آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خط‌ونشانِ موشکی روسیه برای ۳ عضو ناتو

  • کد خبر: ۱۱۱۳۹۲
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۷
خط‌ونشانِ موشکی روسیه برای ۳ عضو ناتو
رئیس سازمان فضایی روسیه در واکنش به اقدام سه کشور عضو ناتو در جلوگیری از پرواز وزیر خارجه روسیه این سه کشور را تهدید موشکی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از آنکه سه کشور بلغارستان، مقدونیه و مونته‌نگرو اجازه استفاده هواپیمای حامل وزیر خارجه روسیه از حریم هوایی این کشور را ندادند، رئیس سازمان فضایی روسیه تهدید‌هایی درباره پرتاب موشک ابرفراصوت «سارمات-۲» ملقب به «شیطان» علیه این کشور‌های عضو ناتو صادر کرد.

«دیمیتری روگوزین» رئیس آژانس فضایی روسیه گفت در حالی که بلغارستان، رومانی و مونته‌نگرو می‌توانند هواپیمای لاوروف را متوقف کنند قادر نخواهند بود موشک ۲۰۸ تنی با سرعت ۱۵۸۸۰ مایل در ساعت سارمات را متوقف کنند.

او در توییتی نوشت: «آیا می‌دانید چه چیزی در مورد سارمات خوب است؟ از ترسو‌های بلغاری، رومانیایی‌های کینه توز و مونته نگرویی که به تاریخ مشترک ما خیانت کردند، مجوز پرواز نمی‌خواهد.»

 رئیس آژانس فضایی روسیه  در ادامه سوئد را نیز تهدید مشابه‌ای کرد.   

گفته می‌شود که سارمات، موشک بالستیک قاره‌پیمای جهان می‌تواند به هدفی  در فاصله ۱۱۲۰۰ مایلی اصابت کند.   به این معنی که می‌تواند به راحتی از روسیه به اهدافی در آمریکا و اروپا حمله کند.

کارشناسان نظامی غربی گفته‌اند که سارمات قادر است ۱۰ کلاهک اتمی یا بیشتر را حمل کند  به عبارت دیگر سرزمین‌هایی به اندازه انگلیس یا فرانسه را در یک حمله از بین می‌برد.

 در روز‌های گذشته نیز یک مقام پارلمانی روسیه در یک گفت‌وگوی تلویزیونی به صراحت گفت که روسیه می‌تواند  شرق و غرب آمریکا را با چند موشک به کلی نابود کند.

 «آلکسی ژوروالف» از قانونگذاران پارلمان روسیه در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت که روسیه می‌تواند شرق و غرب آمریکا را با چهار موشک اتمی از روی نقشه محو کند.

ژورالف گفت که در صورت استفاده روسیه از موشک‌های اتمی جدید «سارمات-۲» چیزی از سواحل آمریکا باقی نمی‌ماند و «ابر قارچی شکل» ناشی از انفجار اتمی از کشور مکزیک قابل رویت خواهد بود.

وی در بخشی از این برنامه تلویزیونی خطاب به مجری برنامه گفت: «به شما خواهم گفت که برای از بین بردن کل ساحل شرقی آمریکا دو موشک سارمات و دو موشک برای ساحل غربی لازم است.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->