جدال استقلال و تراکتور در مشهد برگزار نمی‌شود بیرانوند در لیست ساپینتو نیست اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال نازون به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد + فیلم فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم
سرخط خبرها

سفر قریب‌الوقوع وزیر ورزش به قطر| ۸ درصد ظرفیت ورزشگاه‌های قطری به ایرانیان اختصاص یافت

  • کد خبر: ۱۱۱۳۳۵
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۹
سفر قریب‌الوقوع وزیر ورزش به قطر| ۸ درصد ظرفیت ورزشگاه‌های قطری به ایرانیان اختصاص یافت
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش با اشاره به سهمیه تماشاگران ایرانی در جام‌جهانی فوتبال گفت: هشت درصد ظرفیت ورزشگاه‌های میزبان برای ایرانیان داخل کشور اختصاص یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی و اسماعیل احمدی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان شب گذشته در اولین ساعات سفر به دوحه در نشست هم‌اندیشی اتاق مشترک ایران و قطر در هتل ووکو حضور یافتند.

کلهر در این هم‌اندیشی که مدیران ۷۰ شرکت تجاری حضور داشتند، گفت: چند موضوع مهم در اولویت اقدامات وزارت ورزش و جوانان قرار دارد که مهم‌ترین آن‌ها کمک به آماده‌سازی تیم ملی فوتبال هست. هم از جهت برگزاری اردو برای تیم ملی و هم بازی‌های تدارکاتی.

وی تاکید کرد: با توجه به عرق ملی و علاقه‌ای که همه شما تاجران عزیز به کشورتان دارید، از پیشنهاد‌ها و کمک‌هایی که می‌توانید در این موضوع داشته باشید، استقبال می‌کنیم و در‌های وزارت‌خانه به‌روی همه شما باز است.

نماینده وزارت ورزش و جوانان در این سفر بیان کرد: موضوع دوم مساله بلیت و تماشای مسابقات است. متوسط ظرفیت ورزشگاه‌های محل برگزاری مسابقات، ۴۰ هزار نفر است که از این تعداد ۸ درصد برای ایرانیان داخل کشور اختصاص یافته است که تعداد آن ۵۷۰۰ قطعه بلیت برای سه بازی ایران خواهد بود. ۵۹ هزار نفر متقاضی تهیه بلیت بودند که قرعه‌کشی انجام شده و هفته گذشته نیز بلیت‌ها فروخته شده است. مرحله دوم فروش بلیت‌ها نیز ویژه افرادی است که مسترکارت دارند و با توجه به این‌که امکان خرید این بلیت‌ها در داخل کشور وجود ندارد، مشارکت ایرانیان مقیم قطر در این مورد می‌تواند راهگشا باشد. ضمن این‌که ۱۰۵۰ قطعه بلیت نیز به خانواده فوتبال اختصاص یافته است.

سینا کلهر مورد سوم را ظرفیت اقتصادی حوزه ورزش دانست و تصریح کرد: از یک سو در کالا‌ها و ادوات ورزشی و از سوی دیگر در ظرفیت رشته‌های ورزشی برای آموزش و انتقال تجربیات و اردو‌های مشترک از سرمایه‌گذاری‌ها استقبال می‌کنیم. برخی تولیدات ورزشی برند جهانی هستند و ظرفیت بالایی برای صادرات و تجارت دارند و این ظرفیت قابلیت گسترش دارد.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی در پایان این سخنرانی از سفر قریب‌الوقوع وزیر ورزش و جوانان به قطر خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->