طهوریان‌عسکری: رویکرد دوره ششم مدیریت شهری، رفع کاستی‌های مناطق کم‌برخوردار است تداوم آلودگی هوای مشهد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) | نفس گروه‌های حساس تنگ است معاون شهردار مشهد مقدس: به‌زودی از فضای آموزشی جدید در بوستان «جهان‌شهر» بهره‌برداری می‌شود انجام بیش از ۷ میلیون و ۷۹۲ هزار سفر از طریق خطوط مترو مشهد در مهرماه ۱۴۰۴ اجرای کامل قانون عوارض آلایندگی در مشهد از ابتدای آذرماه عبور شهرداری مشهد از سال سخت مالی با ۸ راهبرد جدید| سازمان‌های شهرداری از هزینه‌محوری به درآمدزایی رسیدند + فیلم درباره سرشماری نفوس مشهد که سال ۱۲۵۷ انجام شد، اما سال ۱۳۸۲ انتشار یافت | فراموشی ۱۲۵‌ ساله! بهره‌برداری از سکو‌های دوم فاز اول خط ۳ متروی مشهد| افزایش ساعات سرویس دهی فردا (۱۹ آبان ۱۴۰۴) آب مناطقی از مشهد، ۶ ساعت قطع می‌شود محاسبه کرایه سرویس مدارس در مشهد آنلاین شد کلنگ‌زنی پایگاه اورژانس شماره ۷۳ در بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد سازمان مپ مشهد با تحول کیفی، بوروکراسی اداری را ۵۰ درصد کاهش داد تحقق ۵۰ درصدی درآمد‌های شهرداری مشهد در حوزه درآمد‌های عمومی و املاک + فیلم تداوم اجرای پروژه‌های شهری در مشهد با وجود محدودیت‌های اقتصادی قیمت امروز پول افغانی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) ضرورت بازتعریف کیفیت در مدیریت شهری مشهد قلندرشریف: شهرداری با روش‌های جدید درآمدی و مدیریت املاک، به‌دنبال حل مشکلات مالی شهری است توسعه ۷۰۰ کیلومتری زیرساخت فیبر نوری در مشهد طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ دبیرکل سابق ناتو: خروج آمریکا از افغانستان بزرگ‌ترین شکست ناتو است افزایش آلودگی هوا در مشهد | شاخص به ۱۲۰ رسید و برخی مناطق در وضعیت هشدار (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف ۷ هزار متر پارچه قاچاق در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۱۷۰
  • ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴
کشف ۷ هزار متر پارچه قاچاق در مشهد
با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی استان ۷ هزار متر پارچه قاچاق به ارزش ۴ میلیارد و ۱۰۴ میلیون ریال در مشهد کشف و ۳ فرد سودجو به مراجع قضائی معرفی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ جواد شفیع زاده در تشریح این خبر گفت: در راستای اجرای طرح‌های مستمر مبارزه با قاچاق کالا و در پی دریافت خبری مبنی بر این که چند فرد سودجو قصد انتقال مقدار زیادی پارچه را به صورت قاچاق دارند، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
سرپرست پلیس آگاهی خراسان رضوی افزود: کارآگاهان اکیپ یکم اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان در این عملیات ضربتی با تحقیقات گسترده وارد عمل شده و افراد سودجو در این رابطه را شناسایی و تحت تعقیب قرار دادند.
سرهنگ شفیع زاده گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با هماهنگی مقام قضائی ۳ فرد سودجو را تحت نظر قرار دادند و با اقدامات نامحسوس، متهمان را قبل از ورود محموله پارچه به بازار‌های روز در مشهد دستگیر کردند.
وی خاطرنشان کرد: پلیس در بازرسی از ۳ دستگاه خودرو توقیف شده از متهمان قریب ۷ هزار متر پارچه قاچاق کشف کرد.
سرپرست پلیس آگاهی استان خراسان رضوی، گفت: با بررسی‌های به عمل آمده ارزش اموال کشف شده توسط کارشناسان ۴ میلیارد و ۱۰۴ میلیون ریال برآورد شده و خودرو‌های متهمان به پارکینگ انتقال و تحقیقات با دستور مقام قضائی ادامه دارد.

 

منبع: پایگاه خبری پلیس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->