اژه‌ای: باید بین خطا و فساد فرق بگذاریم تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری فرهنگی از ظرفیت‌های مناسبت‌های ملی در استان ضرورت دارد مهاجرانی: بالا رفتن قیمت دلار دریافتی دولت را بیشتر یا کمتر نمی‌کند واکنش کرملین به احتمال دیدار عراقچی با پوتین پزشکان بدون مرز: اسرائیل جنگ پاکسازی نژادی علیه غزه به راه انداخته است اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا معاون وزیر خارجه از سفر گروسی در روز چهارشنبه به ایران خبر داد سخنگوی وزارت خارجه روسیه جزئیات سفر عراقچی به مسکو را تشریح کرد جزئیات جدید از شرایط غیرانسانی اردوگاه‌های ایتالیایی پناهندگان در آلبانی روزنامه پاکستانی: نگاه همه کشورهای جهان به مذاکره ایران و آمریکا است لیبی تعطیلی مدارس سازمان ملل در قدس را محکوم کرد گروسی این هفته به تهران می‌آید وزیر دفاع آمریکا ادعا کرد: چینی‌ها می‌خواهند کانال پاناما را تصرف کنند صالحی امیری در مشهد: امکان واردات تجهیزات هتلداری با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا فراهم شده است محسنی اژه‌ای: طرفدار شدید دادگاه‌های علنی هستم اتحادیه اروپا ۹ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) حضرموت یمن محور تشدید درگیری‌ها بین عربستان و امارات جان کری: ترامپ فرصت دستیابی به توافق با ایران را دارد مصدومیت یک صهیونیست | عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی اواخر هفته به مسکو سفر می‌کند | تحریم‌ها اروپا غیرقانونی و غیرسازنده است جزئیات مراسم رژه روز ارتش (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد + فیلم روسیه: انتظار داریم نتایجی ملموس از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا به دست آید نگرانی فرانسه از مذاکرات ایران و آمریکا | باید با منافع ما منطبق باشد یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: مذاکره و تهدید را هم‌زمان نپذیرفتیم انتقاد فرمانده کل فراجا از کیفیت برخی خودروهای داخلی | رادان: برخی خودروها ارابه مرگ هستند تلاش داعش و حزب بعث برای وحشت‌پراکنی در عراق
سرخط خبرها

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و رئیسی درباره برجام | پوتین حادثه قطار مشهد - طبس را تسلیت گفت

  • کد خبر: ۱۱۱۷۰۶
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۵
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و رئیسی درباره برجام | پوتین حادثه قطار مشهد - طبس را تسلیت گفت
کرملین از تماس تلفنی روسای جمهور روسیه و ایران درباره آخرین تحولات برجام خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع رسانه‌ای بعد از ظهر چهارشنبه به وقت تهران از تماس روسای جمهور روسیه و ایران درباره آخرین تحولات برجام خبر دادند.

شبکه خبری «ریا نووستی» به نقل از کرملین گزارش کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «آیت الله سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران در تماس تلفنی از تلاش‌های دیپلماتیک برای دستیابی به توافقات در مورد برنامه هسته‌ای ایران حمایت کردند.

پوتین در این تماس تلفنی حادثه قطار مشهد – یزد را  به دولت و ملت ایران تسلیت گفت.

بر اساس این گزارش، مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین از چند ماه پیش دچار وقفه شد. دولت آمریکا از زمان آغاز این مذاکرات به جای پیشنهاد دادن ابتکارهای عملی برای پیشرفت گفت‌وگوها بارها تلاش کرده طرف‌های مختلف را به کند کردن روند مذاکرات و ایجاد مانع بر سر راه آن متهم کند.

کشورهای غربی و به ویژه آمریکا در ادامه عملیات‌های رسانه‌ای و روانی خود بعد از وقفه مذاکرات وین به توجیه‌های متفاوتی برای مقصرنمایی ایران به جای عمل به تعهداتشان جهت احیای برجام متوسل شده‌اند. این کشورها ابتدا با متصل کردن موضوع مذاکرات به جنگ اوکراین ادعا کردند که روسیه مانع از پیشبرد گفت‌وگوها شده است.

بعد از آنکه «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در جریان سفر «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه ایران تصریح کرد که موضوع درخواست ضمانت مسکو برای همکاری‌ با ایران پس از اجرای کامل برجام مانعی برای ادامه گفت‌وگوها نیست، کشورهای غربی به برجسته‌سازی یک موضوع ایران پرداخته و مدعی شدند درخواست تهران برای حذف نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی مذاکرات را به بن‌بست کشانده است.

 روز سه شنبه نیز سه کشور اروپایی بیانیه مشترکی را در جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه جامع اقدام مشترک منتشر کردند.

 در بخشی از این بیانیه آمده است: «فرانسه، آلمان و انگلیس مایل هستند تا از گزارش اخیر رافائل گروسی، مدیر کل و معاونش در خصوص مسائل فنی قدردانی کنند. ما از آژانس برای گزارش دهی‌های خود درباره تعهدات ایران تحت برنامه جامع اقدام مشترک، با وجود محدودیت‌هایی که برای راستی آزمایی و فعالیت‌های نظارتی‌اش در ایران ایجاد شده، قدردانی می‌کنیم.»

سازمان انرژی اتمی روز چهارشنبه)با صدور بیانیه‌ای از قطع فعالیت‌ تعدادی از دوربین‌های فرا‌پادمانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ایران خبر داد.

در بیانیه سازمان انرژی اتمی آمده است: جمهوری اسلامی ایران تاکنون همکاری‌های گسترده‌ای با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشته است که متأسفانه آژانس بدون اینکه در نظر داشته باشد که این همکاری‌ها ناشی از حسن نیت ایران است، نه تنها قدردان این همکاری‌ها نبوده، بلکه به نوعی آن را وظیفه ایران نیز تلقی کرده است. به همین دلیل تصمیم گرفته شد از امروز فعالیت‌ دوربین‌های فرا‌پادمانی دستگاه اندازه گیری بر خط سطح غنا OLEM‌ و فلومتر آژانس قطع شود که دستور آن به مسئولان مربوطه داده شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->