قیمت افغانی به تومان و دلار پنجشنبه (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) دروازه‌بان تیم ملی فوتسال افغانستان با گیتی پسند تمدید کرد بانک جهانی: اقتصاد افغانستان ۲.۵ درصد رشد داشته که از رشد جمعیتی این کشور کمتر است قیمت افغانی به تومان و دلار (چهار‌شنبه سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) سرپرست سفارت ایران در کابل از نگارستان ملی افغانستان بازدید کرد طالبان پخش تصاویر موجودات زنده را در بامیان هم ممنوع کردند تمایل ایران برای واردات گوشت از افغانستان تیم تأیید هویت با هدف زمینه‌سازی صدور تذکره الکترونیکی برای اتباع افغانستانی، به ایران می‌آید ظاهر قدیر معاون سابق پارلمان افغانستان به دستور آمریکا در کنیا بازداشت شد زن افغان‌تبار مسئول امور افغانستان در وزارت خارجه آمریکا کیست؟ قیمت افغانی به تومان و دلار (سه‌شنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در ۲۴ ساعت گذشته، نزدیک به ۹۰۰ خانواده از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) طالبان: در دور جدید واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان بیش از ۱۱ میلیون کودک واکسن دریافت می‌کنند ماجرای ضرب‌و‌شتم دانشجوی دانشگاه تهران در سفارت افغانستان چه بود؟ گزارشی از ازدحام افغانستانی‌ها در خیابان پاکستان | مهاجران افغانستانی برای دریافت مدرک شناسایی جدید مجبورند روز‌ها مقابل سفارت در نوبت ب‏مانند همه چیز درباره آخرین وضعیت اقامتی مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری در ایران قیمت افغانی به تومان و دلار (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) تصمیم جدید آموزش و پرورش درباره تحصیل دانش‌آموزان اتباع دارای برگه سرشماری در مدارس تهران اقرار وزیر بهداشت پاکستان به پیشی گرفتن افغانستان در مبارزه با فلج اطفال صادرات ۳ هزار و ۵۰۰ تن گاز مایع به افغانستان از طریق مرز دوغارون، طی یک سال گذشته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: ممکن است جایگزینی برای نیروی کار اتباع خارجی نداشته باشیم
سرخط خبرها

سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان: آمدیم تا تیم اول گروه باشیم

  • کد خبر: ۱۱۱۵۹۵
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲
سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان: آمدیم تا تیم اول گروه باشیم
«انوش دستگیر» سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان با بیان اینکه چهار سال است منتظر صعود به جام ملت‌های آسیا هستیم گفت: در چهار سال اخیر تمرین و مسابقات زیادی داشتیم تا بتوانیم برای نخستین با در تاریخ به رقابت‌های جام ملت‌های آسیا صعود کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «انوش دستگیر» سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان ساعاتی قبل از دیدار تیم‌اش با تیم ملی فوتبال هنگ کنگ اظهارداشت: فردا مسابقه اول ما مقابل تیم هنگ کنگ است. تمام توجه ما روی این بازی است.

وی ادامه داد: ما از استرلیا، آمریکا و همچنین ۱۴ بازیکن از اروپا در ترکیب تیم‌مان داریم. متاسفانه ما در افغانستان به دلیل اوضاع نه چندان خوب امنیتی و نبود امکانات کافی، لیگ فوتبال استاندارد نداریم. به همین منظور است که ما نمی‌توانیم بازیکنان زیادی از لیگ داخلی افغانستان به تیم ملی دعوت کنیم.

دستگیر در پاسخ به سوال خبرنگار هندی در خصوص بازی پیش رو با هندوستان نیز گفت: ما شناخت خوبی از تیم ملی هندوستان داریم. در طی سال‌های اخیر با این تیم بازی کردیم که دو بازی در دور نخست مقدماتی جام جهانی و جام ملت‌های آسیا بود. از نظر من دو تیم شناخت خوبی از هم دارند، من فکر می‌کنم مسابقه بسیار خوبی خواهد شد.

وی ادامه داد: باید برایتان بگویم که هند در دو بازی گذشته خود مقابل ما شانس آورد و خیلی خوشبخت بود. ما این بار برای انتقام آمده‌ایم.

سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان تصریح کرد: در جریان هستید که AFC ساعت ۷:۳۰ را برای زمان مسابقات افغانستان انتخاب کرده بود، ولی فدراسیون فوتبال هند این زمان را از ما گرفت و به ما ساعت ۵:۳۰ را داد. برای ما مشکلی نیست و نمی‌خواهم در این مورد صحبت کنم.

انوش در خصوص هدایت تیم ملی فوتبال افغانستان ادامه داد: اگر ۱۲ سال قبل از من سوال می‌کردید که بزرگترین آروزیت چیست؟ برایتان می‌گفتم که بزرگترین آرزوی من مربیگری تیم ملی افغانستان است. بعضی وقت‌ها شانس به آدم رو می‌کند و تیم ملی اولین گام من در این راه بود.

وی ادامه داد: صادقانه برایتان می‌گویم که ما برای مقام اول گروه آمده‌ایم، نه دوم، سوم و یا هم صعود نکردن به جام ملت‌های آسیا. تمام تیم‌ها قابلیت‌های خودشان را دارند، به طور مثال هندوستان در خانه است و از امتیاز میزبانی استفاده می‌کند. بازیکنان ما از لحاظ فنی این قابلیت را دارند که خود را با هر شرایط سازگار کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->