جزئیات حمله تروریستی به ساختمان بنیاد مسکن چابهار کاهش وزن آسان با مصرف ۷ ماده غذایی چربی‌سوز واکنش کاربران فضای مجازی به کارزار سربازی دختران + عکس معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع
سرخط خبرها

دعوت از وزیر تعاون به کمیسیون اجتماعی به منظور بررسی کیفیت افزایش مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی

  • کد خبر: ۱۱۱۴۲۲
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۲
دعوت از وزیر تعاون به کمیسیون اجتماعی به منظور بررسی کیفیت افزایش مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از دعوت از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به کمیسیون متبوعش به منظور بررسی کیفیت افزایش مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی اسماعیلی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، ضمن اعلام خبر دعوت از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تشریح جزئیات این نشست گفت: دعوت از وزیر تعاون و مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی به کمیسیون اجتماعی در راستای بررسی کیفیت افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی برای حضور در نشست روز (یکشنبه) هفته آینده مورخ ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۱ صورت خواهد گرفت.

نماینده مردم گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به مصوبه مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ شورای عالی کار مقرر شده است ۵۷/۴ درصد از ابتدای سال۱۴۰۱ به حقوق کارگران در کشور افزوده شود؛ از طرف دیگر طبق ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی مکلف شده است میزان کلیه مستمری‌های بازنشستگی، از کار افتادگی کلی و مستمری بازماندگان را در فواصل زمانی که حداکثر از سالی یکبار کمتر نباشد با توجه به افزایش هزینه زندگی با تصویب هیئت وزیران افزایش دهد و مطابق حکم مقرر در ماده ۱۱۱ این قانون این مستمری نبایستی از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد لیکن علیرغم تصویب هیئت امنای سازمان تامین اجتماعی در مورخ ۱۴۰۱/۲/۷ صرفاً افزایش ۵۷/۴ درصدی حقوق حداقل بگیران در مصوبه دولت اعمال شده و افزایش ۳۸ درصدی سایر سطوح بالا‌تر از حداقل مستمری که مورد اعتراض برخی بازنشستگان عزیز کشور قرار گرفته اعمال نشده است.

وی با تاکید بر ماهیت غیردولتی بودن سازمان تامین اجتماعی و پرداخت حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان سازمان از محل درآمد‌های این سازمان و نبود تحمیل بار مالی جدید به دولت تصریح کرد: در اولین جلسه کاری مجلس شورای اسلامی در یکشنبه هفته آتی با حضور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی تلاش خواهد شد با دعوت از نمایندگان کانون‌های بازنشستگی تامین اجتماعی و رعایت مصالح و منافع این قشر در تعامل با دولت و وزیر، تمامی راه‌حل‌های پیشنهادی از طرف اصناف و کانون‌های بازنشستگان تامین اجتماعی در راستای تحقق و اجرای کامل مصوبه شورای عالی کار به نحو مقتضی بررسی و اقدامات عاجل به منظور اجرای قانون و تامین معیشت بازنشستگان کشور صورت گیرد.

اسماعیلی اظهار کرد: حفظ شان و منزلت و حقوق قانونی بازنشستگان عزیز در زمره وظایف و تکالیف ذاتی کمیسیون اجتماعی و جزو خطوط قرمز نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مورد تاکید اعضای کمیسیون اجتماعی است و این کمیسیون تمام تلاش خود را در راستای نظارت بر اجرای کامل قانون به کار خواهد برد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: بازنشستگان همواره در زمره دلسوزان نظام و انقلاب در مقاطع مختلف کشور بوده اند و برای رشد و شکوفایی کشور و انقلاب اسلامی تمامی تلاش خود را به کار بسته اند و هرگز اجازه نداده اند این قبیل مطالبات صنفی دستاویز سوء استفاده اجانب و ضد انقلاب و دشمنان این کشور را فراهم آورد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه اخیر کمیسیون اجتماعی به رئیس جمهور و درخواست اجرای کامل مصوبه شورای عالی کار درخصوص افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تأکید کرد: قطعاً مجلس و دولت تمامی تلاش خود را در راستای ارتقاء معیشت و حفظ منزلت و جایگاه بازنشستگان به ویژه بازنشستگان تامین اجتماعی مطابق قوانین مصوب به کار خواهد بست و از هیچ تلاش و کوششی در راستای احقاق حقوق این قشر زحمتکش دریغ نخواهند بود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->