگانی، چون سعید معروف، امیر غفور و سید محمد موسوی با آن حجم تجربه در کنار تیم نیستند، مسلما چالش بزرگی پیش روی کادر فنی است، اما باید توقعات ما براساس تیمی که در اختیار بهروز عطایی هست، تنظیم شود. تیم جوان است و تجربه حضور در لیگ ملت‌ها را ندارد به همین دلیل باید این فرصت را به کادر فنی بدهیم تا بازیکنانی که به تازگی اضافه شدند از حضور در لیگ ملت‌ها برای کسب تجربه استفاده کنند.
این سرمربی با اشاره به تجربه‌های بازیکنانی، چون میلاد عبادی‌پور و محمدرضا حضرت‌پور از حضور در مسابقات بین‌المللی، تصریح کرد: این بازیکنان می‌توانند در کنار بازیکنان جوان ترکیب خوبی را روانه مسابقات کنند که تا ۴ سال آینده تیم ملی قدرتمندی داشته باشیم. در همان سالی که نسل طلایی والیبال به تیم ملی اضافه شدند همه به ضعیف شدن تیم فکر کردند، اما با افزایش تجربه تیم و دیدار‌های تدارکاتی، موفق به کسب نتایج برتر در مسابقاتی که حضور داشتند، شدند.
مومنی مقدم در ادامه تاکید کرد: نباید این تیم را با تیم‌های ملی در سال‌های گذشته مقایسه کنیم. تیم ملی جوان شده و کادر تغییر کرده است. باید به تفکرات کادر فنی بها دهیم تا ثمر این تفکرات را در سال‌های آینده ببینیم. زمانی که خولیو ولاسکو هم به تیم ملی آمد در سال اول موفق نبود، اما در گذر زمان تیم پیشرفت کرد و نتیجه گرفت.
وی با ابراز امیدواری از این که خانواده رسانه، فدراسیون و مردم این فرصت را در اختیار کادر فنی بگذارند تا با گذر زمان و کسب تجربه به نتایج خوبی در مسابقات آینده دست یابند، گفت: کادر فنی باید شناخت کافی از بازیکنان در لیگ ملت‌ها به دست آورد تا در میادین بعدی که یکی از آن‌ها المپیک پاریس است، با حضور بازیکنان جوان که تجربه بیشتری دارند حضور داشته باشد.
سرمربی تیم ملی والیبال جوانان با تاکید بر این که مربیان ایرانی باید از بهروز عطایی حمایت کنند تا راه حضور مربیان ایرانی در تیم ملی ادامه داشته باشد، اظهار کرد: اگر سرمربی ایرانی را تضعیف کنیم دود آن به چشم خودمان خواهد رفت. این گردونه میچرخد و ممکن است مربیان دیگر هم این فرصت را داشته باشند. مربیان ایرانی از لحاظ دانش و تجربه چیزی از مربیان خارجی کم ندارند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید به تصمیم بهروز عطایی درباره توتولو احترام بگذاریم. امیدوارم این تصمیم منجر به اتفاقات خوب در تیم ملی شود و ان شاالله با تفکرات مربیان خودمان بتوانیم بهترین نتیجه را کسب کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->